Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 15:47

ripper je napisao/la:ovaj AllGunsBlazing vazda ljut i nadrkan 24/7, samo ruži i tjera :mrgreen: :D

Džeko bi vam jackpot, poklon s neba...ali da Bogda kćeri da te hadžija uzme- a cigani oko kuce hodaju :?
ma kakav ba Džeko imamo Girouda jednostavno isti tip igrača.
Nama bi džek pot bio igrač tipa Rooney, po meni naravno :mrgreen: .
Vođa zna.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 avg 2012, 15:49

ripper je napisao/la:ovaj AllGunsBlazing vazda ljut i nadrkan 24/7, samo ruži i tjera :mrgreen: :D

Džeko bi vam jackpot, poklon s neba...ali da Bogda kćeri da te hadžija uzme- a cigani oko kuce hodaju :?
I ti si upao u zamku patrio=euforije i jedan si od onih koji misle da je Edin WC igracina...Edin je mrtvi prosjek i samo to i zbog toga grije klupu,al ono bas je grije,kontas...
SLOBODA NAVIJAČIMA

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 avg 2012, 15:49

nedim1993 je napisao/la:

Dzek Pot bi bio igrač tipa Messi :mrgreen: :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 15:50

TheVerminator je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:

Dzek Pot bi bio igrač tipa Messi :mrgreen: :lol:
htjedo baš da napišem fakat :lol:
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 avg 2012, 15:51

majestic24 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Nakon prva dva kola ocigledno je da Podolski i Giroud nisu te klase kakve ste ocekivali
Jos jedan strucnjak koji nakon dva kola ocijeni igraca. Bravo majstore, a sad voz sa teme. Po tome ni Robin nije igrac kakvog ste vi ocekivali i platili.
Decko,ohladi malo.

Nisam ti ja kriv sto ti najdrazi menadzer dovodi smece u klub.

Gdje su se to Podolski i Giroud dokazali???
Francuska i Njemacka? Ali hajde bitno je da je Kagawa dokazan, a Podolski nije. Samo zato sto je dosao u United. Uostalom ohladi ti malo. Nemas blage o cemu pricas, ali moras doci komentarisati. Doduse klasicni navijac Uniteda.

@Ripper Ko je nadrkan? Meni je samo smijesno kad se Robin napadao nakon 26 minuta protiv Evertona tad je bilo pa tek odigrao 26 minuta, a Giroud se napada isto tako nakon pola sata protiv Sunderlanda. Dupli kriteriji.
Celik!3,2,2.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 avg 2012, 15:53

ennis je napisao/la:

I ti si upao u zamku patrio=euforije i jedan si od onih koji misle da je Edin WC igracina...Edin je mrtvi prosjek i samo to i zbog toga grije klupu,al ono bas je grije,kontas...
Ne mislim ja da je Edin WC hala igrac, i ne pišem nikad u vezi njega iz patriotskih naboja - to ne.
Ali za sadašnji Arsenal bi bio pojacanje golemo...a grije klupu zbog talijanske budale koja je natovarila 4 igraca, prije toga masno ih platila, pa ih sad rotira dok se boje ne rastope

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 avg 2012, 15:55

Podolski ? Sve ce ti reci ovo

2.1 1. FC Köln
2.2 Bayern Munich
2.3 Return to 1. FC Köln
2.4 Arsenal

BTW ****www.****.tv/watch/1267/1/sky-s ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false; upravo o Arsnealu diskutuju
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 avg 2012, 16:00

Ne znam kako da opišem novo razočarenje koje nam uprava priređuje, yebem ja onom Amerikancu i Ivanu sve po redu. Nek su oni sebi u džep uvalili koji milion a ko yebe klub. Fakat, da ovi imaju muda da ih napadnu, pa bi vidjeli Boga svog, ovako samo nastavljaju sa lažima. Nevjerovatno šta jedan čovjek uradi od kluba, KROENKE OUT!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 avg 2012, 16:02

frankqqqqq je napisao/la:Ne znam kako da opišem novo razočarenje koje nam uprava priređuje, yebem ja onom Amerikancu i Ivanu sve po redu. Nek su oni sebi u džep uvalili koji milion a ko yebe klub. Fakat, da ovi imaju muda da ih napadnu, pa bi vidjeli Boga svog, ovako samo nastavljaju sa lažima. Nevjerovatno šta jedan čovjek uradi od kluba, KROENKE OUT!
I onda neki ne žele Usmanova u upravi, neće pojačanja od njegovog novca itd.. :roll:
A čovjek bi nas opet doveo u borbu za titulu..

