FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:30

moustapha je napisao/la:
SportSport.ba je napisao/la:Najveći, ili najzvučniji, kako god želite, transferi ovog ljeta:

Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović iz Milana u PSG, Luka Modrić iz Tottenhama u Real Madrid, Eden Hazard iz Lillea u Chelsea, Robin van Persie iz Arsenala u Manchester United, Santi Cazorla iz Malage u Arsenal, Alex Song iz Arsenala u Barcelonu..
Sta je, njima Martinez nije zvucno? :roll:
Vala zvucnije je od Cazorle da ga j**** :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 avg 2012, 14:43

Za mene je FC Bayern glavni favorit za osvajanje LP. ;) ;)
VOLIM BAYERN

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 31 avg 2012, 14:45

isakovich je napisao/la:Za mene je FC Bayern glavni favorit za osvajanje LP. ;) ;)

Barca,Real,Bayern i Man Utd.....:D

Klare

Post Postao/la Klare » 31 avg 2012, 15:33

Ne treba se čuditi, sportsport.ba kao portal je dobro organizovan, ima kvalitetnih ljudi što se pogleda informatike i ne znam kojih još sranja tiče, ali sa sportskim znanjem su baš na niskim granama.

Ma ne samo sportsport, nego gdje god da se okreneš, domaće televizije, pa i one u regionu, šta se radi, budalaštine se prosipaju, griješi se na banalnim stvarima, osnove se ne znaju.
Za strance ne znam, to ne pratim.
Ako je to njihova profesija, onda faktički moraju i živjeti s tim, samo je potrebno razmišljati, no šta se ovo događa. :roll:

Evo na ovom forumu ćemo naći po jednog iz svake oblasti koji bi s lakoćom potukli sve moguće novinare, sportske radnike.
To nije naša profesija, ali to volimo, informacije lako upijamo, dok kod ovih ima završenog fakulteta, ali slabo čega drugog, jednostavno nemaju osjećaj, haj' ti žensko nauči da vozi. :?

ps:GAL dobro je to sve, i nek si se Geronimu suprostavio, otkud njemu pravo :? , ko mu dade funkciju :lol: , ma sve si sročio kao bombona, a početak posta:"Poštovani gospodine Geronimo" :D , eto ja mislim da čak nisu ni oni sa suda više ironično uljudni. :mrgreen:
A jesi primjetio da on poodavno ovako nešto protiv tebe, pa sjeti se samo koliko si oko avatara problema imao? :?
Poštovani gospodine GAL šaljemo ti zahtjev, ubaci zarez, tačku, odvajaj, stavi veća slova(ovo ako ti Geronimo dozvoli, a garant neće :lol: , znaš njega kakav je :D ).
Znamo mi da ti znaš, nego ovi sa strane će reći vidi onih :oops: , zato treba se potruditi, treba obraz očuvati.

A Rikijeva jeste onako fina Marija, no stvarno mi nije jasno zbog čega se tolika pompa u medijima stvara, Sarah, Rebeka, Marija, Dženifer..., mislim djevojke jesu lijepe..., inače postoji i ona svaka djevojka na svijetu je lijepa na svoj način :D , da li je to istina? :?
..., na ono gore da se nastavim, ali čemu tolika medijska pažnja :? , zašto je taj svijet toliko željan popularnosti, zašto se slikati i slike objavljivati na sve strane :? , zašto toliko zatupljen mora biti taj narod, zašto to podržavati? :?
Inače, kod nas u Hercegovini svaka druga je u rangu sa Marijom :D , minimialno, pa vi skontajte.

ps2:Evo nisu prošle ni tri minutea većse lagano počelo s pominjati.Da ja tebe prvo pitam znaš l i t i mene, zašto me opominjs samjli ji su tu nisu dzaba postavljni tako da svako ima svoje načine a kad se smajli ji postave u postu post izgleda dosta živahnije dosta lakše začitanje dosta vise emocija seizrazava.tako da izvini ako ti smeta ali sasvim je dozvoljeno ovo što ja radim bolje dosta od onoga sto ti radiš na primjer postaujes post od jednog reda sto nikako nije uredu.i molimte nemoj spamati haj cao haj zdrao
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 31 avg 2012, 16:17, ukupno mijenjano 3 puta.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 31 avg 2012, 16:00

Postovani gospodine mog'o bi i ti malo lakse sa smajlicima.Postovi ti lice na Las vegas nocu 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 16:05

imamo odlicnu ekipu,uprava je napravila dobar posao,sada je sve na igracima da nam vrate trofeje u Munchen

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 31 avg 2012, 17:20

-------------Neuer

Lahm---Boa---Badstruber--Alaba

--------Javi--Svajni

Robben---Kroos-------Ribery

---------Mario G/M

Izmjene:
Muller
Shachyri
Dante
Mario M
Gustavo
Buyten
Can
Contento
Starke
Pizzaro
Rafinha
Weiser
Timco :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2012, 17:24

Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen! :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 17:25

mislim da bi dante trebao igrati umjesto boatenga jer je nekako vise sigurniji i bolji igrac(bar meni) i mozda na 10 shaqiri ili muller

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 avg 2012, 17:25

Omerbavarac je napisao/la:Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen! :o
Gdje si to vidio?

