frankqqqqq je napisao/la:Treba se nešto uraditi, ovo ovako više ne može..Piers Morgan @piersmorgan
BREAKING TRANSFER NEWS: #Arsenal 's board members just signed another huge £41 million cheque to themselves. #IvanTheTerrible

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
frankqqqqq je napisao/la:Treba se nešto uraditi, ovo ovako više ne može..Piers Morgan @piersmorgan
BREAKING TRANSFER NEWS: #Arsenal 's board members just signed another huge £41 million cheque to themselves. #IvanTheTerrible
Meni ozbiljno nisu jasni navijaci Arsenala. Pa ne odredjuje Wenger koliko ima za transfere. Ako se ne varam taj covjek je prije 12 godina trosio po 13 miliona funti za igrace, i sad odjednom lafo stedi. I da omalovazavanje igraca Arsenala, svaki koji je otisao u Tottenham je bolji od Arsenalovih, QPR,Everton Fulham jaci. itd itd itd.. Jel to neka satisfakcija reci ad je QPR jaci? Ili?Profesor je napisao/la:Vazno je da se kenja po Wengeru, ostalo nije bitno![]()
Mojne se dzaba radovati, Arsenal sta je doveo, doveo je...
de AGB ne se.ri idi ti gledaj arsenal U.18 il neke omladince nije bitna kategorija. Dosta je ovakvoh arsenala gledamo ga 7 godina. Konačno imaš prave igrače za titulu i samo na ljeto da se koji doda da bi ekipa postala respek- hop odoše glavni igrači, i BUKVALNO svake sezone tako. AL BUKVALNO! sramota za ovaj klub, samo ga mi smatramo velikim klubom, bilo koga pitaj za arsenal zbijaće šale u vezi nas. eto kako jeAllGunsBlazing je napisao/la:I opet ce biti iza Wengera.![]()
![]()
![]()
Bitno je da se sere, prema nekim navijacima Arsenala QPR ima jaci tim. I Everton.
Pa brate koji ti **** ocekujes,10 min, ni s kim ne pregovaramo !Edin.- je napisao/la:hajde Wengeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ma jest vala makar sat vremena do kraja,nego 2 min. pred kraj se pregovori sa artetom ponovo "step up" pa se dog. ovako nista,4 min jos hahahahahahaEdin.- je napisao/la:Pa i prosle godine Artetu nije nikako poznavao 2 minute do kraja prelaznog
Ne zanima me, kod mene ima još sedam minuta.arminarsenal je napisao/la:Ma jest vala makar sat vremena do kraja,nego 2 min. pred kraj se pregovori sa artetom ponovo "step up" pa se dog. ovako nista,4 min jos hahahahahahaEdin.- je napisao/la:Pa i prosle godine Artetu nije nikako poznavao 2 minute do kraja prelaznog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.