Haj priznaj a si to bubno jer ja imam druge podatke...damirfile je napisao/la:Sto se tice ovog pod 2 zeljo ima blizu 30 nastupa vise u europi,imas net al ga ocito ne znas koristiti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haj priznaj a si to bubno jer ja imam druge podatke...damirfile je napisao/la:Sto se tice ovog pod 2 zeljo ima blizu 30 nastupa vise u europi,imas net al ga ocito ne znas koristiti.
Mozda racunas posle rata,poznati ste po tome da historiju brojite od rata kad vama godi ili do rata ako vam to godi (npr. kada govorite o titulama). A bubnuo nisam tacan broj ne znam al imamo daleko vise objanit ce vam drugi forumasi .emir18 je napisao/la:Haj priznaj a si to bubno jer ja imam druge podatke...damirfile je napisao/la:Sto se tice ovog pod 2 zeljo ima blizu 30 nastupa vise u europi,imas net al ga ocito ne znas koristiti.
Ja i ne nastojim da budem bitan, daleko od toga, ne znam odakle ti takvi zaključci, samo sam replicirao forumašu koji me je citirao, ne znam što to tebe toliko tangira uopšte.skyisthelimit je napisao/la:
a vidis ti se neko veoma bitan pa je vazno koga postujes a koga neTime lafo nekoga povredjujes
![]()
A koliko je to vjerovatno u postotcima kod tebe ? Pretpostavljam da ti je "vjerovatno" sad isto kao sto i "mozda", "moguce". Dakle, ne znas ni sam sta si htio reci. Da si rekao moguce rijeci ti ne bi rekao ovako vjerovatno ostaje vjerovatno
error br 1
Do maloprije si zivio u neznanju da tvoj klub ima vise nastupa u Evropi, kad si malo pretrazio po netu onda si shvatio da nema
error br 2
Kad si vidio da je vrag odnio salu onda se vracas na tzv "uspjehe" oba tima kojih ruku na srce nema. Bolje da si rekao ko ima vise neuspjeha
error br 3
Jedna pobjeda vise nije isto sto i dvocifren broj pobjeda vise. Ta jedna pobjeda vise nije nedostizna
error br 4
tradicija je tu da se rusi, sad ces glumiti i nostradamusa
error br 5
Naravno vodu si na svoj mlin pokusao navoditi ali si u mnogome precijenio svoj klub. Barem si nakon ovoga uvudio da nije tako dobar kakvim ga predstavljas
A sad me izvini, gasim struju
Liga Prvaka :
Sezona 1972/1973
Derbi - Kaunti (Engleska) 2-1 2-0 Željezničar Sarajevo
Sezona 2001/2002
Levski Sofija (Bugarska) 4-0 0-0 Željezničar Sarajevo
Sezona 2002/2003
Željezničar Sarajevo 3-0 1-0 IA Akranes (Island)
Lillestrom (Norveska) 0-1 0-1 Željezničar Sarajevo
Željezničar Sarajevo 0-1 0-4 Newcaststle (Engleska)
Sezona 2010/2011
Hapoel Tel-Aviv (Izrael) 5-0 1-0 Željezničar Sarajevo
Sezona 2012/2013
Maribor ( Slovenija) 4-1 2-1 Željezničar Sarajevo
Kup UEFA :
Sezona 1971/1972
Željezničar Sarajevo 3-0 1-3 Brugge (Belgija)
Željezničar Sarajevo 1-1 2-2 Bolonja (Italija)
ST.Johnston (Skotska) 1-0 1-5 Željezničar Sarajevo
Ferencvaros (Madarska) 1-2 2-1 Željezničar Sarajevo
Sezona 1984/1985
Sliven (Bugarska) 1-0 1-5 Željezničar Sarajevo
Željezničar Sarajevo 2-1 1-1 Sion (Svajcarska)
Univerzitatea (Rumunija) 2-0 0-4 Željezničar Sarajevo
Željezničar Sarajevo 2-0 1-1 Dinamo Minsk (Rusija)
Videoton (Madarska) 3-1 1-2 Željezničar Sarajevo
Sezona 1998/1999
Željezničar Sarajevo 1-1 0-1 Kilmanrok (Skotska)
Sezona 2000/2001
Željezničar Sarajevo 0-0 1-3 Visla Krakov (Poljska)
Sezona 2002/2003
Željezničar Sarajevo 0-0 0-1 Malaga (Spanija)
Sezona 2003/2004
