Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Nemam pojma sta sam uradio,ali vise nisam imao problema.Ionako na svako 5 meseci komp ide na ciscenje kod ortaka i novo podizanje sistema tako da se ne brinem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imam i ja ovaj mrtvi Babylon, znači nema pomoći? 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Probaj ovo, meni je pomoglo:Toxicity je napisao/la:Imam i ja ovaj mrtvi Babylon, znači nema pomoći?
1.Kada pokrenete mozilu ukucate u search bar sledece:
about:config
2.Stisnete enter i kliknite na sledece :
Ako je firefox na Engleskom - I'll be carefull
Ako je na srpskom - Pazicu
3.Ukucate u search bar sledece :
babylon
4.Kada vam izbaci rezultate pretrage uradite sledece :
Desni klik na svaki od izbacenih rezultata i selektujte sledece :
Ako je firefox na engleskom selektujte - RESTORE
Ako je firefox na sprskom selektujte - VRATI
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo sad sam išao Tools -> Options -> Manage add - ons i remove od babylona, greesmonkeya i svega ostalog i sad mi otvara kao new tab i daje mi priliku najčešće korištene portale da otvorim.. Inače Mozilla je u pitanju.
Real Madrid
Real Madrid
Sve ja to postujem, samo ti/vam kazem, instalirajte ga, pratite ovaj video/upustvo, ma sta god i onda mi javite da je toollbar 100% izbrisan. Sutradan kada upalite PC opet ce biti tu 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Je l' ima ko važeći serial za Tuneup 2012?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znači džaba removeao, opet će se pojavit?neo je napisao/la:Sve ja to postujem, samo ti/vam kazem, instalirajte ga, pratite ovaj video/upustvo, ma sta god i onda mi javite da je toollbar 100% izbrisan. Sutradan kada upalite PC opet ce biti tu
Real Madrid
Real Madrid
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E ovo cu morat pokusat,za sve one koji imaju problema sa virusima
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Pozdrav, da li neko zna zasto mi ne radi joystick kad hocu da igram fifu 12 na pc-u. joystick je gigatechov ,nov kupljen prije 2-3 dana. Na pocetku je radilo osim desnog analoga, tj. nije htjelo one trikove da radi pa sam ja nesto cack'o i izgleda razjebao xD. Pa da neko ne zna do cega bi moglo biti? Hvala.
- Zenichanin
- Kontakt:
@High skini ccleaner i uninstal babylon od a do ž i neces imati problema vise
zatim na mozilli nastimaj da ti otvara google.c'om i eto sve rijeseno
zatim na mozilli nastimaj da ti otvara google.c'om i eto sve rijeseno
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Ma ja sam sebi sklonio, nije meni frka to odraditi. I pomoću Tuneupa sam očistio to ****. Al' hvala u svakom slučaju.
Sta da ukljucim u opcijama Google Eartha pa da mi kada malo vise zumiram neki grad prikaze nazive ulica ?
Pre sam to imao ali sada nemam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
". Just turn on the layer called "borders and Labels" in the sidebar. Also turn on the layer called "Roads".Devil je napisao/la:Sta da ukljucim u opcijama Google Eartha pa da mi kada malo vise zumiram neki grad prikaze nazive ulica ?![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
- rob do bagro
- Kontakt:
De mi recite gdje mogu skidat kljuceve za Eset Nod, gdje god odem uvijek neki virus jbt, nmg nigdje nac kakav treba. Instalirao sam ovaj TNOD passwort finder da automatski nadje jedno vrijem je islo sad nece ni to, prijedlozi su dobrodosli. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Imao sam i ja takav problem, tj nod je fercerao i odjednom prestao raditi kako treba..kad kliknes da ti taj program trazi kljuc, u donjem desnom cosku bi ti trebalo izbacit nesto u crvenom oblacicu gdje pise nesto "tukero.****".. E u postavkama trebas kao blokirati tu adresu i onda ce ti normalno traziti kljuceve kao prijerob do bagro je napisao/la:De mi recite gdje mogu skidat kljuceve za Eset Nod, gdje god odem uvijek neki virus jbt, nmg nigdje nac kakav treba. Instalirao sam ovaj TNOD passwort finder da automatski nadje jedno vrijem je islo sad nece ni to, prijedlozi su dobrodosli.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- rob do bagro
- Kontakt:
Re:
E hvala care evo uspio sam.Papastathopoulos je napisao/la:Imao sam i ja takav problem, tj nod je fercerao i odjednom prestao raditi kako treba..kad kliknes da ti taj program trazi kljuc, u donjem desnom cosku bi ti trebalo izbacit nesto u crvenom oblacicu gdje pise nesto "tukero.****".. E u postavkama trebas kao blokirati tu adresu i onda ce ti normalno traziti kljuceve kao prijerob do bagro je napisao/la:De mi recite gdje mogu skidat kljuceve za Eset Nod, gdje god odem uvijek neki virus jbt, nmg nigdje nac kakav treba. Instalirao sam ovaj TNOD passwort finder da automatski nadje jedno vrijem je islo sad nece ni to, prijedlozi su dobrodosli.tako je bar u mene bio slucaj
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- stomaklija
- Kontakt:
Ima li ko kakav savjet gdje da skinem drajvere za A4tech usb cameru za comp?? Nasao sam na netu ali me baca na oficijelnu stranicu i trazi registraciju.... Da li je pouzdano da potrazim preko torrenta??? Ajde ako ko ima kakav savjet ili link, hvala unaprijed 
Jel neko zna, kako da aktiviram USB kabel za kompjuter, koji prebaciva podatke na mobitel i suprotno ?
Ja sam uključivao kabel, međutim kaže mi da nemam hardver koji je potreban za njegovo aktiviranje, ili ako imam CD ROM ???
Onda je navjerovatnije da nemam CD ROM, na koji način bih ga mogao instalirati ?
Ja sam uključivao kabel, međutim kaže mi da nemam hardver koji je potreban za njegovo aktiviranje, ili ako imam CD ROM ???
Onda je navjerovatnije da nemam CD ROM, na koji način bih ga mogao instalirati ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Koji mobitel imas?
Ja kad sam ima Sony Ericcson mora sam skidat i program određeni za prebacivanje podataka (PC suite) u protivnom uopce nebi prepoznalo mobitel.
Ja kad sam ima Sony Ericcson mora sam skidat i program određeni za prebacivanje podataka (PC suite) u protivnom uopce nebi prepoznalo mobitel.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.