Ne treba se čuditi, sportsport.ba kao portal je dobro organizovan, ima kvalitetnih ljudi što se pogleda informatike i ne znam kojih još sranja tiče, ali sa sportskim znanjem su baš na niskim granama.
Ma ne samo sportsport, nego gdje god da se okreneš, domaće televizije, pa i one u regionu, šta se radi, budalaštine se prosipaju, griješi se na banalnim stvarima, osnove se ne znaju.
Za strance ne znam, to ne pratim.
Ako je to njihova profesija, onda faktički moraju i živjeti s tim, samo je potrebno razmišljati, no šta se ovo događa.
Evo na ovom forumu ćemo naći po jednog iz svake oblasti koji bi s lakoćom potukli sve moguće novinare, sportske radnike.
To nije naša profesija, ali to volimo, informacije lako upijamo, dok kod ovih ima završenog fakulteta, ali slabo čega drugog, jednostavno nemaju osjećaj, haj' ti žensko nauči da vozi.
ps:GAL dobro je to sve, i nek si se Geronimu suprostavio, otkud njemu pravo

, ko mu dade funkciju

, ma sve si sročio kao bombona, a početak posta:"Poštovani gospodine Geronimo"

, eto ja mislim da čak nisu ni oni sa suda više ironično uljudni.
A jesi primjetio da on poodavno ovako nešto protiv tebe, pa sjeti se samo koliko si oko avatara problema imao?
Poštovani gospodine GAL šaljemo ti zahtjev, ubaci zarez, tačku, odvajaj, stavi veća slova(ovo ako ti Geronimo dozvoli, a garant neće

, znaš njega kakav je

).
Znamo mi da ti znaš, nego ovi sa strane će reći vidi onih

, zato treba se potruditi, treba obraz očuvati.
A Rikijeva jeste onako fina Marija, no stvarno mi nije jasno zbog čega se tolika pompa u medijima stvara, Sarah, Rebeka, Marija, Dženifer..., mislim djevojke jesu lijepe..., inače postoji i ona svaka djevojka na svijetu je lijepa na svoj način

, da li je to istina?
..., na ono gore da se nastavim, ali čemu tolika medijska pažnja

, zašto je taj svijet toliko željan popularnosti, zašto se slikati i slike objavljivati na sve strane

, zašto toliko zatupljen mora biti taj narod, zašto to podržavati?
Inače, kod nas u Hercegovini svaka druga je u rangu sa Marijom

, minimialno, pa vi skontajte.
ps2:Evo nisu prošle ni tri minutea većse lagano počelo s pominjati.Da ja tebe prvo pitam znaš l i t i mene, zašto me opominjs samjli ji su tu nisu dzaba postavljni tako da svako ima svoje načine a kad se smajli ji postave u postu post izgleda dosta živahnije dosta lakše začitanje dosta vise emocija seizrazava.tako da izvini ako ti smeta ali sasvim je dozvoljeno ovo što ja radim bolje dosta od onoga sto ti radiš na primjer postaujes post od jednog reda sto nikako nije uredu.i molimte nemoj spamati haj cao haj zdrao