FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
trebale bi biti lijepe utakmice protiv valencije, to su vec mozemo reci i klasici lige prvaka, koliko se sjecam cesto ste protiv sismisa igrali u doba kad su oni bili mocni
danasnja valencija je cudna ekipa, mozete id oderati i 5 0 , al mogu i oni odlicno proci protiv vas
ta valencija igra na mahove i sve zavisi u kakvom ce zamahu biti kad budu igrali protiv vas, mada bayern je tu realno puno jaca i ozbiljnija ekipa
vidim definitivno ste kupili martineza, odlican igrac i veoma dobro pojacanje za bayern, bas igrac koji vam je i najvise nedostajao, sjajan defanzivac ali i igrac s dobrim pregledom igre, tako da necete izgubiti nista na kreaciji, a odbrana s njim na mjestu zadjeg veznog ce biti sigurno cvrsca
jedino cijena je brat bratu mozemo reci i smijesna, stvarno previse para, al sta cete, nije bayern kriv sto je trziste poludilo, nit je kriv bilbao sto koristi tu situaciju, ako martinez ispuni ocekivanja, bice to dobra investicija sveukupno gledajuci, da ste se jos kutarisali robena bili bi jos i jaci
puno srece bayernu u predstojecoj sezoni
danasnja valencija je cudna ekipa, mozete id oderati i 5 0 , al mogu i oni odlicno proci protiv vas
ta valencija igra na mahove i sve zavisi u kakvom ce zamahu biti kad budu igrali protiv vas, mada bayern je tu realno puno jaca i ozbiljnija ekipa
vidim definitivno ste kupili martineza, odlican igrac i veoma dobro pojacanje za bayern, bas igrac koji vam je i najvise nedostajao, sjajan defanzivac ali i igrac s dobrim pregledom igre, tako da necete izgubiti nista na kreaciji, a odbrana s njim na mjestu zadjeg veznog ce biti sigurno cvrsca
jedino cijena je brat bratu mozemo reci i smijesna, stvarno previse para, al sta cete, nije bayern kriv sto je trziste poludilo, nit je kriv bilbao sto koristi tu situaciju, ako martinez ispuni ocekivanja, bice to dobra investicija sveukupno gledajuci, da ste se jos kutarisali robena bili bi jos i jaci
puno srece bayernu u predstojecoj sezoni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
poraz? vjerujem da se salis. kao sto je mesi za 40% jaci u sredini nego na krilu, vjerujem da bi i riberi bio daleko jaci u sredini. na momente je ulazio u sredinu i pokazao da nema tog zadnjeg veznog, nema tog stopera koji mu moze uzeti loptu. il mislis da bi ga tromi stoperi i sve samo ne eksplozivni zadnji vezni mogli uhvatiti?dr.adnan je napisao/la:Ocekujem 4 pobjede i 1 poraz, ono u tipu zadnja 2 kola Juppko isprobava taktiku a la Del Bosque sa Riberyjem kao laznim spicem
gledali smo ga par puta na toj poziciji i mogli smo vidjeti s kojom lakocom prolazi i zabija.
sta bi tek bilo da se uigra.
ffffuuuuuCentre forward je napisao/la:sad cemo opet morat navijad da real prodje pa da im u eliminacijskim tekmama opet namanemo uši

sjecas li se one moje raspravice sa romarijom kada sam rekao da murinjo u prvoj sezoni uigrava i stabilizuje ekipu, u drugoj napada i uzima primeru, dok ce u trecoj uzeti ligu prvaka.
u prvoj sezoni je bilo petica od barce, dok je sad barca ta koja je sretna sto nije primila peticu.
moja prognoza: ako mu igraci ostanu zdravi, i ako el klasiko ne bude 2-3 dana pred tesku polufinalnu utakmicu(ovo ne vazi ako dobiju nekog lahkog protivnika), onda ce real uzeti ligu prvaka.