Željezničar Sarajevo 1-0 3-1 Anortozis (Kipar)
Heart (Skotska) 2-0 0-0 Željezničar Sarajevo
Sezona 2004/2005
Pannarossa (San Marino) 1-5 0-4 Željezničar Sarajevo
Željezničar Sarajevo 1-2 0-7 Litex Lovech (Bugarska)
Sezona 2011/2012
Željezničar Sarajevo 1-0 0-0 Sheriff Tiraspol ( Moldavija)
Željezničar Sarajevo 0-2 0-6 Maccabi Tel-Aviv ( Izrael )
Intertoto kup :
-
Kup pobjednika kupova :
-
Srednjoeuropski kup :
Sezona 1962/1963
Željezničar Sarajevo 4-1 0-2 Austria Wienna (Austrija)
Željezničar Sarajevo 1-1 0-1 MTK Budapest (Madarska)
Sezona 1967/1968
Željezničar Sarajevo 1-0 0-0 Jednota Trencin (Slovacka)
Željezničar Sarajevo 2-2 1-2 Spartak Trnava (Slovacka)
Sezona 1968/1969
Željezničar Sarajevo 1-0 2-0 Honved Budapest (Madarska)
Željezničar Sarajevo 1-1 4-0 Banik Ostrava (Ceška Republika)
Željezničar Sarajevo 1-1 1-2 Sklo Union Teplice (Ceška Republika)
Zeljeznicar (44).damirfile je napisao/la:Mozda racunas posle rata,poznati ste po tome da historiju brojite od rata kad vama godi ili do rata ako vam to godi (npr. kada govorite o titulama). A bubnuo nisam tacan broj ne znam al imamo daleko vise objanit ce vam drugi forumasi .emir18 je napisao/la:Haj priznaj a si to bubno jer ja imam druge podatke...damirfile je napisao/la:Sto se tice ovog pod 2 zeljo ima blizu 30 nastupa vise u europi,imas net al ga ocito ne znas koristiti.
vi ste garant igrali izmedju dva svjetska rata po Evropi i osvajali takmicenja, ali za vrijeme 2 svjetskog rata ti su se podaci zagubili jbg tehnologija nije bila uznapredovala nije se imalo gdje snimitidamirfile je napisao/la: Mozda racunas posle rata,poznati ste po tome da historiju brojite od rata kad vama godi ili do rata ako vam to godi (npr. kada govorite o titulama). A bubnuo nisam tacan broj ne znam al imamo daleko vise objanit ce vam drugi forumasi .
Mi makar mozemo pricati o historiji prije i u toku 2 sv . rata za razliku od nekih. Mislio sam na ovaj zadnji rat.skyisthelimit je napisao/la:vi ste garant igrali izmedju dva svjetska rata po Evropi i osvajali takmicenja, ali za vrijeme 2 svjetskog rata ti su se podaci zagubili jbg tehnologija nije bila uznapredovala nije se imalo gdje snimitidamirfile je napisao/la: Mozda racunas posle rata,poznati ste po tome da historiju brojite od rata kad vama godi ili do rata ako vam to godi (npr. kada govorite o titulama). A bubnuo nisam tacan broj ne znam al imamo daleko vise objanit ce vam drugi forumasi .![]()
Koliko je tebi godina bgt ? Ako imas vise od 16 sramota je sta si upravo napisao
GaziHusrevbeg je napisao/la:
Ja i ne nastojim da budem bitan, daleko od toga, ne znam odakle ti takvi zaključci, samo sam replicirao forumašu koji me je citirao, ne znam što to tebe toliko tangira uopšte.![]()
U današnje vrijeme moderne tehnologije vrlo je lahko otkriti značenje neke riječi, potraži šta znači "vjerovatno", ako već u školi nisi naučio. Pod "vjerovatno" sam mislio više da nego ne. Ti znaš šta sam ja htio reći, spominješ meni da ću glumiti nostradamusa, a sam ga glumiš.![]()
Da, Željo ima više nastupa u Europi, kažem ti, provjeri još jednom. Ok, tebi je polufinale drugog po jačini UEFA takmičenja neuspjeh, vidiš tu nam se mišljenja mimoilaze, ah ta prokleta demokratija u kojoj svako ima pravo na mišljenje.
