U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
@za raju,fakat mi bistro djelujes k'o Combe.
Sto se tice U-21.yeb'o nas je Kipar i to ce nam se na kraju i osvetiti.
Sto se tice U-21.yeb'o nas je Kipar i to ce nam se na kraju i osvetiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma zasto pesimizam? Kad "uigrani" Pehar slomi par protivnika (i jednog ili dvoje iz nasih redova) i kad mu jaran iz sva srca zapjeva himnu BiH (dupli stos) i brutalno motivise nam igrace, ima da ih nema.
- Imam grupu od dvadesetak fudbalera koji će biti pozvani za prijateljsku utakmicu s Albanijom, a Kolašinac nije među njima...ne sada, kada nas očekuju odlučujuće utakmice i kada na raspolaganju imam uigranu ekipu - kaže Jagodić.
- Imam grupu od dvadesetak fudbalera koji će biti pozvani za prijateljsku utakmicu s Albanijom, a Kolašinac nije među njima...ne sada, kada nas očekuju odlučujuće utakmice i kada na raspolaganju imam uigranu ekipu - kaže Jagodić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ako se dobro sjecam markic se izvinio odmah nakon one gluposti i nakon toga je pruzio par dobri partija za mladu repku. cuvao se i suljic za muda pa nikom nista.mrsic07 je napisao/la: Mile PEHAR I Toni Markic OUT, NE ZELIMO VAS U REPREZENTACIJI BIH
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Markic je dobar igrac,to je izjavio na FB za drzanje za jaja al je bila neka vrsta ko zezanja izmedju njega i prijatelja na slici gdje se on drzi rukom za grb BiH prilikom intoniranja himne i nikako se njegov potez i Mileta Pehara ne moze usporediti..Desavalo se da su nasi Olimpijci iz Banja Luke nosili majice sa likovima ratnih zlocinaca to je po meni visi lapsus nego li Markic to sto je izjavio na FB..
Ipak je Vlado skinuo Pehara sa liste za naredne utakmice,spisak je skracen na 23 igraca
Konačni spisak za Grčku i Njemačku:
Stefan Tomović, Semir Bukvić, Almin Abdihodžić, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović, Milan Đurić, Enes Sipović, Edin Višća, Muhamed Bešić, Mateo Sušić, Goran Zakarić, Ognjen Gnjatić, Sanjin Prcić, Marko Maletić, Toni Markić, Amer Dupovac, Benjamin Čolić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Srđan Grahovac, Nermin Zolotić, Jasmin Mešanović, Asmir Suljić.
Stefan Tomović, Semir Bukvić, Almin Abdihodžić, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović, Milan Đurić, Enes Sipović, Edin Višća, Muhamed Bešić, Mateo Sušić, Goran Zakarić, Ognjen Gnjatić, Sanjin Prcić, Marko Maletić, Toni Markić, Amer Dupovac, Benjamin Čolić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Srđan Grahovac, Nermin Zolotić, Jasmin Mešanović, Asmir Suljić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da nam je ovo najjači spisak što se tiče U21 reprezentacije. Stvarno će biti šteta da propuste bar taj baraž, gdje bi se borili za EP, zbog onog šugavog Kipra.miky_hz je napisao/la:Ipak je Vlado skinuo Pehara sa liste za naredne utakmice,spisak je skracen na 23 igraca
Eto otpade Pehar.Sasvim zasluženo.
Što se tiče utakmica, ja sam optimista, i nadam se da ovi momci mogu osvojiti maksimalnih 6 bodova.
Što se tiče utakmica, ja sam optimista, i nadam se da ovi momci mogu osvojiti maksimalnih 6 bodova.
DRUG NEBI TI PUNCA
kako je samo vlado izlevatio neke forumase ovdje, tolika frka i sekiracija pojedini a na kraju pehara ni na vidiku 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
.................duric...................
visca...........bilbija.......stevanovic
..........besic......grahovac...........
kvesic.....sipovic....markic....colic...
....................bukvic.................
to bi trebo biti sastav protiv grcke
* steta sto nema zahirovica i bicakcica tu
visca...........bilbija.......stevanovic
..........besic......grahovac...........
kvesic.....sipovic....markic....colic...