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 17:27

Zdena04 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen! :o
Gdje si to vidio?

ja isto sumnjam da je to istina

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2012, 17:29

Ma neka, da se malo zaje**vam. :D
Bayern je svoj transfer period zavrsio dovodjenjem Martineza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 31 avg 2012, 17:32

Omer-beže ne pakosti postenom svijetu takvim izjavama :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 17:33

Omerbavarac je napisao/la:Ma neka, da se malo zaje**vam. :D
Bayern je svoj transfer period zavrsio dovodjenjem Martineza.
hahhaha scimo si me

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 avg 2012, 18:34

Kolege kakvo je stanje kod nas?

Hoce li se sta prodati da namaknemo koji milioncic?

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 avg 2012, 20:04

Ljudi , hajde sve to sa Martinezom ali ako igrač će igrač kao što je Gustavo izgubiti mjesto u prvih 11 onda ga nisu trebali dovoditi . Ali vjerujem da će Heynckes naći neko rješenje , kako najbolje posložiti ekipu , i imati jaku i klupu i prvih 11 . :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 31 avg 2012, 20:13

:lol: vidi klare vi ste mene bez ikakvog razloga uveli i polemisali o meni o necemu sto nije bilo dodirno sa mnom nekakvim slikama koliko me sjecanje sluzi komentarisao neku fotku na kojoj je martinez i nesto mu na ruci za mjerenje pritiska ito je to i jos jesam mozda citirao tekst i fotke od neke od stranica zadnja dva tri dana onda oni postovi kratki ono sam cisto iz dosade pisao zaista zar se ne moze kroz citanje posta primjetiti ozbiljnost u tekstu kada vec o necmu govorim i zafrkancija i toje to ja protiv moderatora geronima apsolutno nemam nista ono sam napisao ujednomu odg.jer smatram da nevidim problemsa postavljanjem fotki mada treba biti i umjeren posteno Interpunkcijskih znakova :lol: ako hoce od sada cu fakt ozbiljno pisati mada kazem mrsko mi stvarno pisati ali za obraz kuce sve cu uciniti ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 31 avg 2012, 20:16

bavarian_bk je napisao/la:Ljudi , hajde sve to sa Martinezom ali ako igrač će igrač kao što je Gustavo izgubiti mjesto u prvih 11 onda ga nisu trebali dovoditi . Ali vjerujem da će Heynckes naći neko rješenje , kako najbolje posložiti ekipu , i imati jaku i klupu i prvih 11 . :)

Zaista ne vjerujem da ce gustavo izgubiti svoje mjesto ,mislim hoce ako se ne bude trudio nista martinezu ne znaci sto je placen 40mil.ako se ne bude zalagao, svako svoje mjesto u prvoj postavi mora zasluziti u to nema sumnje pa sjetite se gomeza u prvoj sezoni.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 avg 2012, 20:37

manite se reala, bayern je jaca ekipa od reala i pomeni dosta veci favorit za ligu prvaka

to sam govorio i prosle godine kad je malo ko vjerovao u to, al terenu se vidjelu da sam istinu zborio

za favorite lige prvaka rano je davati bilo kakve ocjene, barca je favorit apsolutni ponovo, jos se i fino pojacala, bayerna je po meni odmah iza barce kad bi se redali ti favoriti, onda slijedi nekoliko praznih mjesta pa onda ta grupa ekipa real, celzi, city itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 avg 2012, 20:40

Romariooo je napisao/la:manite se reala, bayern je jaca ekipa od reala i pomeni dosta veci favorit za ligu prvaka

to sam govorio i prosle godine kad je malo ko vjerovao u to, al terenu se vidjelu da sam istinu zborio

za favorite lige prvaka rano je davati bilo kakve ocjene, barca je favorit apsolutni ponovo, jos se i fino pojacala, bayerna je po meni odmah iza barce kad bi se redali ti favoriti, onda slijedi nekoliko praznih mjesta pa onda ta grupa ekipa real, celzi, city itd
Kako moze Barca biti veci favorit od Reala kad ih real redovno dere zadnjih nekoliko utakmica, ova zadnja je trebala biti 5-0 eventualno, isto tako ona na camp nou je mogla biti 0-3 (u ligi), tako da ti nije dobra računica ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.