Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne znam zasto se toliki akcenat stavlja na te mlade igrace, nije Wenger rekao da ce igrati u prvom timu. A svaki klub na svijetu dovodi mlade igrace.
Celik!3,2,2.
AFCAMDEN @AFCAMDEN
Diaby will be like a new signing.

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Mislim da nikom ne smeta dolazak mladih igraca, nego neka obecanja, gdje ce se dovesti kvalitet, da bi se na kraju dokazalo da nema od toga nista... Tako da je sad vecina isfrustrirana i radije bi vidjeli da nije dosao nitko, nego neki novi klinac
Meni je sve to smijesno i yebe mi se realno ako ce netko doci ili ne... ja mislim da sa ovom ekipom mozemo izboriti top 4. To ce zadovoljiti moje kriterije za ovu sezonu, jbg na bolje nisam naviko. A u LP sta bude

Meni je sve to smijesno i yebe mi se realno ako ce netko doci ili ne... ja mislim da sa ovom ekipom mozemo izboriti top 4. To ce zadovoljiti moje kriterije za ovu sezonu, jbg na bolje nisam naviko. A u LP sta bude

****www.****.tv/watch/1267/1/sky-s ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:gdje je onaj link ?
hvala
još 46 minuta do kraja, nadam se da će AW dovesti nekoga kvalitetnog, ali ne vjerujem...

još 46 minuta do kraja, nadam se da će AW dovesti nekoga kvalitetnog, ali ne vjerujem...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nadas li se nekome kvalitetnom, ili samo nekome??
Finansijski fer ples je za malu djecu
.
Sam platini je rekao da se opet neće klubovi moći tako kontrolisati. I da bude FFP opet će arsenal bit qurac sa ovim vlasnicima i glupim Wengerom iskreno da vam kažem
. Wenger nas drži ovako dobrim al Wenger nas i yebe sa ovom **** politikom više. MRŠ SVI!

Sam platini je rekao da se opet neće klubovi moći tako kontrolisati. I da bude FFP opet će arsenal bit qurac sa ovim vlasnicima i glupim Wengerom iskreno da vam kažem

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pitam se i ja isto.Samuel J C @samuelj29060
Dempsey for £6m. Why not? Why? @arsenal
sad si me malo zbunioProfesor je napisao/la:Nadas li se nekome kvalitetnom, ili samo nekome??

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
"Cemu da se nadam vise,kad mi srce nadu gubi" rece Sinan Sakic !
Squillaci!!!
Šta on čeka?

Šta on čeka?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
nedim1993 je napisao/la:Finansijski fer ples je za malu djecu.
Sam platini je rekao da se opet neće klubovi moći tako kontrolisati. I da bude FFP opet će arsenal bit qurac sa ovim vlasnicima i glupim Wengerom iskreno da vam kažem. Wenger nas drži ovako dobrim al Wenger nas i yebe sa ovom **** politikom više. MRŠ SVI!
Pa eto samo skontaj koje bi danas imali igrace da je FFP bio uvedem prije par godina( i naravno da funkcionise onako kako je zamisljeno)

Čini mi se da je svaki klub koji nam je kupio igrača bio u minusu sto se tice tranfera

Covjek se ponekad zapita, zele li ljudi stvarno kvalitetne igrace, ili samo igrace da dolaze, da se vidi da dolaze. Meni je draze, ako vec ne moze dovesti neko kvalitetan (netko ko bi unapredio igru Arsenala), da se ne dovodi nitko.
Ima mnogo primjera gdje su dosli neki igraci, potpisali dugogodisnji ugovor za dobre novce, i lade muda na klupi za rezerve.
Ima mnogo primjera gdje su dosli neki igraci, potpisali dugogodisnji ugovor za dobre novce, i lade muda na klupi za rezerve.
- Invincibles
- Kontakt:
Cuj ovih gore,pa umjesto sto ganja ovog makedonca,koji kao i 80%ovih dovedenih omladinaca nece nikad zaigrat(kako treba),vrijeme je mogao potrosit na pricanje s upravom o pojacanjima.Njegova filozofija je dovodjenje jeftinih i mladih igraca,koje ce kasnije prodat,i kako to nekome ne smeta majke vam?Povrsno gledate na stvari.
Uzivajte u mladim talentima,btw.Gledajte sta radi AVB Lloris,Moutinho,Sigurdson,Dempsey
EDIT:HUDDLESTONE valjda ide negdje,vjerovatno u London(ne vjerujem da za pola sata moze negdje dalje otic,jer je vidjen kako odlazi iz Tottenhamove "zgrade" maloprije)...Kad Wenger ovog dovede levata sad

Uzivajte u mladim talentima,btw.Gledajte sta radi AVB Lloris,Moutinho,Sigurdson,Dempsey

EDIT:HUDDLESTONE valjda ide negdje,vjerovatno u London(ne vjerujem da za pola sata moze negdje dalje otic,jer je vidjen kako odlazi iz Tottenhamove "zgrade" maloprije)...Kad Wenger ovog dovede levata sad

Zadnja izmjena: Invincibles, dana/u 31 avg 2012, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I opet ce biti iza Wengera.
Bitno je da se sere, prema nekim navijacima Arsenala QPR ima jaci tim. I Everton.

Bitno je da se sere, prema nekim navijacima Arsenala QPR ima jaci tim. I Everton.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 31 avg 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Ili su sada ovi spomenuli Džeka ili moja 2-ca iz eng. dolazi do izražaja 
(mislim na ove sa sky sporta
)

(mislim na ove sa sky sporta

nista ovdje braco, idemo mi spavati, nema hljeba ovdje
- frankqqqqq
- Kontakt:
Piers Morgan @piersmorgan
I'm done with Kroenke/Gazidis fleecing the club and fans - time for Usmanov/Dein to make us competitive again. #Arsenal
Treba se nešto uraditi, ovo ovako više ne može..Piers Morgan @piersmorgan
BREAKING TRANSFER NEWS: #Arsenal 's board members just signed another huge £41 million cheque to themselves. #IvanTheTerrible
Vazno je da se kenja po Wengeru, ostalo nije bitno
Mojne se dzaba radovati, Arsenal sta je doveo, doveo je...

Mojne se dzaba radovati, Arsenal sta je doveo, doveo je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.