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 avg 2012, 16:06

frankqqqqq je napisao/la:Ne znam kako da opišem novo razočarenje koje nam uprava priređuje, yebem ja onom Amerikancu i Ivanu sve po redu. Nek su oni sebi u džep uvalili koji milion a ko yebe klub. Fakat, da ovi imaju muda da ih napadnu, pa bi vidjeli Boga svog, ovako samo nastavljaju sa lažima. Nevjerovatno šta jedan čovjek uradi od kluba, KROENKE OUT!
Fakat,svi se pojacavaju samo mi :( :( ,sta je ovo ...
SLOBODA NAVIJAČIMA

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 16:08

mi se svađamo oko Džeke a rivali nam se užasno pojačavaju. Tottenham pogotovo, od prodaje najboljeg igrača dovedoše strašne zamjene, biće samo jači . mi prodadosmo 2 najbolja igrača , došo qurac moj u Arsenal. yebem ti ovakvu upravu. Kad jedan QPR troši a naši "siromasi" ne daju feninga. MRŠ
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 avg 2012, 16:10

nedim1993 je napisao/la:mi se svađamo oko Džeke a rivali nam se užasno pojačavaju. Tottenham pogotovo, od prodaje najboljeg igrača dovedoše strašne zamjene, biće samo jači . mi prodadosmo 2 najbolja igrača , došo qurac moj u Arsenal. yebem ti ovakvu upravu. Kad jedan QPR troši a naši "siromasi" ne daju feninga. MRŠ
Tottenham se fakat strašno pojačao, stvarno doveli su najbolje moguće zamjene za pare od Modrića, svaki fening su dobro iskoristili.

— Tony Adams.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 avg 2012, 16:12

I opet ce Arsenal bit medju 4 najbolje ekipe.
Ne znam zasto se bunite ?
Wenger je na klupi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 31 avg 2012, 16:12

ne znam ljudi sto se nervirate,isto ko da nismo navikli na nesto ovako,ni prvi a ni zadnji put :D dovescemo mi nekog,to je sigurno,al potrosit vise od 10mil funti necemo :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 31 avg 2012, 16:20

http://www.nationalturk.com/en/theo-wal ... news-25031" onclick="window.open(this.href);return false;

mozda se ipak sprema najvece pojacanje sezone :lol: :lol: :lol:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 avg 2012, 16:20

bega_afc je napisao/la:ne znam ljudi sto se nervirate,isto ko da nismo navikli na nesto ovako,ni prvi a ni zadnji put :D dovescemo mi nekog,to je sigurno,al potrosit vise od 10mil funti necemo :D
To je najgore za jedan klub :) Fakat ne provociram ali sa ovakvim trendom kako se navijaci Arsenala mogu nadati i jednom vaznom trofeju ?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 16:22

neo je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:ne znam ljudi sto se nervirate,isto ko da nismo navikli na nesto ovako,ni prvi a ni zadnji put :D dovescemo mi nekog,to je sigurno,al potrosit vise od 10mil funti necemo :D
To je najgore za jedan klub :) Fakat ne provociram ali sa ovakvim trendom kako se navijaci Arsenala mogu nadati i jednom vaznom trofeju ?
marimo to što pišeš isto kao i za onaj prethodni post :mrgreen:
Vođa zna.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 avg 2012, 16:24

opusteno, taj isti Tottenham je prodao van der Vaarta, Modrića, dos Santosa, Piennara, Kranjčara... dakle morao im je neko doci u vezni red... Sigurdson, Moutinho, Dembele, Lloris jesu dobra pojacanja ali bilo bi suludo da su krenuli u novu sezonu bez pojacanja...

mi na kraju krajeva trebamo sebe gledati, plan je bio primarno da se dovede DM, radi se na tome, a postoji sansa da dođe jos jedan igrac...

strpljenja!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 avg 2012, 16:26

nedim1993 je napisao/la: marimo to što pišeš isto kao i za onaj prethodni post :mrgreen:
Fair enough :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 16:27

Loris takođe u Tottenhamu ;) . :lol:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.