danke. bome ce nam trebatiRomariooo je napisao/la:puno srece bayernu u predstojecoj sezoni

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Centre forward
- Kontakt:
@Romario,fala u ime sviju nas.@Secko,naravno da se sjecam a i salio sam se za Real.Gled'o sam ovaj zadnji el classico.Real u najmanju ruku izgleda strasno.Mou je to sve do maximuma poslozio i vjerovatno ce da se pokaze tacnom ta tvoja konstatacija da ce uzet LP ako ih zaobidju navedene stvari.Naravno Barsa je tu standardno i po mnogima ponovo vazi za glavnog favorita.Ako cemo realno Real,Barca i Bayo su glavni favoriti za LP.Chelsea takodje izgleda mocno al racunajuci na historiju i tu tezinu EPL koja vrvi od jakih ekipa koje ce posteno da ih namuce.Sve druge ekipe su level ispod nas.Al' u tu pricu se ukljucuje i nas Bayo,realno jedina ekipa koja moze da pomrsi racune Špancima.Imamo jak roster,drama! i u istom smo košu.Po meni nijanse ce odlucivati ovogodisnjeg prvaka Evrope. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
sta reci objektivno gledanu barca je def.prvi kandidat za osvajanje LP mada smijem se usuditi pa reci da to pomalo nije ona barca od prosle i pretprosle sezone na celu sa guardiolom ocigledno je da je odlazak guardiole def.jednim djelom uticao na momcad jer je tu dosta igraca koji igraju zajedno u ekipi nelkoliko godina i ocigledno da im je odgovarao rezim guardiole Vilanova je njegov zamjenik bio njegoiva desna ruka nema tu neke velike razlike sto se tice taktika i tih stvari kad je u pitanj Vilanova ali nije to to ,na drugoj poziciji je real koji je posljednjih sezona bio u sjenci barcelone na svim frontovima i taj post su prekinuli osvojivsi la ligu dosavsi do polufinalaove i prosle szone nakon 6,7 raozcaravajucih sezona i kompleksa zvanog lyon kojeg su konacno uspeli prevazici i za ocekivati je da je div galadan torfeja i da ga se svi trebaju pribojavati ,dalje tu je nas bayern koji sa ovogodisnjim pojacanjiima der.ovomdvojcu moze pomrsiti racune sto je bayern pokazo u prosloj sezoni eliminisavsi reali bez neke adekvatne zamjene zaprvi tim naspram reala koji je imao siru klupu sto zanci da bayern ukljucujuci ovaj posljednji trasfer sa martinezom ozbiljno pretendira da se i ove seozne nadje u finalu na vembl.i po treci put u zadnje 4 sezone treca sreca da proba osvojiti dugo ocekivani trofej koji smo nazalost tragicno izgubili na svom terenu svome domu ali sta je tu je idemo dalje ,posljednji koji bi mogao umjesati prste jeste ovogodinsji osvajc Lp chelsea koji se ne sali i zasita moze pomrsiti planove ovom velikom trojcu sto smo se uvjerili prosle sezone doduse vise sretno nego spretno ali eto pobede se racunaju ocigleno je da celzi ne namjerava protiv jacih ekipa prvenstveno ovog trojca vise igrati bunker nego se rame uz rame nosti mada opet realno barca real i bayern su kao sto neko rece level iznad ostali,potajni uljezi uz cezi koji bi se mogli umesati tu su juventus mada im je ovo prva prava debitantska sezona ali prava kazem da ozbiljno nesto pokusaju uraditi nako ondasnjih skandala problema itd..imaju ekipu sigruno koja moze po meni max 1/4 finala i zaocekivati je da dodju sve ostalo bi bilo razocarenje mada danas svako svakoga moze pobediti ,tu je i mancester utd koji nes znam sta da kazem u posljednu sezonu ipo neopisivo pao zasto ne znam pokazatelj je ispadanje iz grupne faze proslogiosnje sezone LP sto pokazuje da je div uzdrman mada od djavola uvijek treba zaocekivati visok plasman veliki klub veliki ciljevi ,tu je i gradski rival city koji ima nenormalno mnogo para i jako dobrih igraca ali nemaju trenera koji bi to sve ukomponovao i za mozda 2 do tri sezone ocekivao visok plasman u evropskim takmicnenjima ovo im je druga sezona u lp prosle su bili debitanti zaocekivati je i da oni pokazu zube obzirom na raspolozivi igracki kadar,dalje tu je i psg imaju tog andjelotia ekipa u koju je upumpan veliki novac ekipa koja je u stvaranju da postane velika momcad ako se ne varam ovo im je debitanstak sezona u LP stodef.pokazuje da dovodjenjem ibrahimovica i silve ozbiljno racunaju u nadolazecim sezonama ozbiljno racunaju na uspjeh mada ne treba ocekivati nesto spektakularno u ovoj seozni max.1/8 finala.to je otpilike ekipe koje bi mogle pomeni uskociti i pomrsiti bar nekimod njih pomrsiti racune pomenutom trojcu.
