jednostavno i ja cu isto ko i ti tako navijati za Arsenal, al trebalo je da bude posteno od Wengera da je doveo barem jednog igraca jos, nakon sto je prodao 2 glavna od prosle sezone.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Wenger ima punu kontrolu nad transferima druze. Pare su tu, igraci su otisli, oslobodilo se prostora, al' i dalje nista.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne dovodi Wenger. Nego uprava. Bilo bi lijepo da je doveo defanzivnog veznog, ali nije, necemo sad plakati. Sta se moze.
Ja ne znam sto ti ne podnosis nikakvu kritiku. Isto kao da imas dionice u Arsenalu pa te boli neka stvar za kvalitet tima, interesuju te samo pare.AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal doveo dva spica prije nego je i prodao Robina. Koliko su kvalitetni, vidjeti cemo kroz sezonu. Jos uvijek je rano da se kaze da li su dovoljni da zamjene Robina ili ne.frankqqqqq je napisao/la:Upravo.Gabriel @Bosscielny
Atletico could teach Arsenal a thing, sold Aguero then day after signed Falcao. That is called replacing quality with quality.
+1SamoZeljo je napisao/la: ali Arsenalu trebaju igraci kojima nije potrebno nekoliko godina da postanu svjetska klasa ili
Ja nisam za to. Ne treba to tako. Vec poboljsati samo dijelove ekipe koji skripe a ne stalno davati prilike igracima tipa Diaby. Nije problem sto se potrosi 10-15 za igraca, problem je sto se igracima mnogo vjeruje a oni svaki put iznova useru. Treba otjerati 10 igraca, i dovesti na njihovo mjesto pet dobrih igraca i to je to. Nema to veze sa trosenjem para. Djurou je dobio milion sansa(ima nekih 150 nastupa za Arsenal), Diaby isto, Walcott isto, i na njih Wenger racuna, iako svako normalan ne moze racunati. Eno M'vila je nekih 15 miliona manje vise, i odlican igrac, i bio bi odlican za Arsenal, ali Wenger vjeruje Diabyu.Edin.- je napisao/la:+1SamoZeljo je napisao/la: ali Arsenalu trebaju igraci kojima nije potrebno nekoliko godina da postanu svjetska klasa ili
To je ono sto niko ne razumije.
Zasto se nije jednostavno ponudilo 30m za Benzemu? Momak je igracina velika.
Dok ne iskesiraju 100m na 3 pojacanja kvalitetna, nece bit trofeja na emiratesu.
Isto tako mogu biti kao Park ili Chamakh. Ko tebi garantuje da nece?AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj Falcao dao 3 gola, ko kaze da Giroud ili Podolski nece biti dobri iako su placeni 4 puta manje. I da Henryu je trebalo 9 utakmica za gol, a bolji je od Falcaoa bio.
Jeste, samo sto svaki hiljaditi igrac postane kao Henry! Teorija ti je bas bezze. Znaci, svaki PARMAK kojeg Wenger dovede se moze braniti tom teorijom kako ce prije ili kasnije postati kao Henry?AllGunsBlazing je napisao/la:Wenger je rekao da svakom igracu treba prilagodjavanje. I Cazorli treba, mozda ste primjetili da nakon 60. minute ne moze potrcati. Uostalom Chamakh se odmah uklopio davao golove asistirao iznudjivao penale i crvene pa usra sve to.
edit: vec rekoh Henryu trebalo 9 utakmica(2 mjeseca skoro) da da prvi gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.