ne sikiraj se druze, real je osvojio superkup,najnevazniji trofej i to samo zahvaljuci cistoj zahebanciji igraca i golmana barca, u ligi prvaka je druga prica, kao i u domacoj ligi u kojoj je real startovao ko zvijezda iz gradačcaGenghis je napisao/la:Kako moze Barca biti veci favorit od Reala kad ih real redovno dere zadnjih nekoliko utakmica, ova zadnja je trebala biti 5-0 eventualno, isto tako ona na camp nou je mogla biti 0-3 (u ligi), tako da ti nije dobra računica ...Romariooo je napisao/la:manite se reala, bayern je jaca ekipa od reala i pomeni dosta veci favorit za ligu prvaka
to sam govorio i prosle godine kad je malo ko vjerovao u to, al terenu se vidjelu da sam istinu zborio
za favorite lige prvaka rano je davati bilo kakve ocjene, barca je favorit apsolutni ponovo, jos se i fino pojacala, bayerna je po meni odmah iza barce kad bi se redali ti favoriti, onda slijedi nekoliko praznih mjesta pa onda ta grupa ekipa real, celzi, city itd
nista se real nije posebno pojacao, lukica modric nije neko veliko pojacanje na toj vrhunskoj razini, puno bolje se pojacao bayern, a i barca vjerovatno
finale ako bude bozje pravde ce biti barca i bayern, a obje ove ekipe ce ponovo istamburati reala ako naleti
po meni ne treba otpisivati ni united
vidjecemo sta ce biti, rano je sad za bilo kakve analize, o tome cemo tek tamo nekad oko aprila kad se sezona bude blizila kraju i kad vidimo ko ce na koga
pustimo sad ligu prvaka, svidja mi se ova ekipa bayerna, sve ono sta sam kritikovao kod vas prosle sezone, sad je cini mi se zakrpljeno
lijevi bek je sad odlicina zahvaljujuci strasnom napretku alabe, zadnji vezni je doveden top svjetska klasa, a rezervna opcija gustavo takodje dobra za klupe, nasli ste prikladnu zamjenu i za krilne pozicije, pored robena i riberija to mogu odigrati solidno miler i onaj sacir, prikladna zamjena za gomeza nadjena je u liku i djelu mandze
te sam neke stvari otprilike i kritikovao kod bayerna, nedostatak veceg broja kvalitetnih igraca, tj nedostatak kvaliteta na klupi, vidim uprava je to pametno rijesila, a to je bitno za pravljenje nekog kontinuiteta kojeg bayern nije imao prosle sezone, mogli ste derati reala u dvije utakmice, al uvezati u bundesligi 10 pobjeda i slicno tesko, sad s ovim brojem sjajnih igraca ni to ne bi smjelo doci u pitanje