....................bukvic.................
to bi trebo biti sastav protiv grcke
* steta sto nema zahirovica i bicakcica tu
Ja bi stavio Zolotica umjesto Grahovca!
zna li neko nesto o ovom momku?
http://www.transfermarkt.de/de/adis-ome ... 56842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/adis-ome ... 56842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Pozvao ga je Karačić ja mislim sada za ove kvalifikacijske utakmicemokhe je napisao/la:zna li neko nesto o ovom momku?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije vlado nikoga izlevatio,doduse izlevatio je samog sebe,sto je Pehara ikako stavio na siri spisak.Da se kojim slucajem javnost nije podigla,bio bi Pehar u sastavuSTEVIE je napisao/la:kako je samo vlado izlevatio neke forumase ovdje, tolika frka i sekiracija pojedini a na kraju pehara ni na vidiku

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo da kažem gospodi sa sportsporta da džabe ne spominju malog halilovića kao potencijalnog bh reprezentativca jer i on i otac mu su rekli da ih ne zanima bh reprezentacija ni sad ni u budućnosti ima drugih talenata i njima se bavite bezveze potencirate njega jer je rođen u hr i bez obzira na oca mali je rekao da je hrvat bolje da se brinemo o bičakčiću hodžiću i sličnim.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
-
- Kontakt:
Poziv u reprezentaciju i na siri spisak dobiju igraci koji igraju dobro...a meni se sve nesta cini kao da taj Mile igra dobro. Ne vidim u cemu je frka. Momak pogrijesio, pa sta? To vi nikada niste u zivotu napravili neku glupu gresku.emir79 je napisao/la:Nije vlado nikoga izlevatio,doduse izlevatio je samog sebe,sto je Pehara ikako stavio na siri spisak.Da se kojim slucajem javnost nije podigla,bio bi Pehar u sastavuSTEVIE je napisao/la:kako je samo vlado izlevatio neke forumase ovdje, tolika frka i sekiracija pojedini a na kraju pehara ni na vidiku
Nije ono samo "glupa" greška bila, da je uspio u svojoj namjeri, znaš li ti šta bi se desilo onom igraču?AÐ_Official je napisao/la:Poziv u reprezentaciju i na siri spisak dobiju igraci koji igraju dobro...a meni se sve nesta cini kao da taj Mile igra dobro. Ne vidim u cemu je frka. Momak pogrijesio, pa sta? To vi nikada niste u zivotu napravili neku glupu gresku.emir79 je napisao/la:Nije vlado nikoga izlevatio,doduse izlevatio je samog sebe,sto je Pehara ikako stavio na siri spisak.Da se kojim slucajem javnost nije podigla,bio bi Pehar u sastavuSTEVIE je napisao/la:kako je samo vlado izlevatio neke forumase ovdje, tolika frka i sekiracija pojedini a na kraju pehara ni na vidiku
-
- Kontakt:
Dobio bi momacki degenek. Da bi poginuo, ostao sakat, invalid...sumnjam. Neki malo stariji ce se prisjetiti Erica Cantone i njegove Bruce Lee potez na navijaca u sred tekme. Mozda ce se neko prisjetit Roy Keanea i njegovih mesarskih poteza. Isto tako ce se mozda neko prisjetiti Materazzia, Di Cania, Bartona, itd itd.mandraX je napisao/la:
Nije ono samo "glupa" greška bila, da je uspio u svojoj namjeri, znaš li ti šta bi se desilo onom igraču?
I tebi je to sasvim ok?AÐ_Official je napisao/la:Dobio bi momacki degenek.mandraX je napisao/la:
Nije ono samo "glupa" greška bila, da je uspio u svojoj namjeri, znaš li ti šta bi se desilo onom igraču?
Kod: Označi sve
Mladi 16-godišnji Alen Halilović, sin nekadašnjeg bosanskohercegovačkog reprezentativca Seada Halilovića, mogao bi u dresu zagrebačkog Dinama debitovati u Ligi prvaka.
Naime, kako prenose hrvatski mediji trener Dinama Ante Čačić u ponedjeljak će UEFA-i predati popis igrača za Ligu prvaka, a na istom će se naći i Halilović.
Na Čačićevom popisu neće biti Nikole Pokrivača, dok se još uvijek ne zna da li će Jerko Leko biti prijavljen za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da je definitivno najbolji igrac, nije. Ali jest talenat i vec je dobio poziv za nasu U17 repku, ali ga je odbio cini mi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bosnas_, DjaniTarik, hurem, legendarnadruga i 57 gostiju.