Ma onaj Vilanova tek slaze ekipu
Naravno, glavni favoriti su Bayern, Real i Barca.
Ne znam zasto vecina stavlja Chelsea u nekakve favorite .. nije to vise ona ekipa od prosle sezone, puna iskustva u LP, sa Drogbom u napadu ..
Doslo im je pola tima nekih mladih igraca ( odlicnih ) ali dok se to sve uigra, nastima, stekne iskustvo u LP ..
Tako da mislim da nema nista od njih ove sezone.

Naravno, glavni favoriti su Bayern, Real i Barca.
Ne znam zasto vecina stavlja Chelsea u nekakve favorite .. nije to vise ona ekipa od prosle sezone, puna iskustva u LP, sa Drogbom u napadu ..
Doslo im je pola tima nekih mladih igraca ( odlicnih ) ali dok se to sve uigra, nastima, stekne iskustvo u LP ..
Tako da mislim da nema nista od njih ove sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
yebo zarez, yebo tacku, al ga barem izrazbijaj da se mere citat. ovako, iscera oci da pohvatam svaku recenicu.GAL je napisao/la:sta reci objektivno gledanu barca je def.prvi kandidat za osvajanje LP mada smijem se usuditi pa reci da to pomalo nije ona barca od prosle i pretprosle sezone na celu sa guardiolom
ocigledno je da je odlazak guardiole def.jednim djelom uticao na momcad jer je tu dosta igraca koji igraju zajedno u ekipi nelkoliko godina i ocigledno da im je odgovarao rezim guardiole Vilanova je njegov zamjenik bio njegoiva desna ruka nema tu neke velike razlike sto se tice taktika i tih stvari kad je u pitanj Vilanova ali nije to to ,
na drugoj poziciji je real koji je posljednjih sezona bio u sjenci barcelone na svim frontovima i taj post su prekinuli osvojivsi la ligu dosavsi do polufinala ove i prosle szone nakon 6,7 raozcaravajucih sezona i kompleksa zvanog lyon kojeg su konacno uspeli prevazici i za ocekivati je da je div galadan torfeja i da ga se svi trebaju pribojavati
,dalje tu je nas bayern koji sa ovogodisnjim pojacanjiima der.ovomdvojcu moze pomrsiti racune sto je bayern pokazo u prosloj sezoni eliminisavsi reali bez neke adekvatne zamjene zaprvi tim naspram reala koji je imao siru klupu sto zanci da bayern ukljucujuci ovaj posljednji trasfer sa martinezom ozbiljno pretendira da se i ove seozne nadje u finalu na vembl.i po treci put u zadnje 4 sezone treca sreca da proba osvojiti dugo ocekivani trofej koji smo nazalost tragicno izgubili na svom terenu svome domu
ali sta je tu je idemo dalje ,posljednji koji bi mogao umjesati prste jeste ovogodinsji osvajc Lp chelsea koji se ne sali i zasita moze pomrsiti planove ovom velikom trojcu sto smo se uvjerili prosle sezone doduse vise sretno nego spretno ali eto pobede se racunaju ocigleno je da celzi ne namjerava protiv jacih ekipa prvenstveno ovog trojca vise igrati bunker nego se rame uz rame nosti mada opet realno barca real i bayern su kao sto neko rece level iznad ostali,
potajni uljezi uz cezi koji bi se mogli umesati tu su juventus mada im je ovo prva prava debitantska sezona ali prava kazem da ozbiljno nesto pokusaju uraditi nako ondasnjih skandala problema itd..imaju ekipu sigruno koja moze po meni max 1/4 finala i zaocekivati je da dodju sve ostalo bi bilo razocarenje mada danas svako svakoga moze pobediti ,
tu je i mancester utd koji nes znam sta da kazem u posljednu sezonu ipo neopisivo pao zasto ne znam pokazatelj je ispadanje iz grupne faze proslogiosnje sezone LP sto pokazuje da je div uzdrman mada od djavola uvijek treba zaocekivati visok plasman veliki klub veliki ciljevi ,
tu je i gradski rival city koji ima nenormalno mnogo para i jako dobrih igraca ali nemaju trenera koji bi to sve ukomponovao i za mozda 2 do tri sezone ocekivao visok plasman u evropskim takmicnenjima ovo im je druga sezona u lp prosle su bili debitanti zaocekivati je i da oni pokazu zube obzirom na raspolozivi igracki kadar,
dalje tu je i psg imaju tog andjelotia ekipa u koju je upumpan veliki novac ekipa koja je u stvaranju da postane velika momcad ako se ne varam ovo im je debitanstak sezona u LP stodef.pokazuje da dovodjenjem ibrahimovica i silve ozbiljno racunaju u nadolazecim sezonama ozbiljno racunaju na uspjeh mada ne treba ocekivati nesto spektakularno u ovoj seozni max.1/8 finala.to je otpilike ekipe koje bi mogle pomeni uskociti i pomrsiti bar nekimod njih pomrsiti racune pomenutom trojcu.
inace, fina analiza ponajboljih evropskih klubova i glavnih kandidata za osvajanje lige prvaka.
ja isto mislim da su barca,real i bayern jedna klasa iznad svih i da ce se oni boriti za trofej LP,u drugom planu mozda jedino chelsea ili juventus
druze, za ovo vrijeme koje pratim murinjovu karijeru shvatih da je jadan onaj ko se s njim nadmece.Centre forward je napisao/la:@Romario,fala u ime sviju nas.@Secko,naravno da se sjecam a i salio sam se za Real.Gled'o sam ovaj zadnji el classico.Real u najmanju ruku izgleda strasno.Mou je to sve do maximuma poslozio i vjerovatno ce da se pokaze tacnom ta tvoja konstatacija da ce uzet LP ako ih zaobidju navedene stvari.Naravno Barsa je tu standardno i po mnogima ponovo vazi za glavnog favorita.Ako cemo realno Real,Barca i Bayo su glavni favoriti za LP.Chelsea takodje izgleda mocno al racunajuci na historiju i tu tezinu EPL koja vrvi od jakih ekipa koje ce posteno da ih namuce.Sve druge ekipe su level ispod nas.Al' u tu pricu se ukljucuje i nas Bayo,realno jedina ekipa koja moze da pomrsi racune Špancima.Imamo jak roster,drama! i u istom smo košu.Po meni nijanse ce odlucivati ovogodisnjeg prvaka Evrope.
on je genijalan, on je yebena lisica mudrica, on je znalac.
pa, pogledaj jednog saf-a protiv barce i sve ce ti biti jasno.
sto se tice samog igrackog kadra, misljenja sam da real nije medju top 3 ekipe.
koji bi to igrac osim ronalda i mozda ozila mogao igrati u bayernu? mislim da ne bi nijedan.
dakle, murinjo je taj koji real cini jacim.
sto se tice ostatka tvog teksta, moram reci da se slazem i to u potpunosti

Tri ekipe će konkurisati za CL Bayern,Barca i Chelsea ostali su u drugom planu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
secer je napisao/la:yebo zarez, yebo tacku, al ga barem izrazbijaj da se mere citat. ovako, iscera oci da pohvatam svaku recenicu.
inace, fina analiza ponajboljih evropskih klubova i glavnih kandidata za osvajanje lige prvaka
iskreno mrsko mi pisati traziti tacku zarez a i opcija ne sto mi varira eng/bos alalite stara mi je tastatura

" onclick="window.open(this.href);return false;
- anelbavarac
- Kontakt:
Posto smo zakljucili prelazni rok sto se tice dolaska igraca,ne znam da li ce biti odlazaka a realno u ovih nekoliko sati do kraja prelaznog roka treba probati rijesiti se nekih igraca,neke na pozajmicu jer guzva u svlacionici je mislim ocita.
mislim da je prvi na redu tymoschuk
Tesko je sada pricati o favoritima za LP,nije bilo utakmica nismo se uigrali,polako treba sacekati malo. Evo moje kratke analize.
Mislim da ce to biti borba izmedju Reala, Barce, Chelsea i nas.
Real doveo jedno pojacanje,ali mislim da ce mu to pojacanje biti od velike koristi. Prve dvije utakmice u primeri odigrali katastrofalno,barca im bjezi vec 5bodova,ali su zato uzdrmali dosad neprikosnovenu barcelonu u super kupu. Kao sto neko napisa Mou je stari lisac i ko se sa njim kosi,ne pise mu se dobro. Kao sto vecina misli ako igrace zaobidju povrede mogli bi daleko dogurat,iako su za mene tek na trecem mjestu!!!
Barca se malo treba privici na novog trenera,koji je bio cijelo vrijeme tu sa njima,ali opet za ocekivat je da uvede neke nove stvari da isproba nova takticka rijesenja. Song svakako da je fantasticno pojacanje bas kao i Jordi Alba uz ostatak ekipe za mene ponovo prvi favoriti LP!!!
Chelsea, dosad po meni nekako najvise pokazao,dovodjenjem Hazarda uopste ne lice na proslosezonsku ekipu koja je protiv barce i bayerna igrala jako defanzivno! Najvise utakmica imaju u nogama od ove cetiri ekipe,pa vjerovatno zato mi i izgledaju najbolje!!! Od ove cetvorke za mene su na cetvrtom mjestu!!!
Bayern ulazi u sezonu u kojoj ima imperativ pobjeda i trofeja,pogotovo kad na to dodamo da smo potrosili 70 i kusur miliona € onda to postaje jos veci IMPERATIV!!! No imamo odlicnu ekipu i bit ce potrebno samo vrijeme da se ova ekipa uigra i da krene rusiti sve pred sobom. Nadajmo se da ne bude povreda,ako ih ipak slucajno bude,mislim da smo dobro oskrbljeni igracima te se to nece ni osjetiti toliko,kao sto je bio slucaj prije! Za mene je Bayern drugi favorit za osvajanje LP odmah iza Barce!!!
A sta mislite o ovakvoj postavci sredine terena???
-------------------- Gomez / Mandzo --------------------
-----------Shaqiri ----- Ribery ----- Robben -------------
--------------- Martinez ------ Schweini ------------------
Mislim da bi bilo jako zanimljivo pogledati Ribery-a na ovoj poziciji,a Shaqiria gurnut na lijevo krilo ili pak izvrsit rotaciju njega i Robbena???
Joooj imamo sad opcija u pm...
Mislim da ce to biti borba izmedju Reala, Barce, Chelsea i nas.
Real doveo jedno pojacanje,ali mislim da ce mu to pojacanje biti od velike koristi. Prve dvije utakmice u primeri odigrali katastrofalno,barca im bjezi vec 5bodova,ali su zato uzdrmali dosad neprikosnovenu barcelonu u super kupu. Kao sto neko napisa Mou je stari lisac i ko se sa njim kosi,ne pise mu se dobro. Kao sto vecina misli ako igrace zaobidju povrede mogli bi daleko dogurat,iako su za mene tek na trecem mjestu!!!
Barca se malo treba privici na novog trenera,koji je bio cijelo vrijeme tu sa njima,ali opet za ocekivat je da uvede neke nove stvari da isproba nova takticka rijesenja. Song svakako da je fantasticno pojacanje bas kao i Jordi Alba uz ostatak ekipe za mene ponovo prvi favoriti LP!!!
Chelsea, dosad po meni nekako najvise pokazao,dovodjenjem Hazarda uopste ne lice na proslosezonsku ekipu koja je protiv barce i bayerna igrala jako defanzivno! Najvise utakmica imaju u nogama od ove cetiri ekipe,pa vjerovatno zato mi i izgledaju najbolje!!! Od ove cetvorke za mene su na cetvrtom mjestu!!!
Bayern ulazi u sezonu u kojoj ima imperativ pobjeda i trofeja,pogotovo kad na to dodamo da smo potrosili 70 i kusur miliona € onda to postaje jos veci IMPERATIV!!! No imamo odlicnu ekipu i bit ce potrebno samo vrijeme da se ova ekipa uigra i da krene rusiti sve pred sobom. Nadajmo se da ne bude povreda,ako ih ipak slucajno bude,mislim da smo dobro oskrbljeni igracima te se to nece ni osjetiti toliko,kao sto je bio slucaj prije! Za mene je Bayern drugi favorit za osvajanje LP odmah iza Barce!!!
A sta mislite o ovakvoj postavci sredine terena???
-------------------- Gomez / Mandzo --------------------
-----------Shaqiri ----- Ribery ----- Robben -------------
--------------- Martinez ------ Schweini ------------------
Mislim da bi bilo jako zanimljivo pogledati Ribery-a na ovoj poziciji,a Shaqiria gurnut na lijevo krilo ili pak izvrsit rotaciju njega i Robbena???
Joooj imamo sad opcija u pm...
Stern des Südens
Imam pitanje jedno 
Da li u osmini finala dolazi do ukrstavanja grupa po sistemu prvi protiv drugog ( npr grupa A 1i B2, C1 i D2 ... ) ili to ima izvlacenje ?

Da li u osmini finala dolazi do ukrstavanja grupa po sistemu prvi protiv drugog ( npr grupa A 1i B2, C1 i D2 ... ) ili to ima izvlacenje ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Prejakadon_burza je napisao/la:
Evo kome za avatara![]()
Masina

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
izvlacenje,s tim da pobjednici grupa igraju protiv ekipa koje su zavrsile na drugom mjestu!!!
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Selektor Spanije del Bosque izostavio Javia sa spiska za prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije i kvalifkacionu u Gruziji,zbog transfera u Bayern i prilagodbe novom klubu.
Odlican potez selektora spanije.
Odlican potez selektora spanije.
- moustapha
- Kontakt:
Sta je, njima Martinez nije zvucno?SportSport.ba je napisao/la:Najveći, ili najzvučniji, kako god želite, transferi ovog ljeta:
Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović iz Milana u PSG, Luka Modrić iz Tottenhama u Real Madrid, Eden Hazard iz Lillea u Chelsea, Robin van Persie iz Arsenala u Manchester United, Santi Cazorla iz Malage u Arsenal, Alex Song iz Arsenala u Barcelonu..

#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.