Fakat ti treba čovjek crtati, ako Željo ima jednu pobjedu više znači da je u međusobnom duelu bolji, zar je to toliko
teško razumjeti.Kako sarajevo može dostići Želju, tako i Željo može povećati prednost u međusobnim duelima.
Ja uopšte nisam frajer.skyisthelimit je napisao/la:
kako si patetican frajer boze sacuvaj![]()
Eto u redu ja ne znam sta si htio reci, ne glumim vidovnjaka ali znam tvoje namjere, koje nisu nimalo dobre, da ne kazem tezu rijec.
Nema vise nastupa, provjeri ti jos jednom![]()
Kad je Sarajevo pobjedilo Levskog po forumu si glumio facu i nipodastavao Kup Uefa i to takmicenje, kao nebitna pobjeda protiv bugarskog giganta jer su igrali u drugorazrednom i po tebi nevaznom takmicenju, a sad je polufinale veoma bitno, koje je btw danas u rangu Play Offa.
Ok, uzivaj u jednoj pobjedi vise i boljem medjusobnom omjeru jer je to jako bitno
Govoris njemu da je brojao nastupe u nekakvom Mitropa cupu, a na ovom linku ima isto nastup Sarajeva u tom kupu. Mitropa cup se jos zove srednjoevropski kup za tvoju informaciju.skyisthelimit je napisao/la:da, u proteklih 5 sezona.. Dok je FKS nabijalo koeficijent, zeljeznicaru se u Medjugorju ukazivala EvropaVidim ja to nije bitno proteklih 5 sezona, hoces mozda da stavim podatak prije 40 godina, to je mozda vaznije, zivimo u tom vremenu
![]()
Prebrojao sam utakmice koje si postavio i ukupno su 32 dvomeca odnosno 64 utakmice sa nekakvim Mitropa kupovimaNaravno kup u skladu s vasim imenom
http://oi49.tinypic.com/ehb0vl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su utakmice FCS do ove sezone, dakle tu nisu uracunate ove 3 pa cu te zamoliti da ih uzmes u obzir.
Ja dolazim do broja 33 odnosno 66 utakmica ukljucujuci one 3
66>64
I sta cemo sad, jel matematika laze ili mozda ti. Garant su te (iz)ucili da je laz dio imana
Mozda zbog glOOve doticnog.GaziHusrevbeg je napisao/la:Fakat ne želim da ulazim u neku dublju raspravu, ali zeljo je veći klub od Sarajeva, to je
Zivjetidino94 je napisao/la:Zeta umalo da i PSV izbaci,eto kakva ste vi ekipa,krijete se iza nekih coraka iz proslosti kad vas ljudi podcjene,sto prije progledate realnije cete ziviti,svake godine ista prica do oktobra jurisate na duplu,od Marta izlazak u Evropu kao cetvrti u ovoj jadnoj ligi,halo kao cetvrrti izlazite u Europu,o cemu pricate.
Gospodine kolektore,HannahMontana je napisao/la:Zivjetidino94 je napisao/la:Zeta umalo da i PSV izbaci,eto kakva ste vi ekipa,krijete se iza nekih coraka iz proslosti kad vas ljudi podcjene,sto prije progledate realnije cete ziviti,svake godine ista prica do oktobra jurisate na duplu,od Marta izlazak u Evropu kao cetvrti u ovoj jadnoj ligi,halo kao cetvrrti izlazite u Europu,o cemu pricate.
Podcijene
P.S Poslije zareza razmak pa nastavak! Npr! Nauci pravopis, i koristenje tastature!!
ja ih ne koristim, ali Vi koji pokušavate nas nepismene naučiti da pišemo bi samom logikom trebali da ih koristitegavran je napisao/la:Gospodine kolektore,HannahMontana je napisao/la:Zivjetidino94 je napisao/la:Zeta umalo da i PSV izbaci,eto kakva ste vi ekipa,krijete se iza nekih coraka iz proslosti kad vas ljudi podcjene,sto prije progledate realnije cete ziviti,svake godine ista prica do oktobra jurisate na duplu,od Marta izlazak u Evropu kao cetvrti u ovoj jadnoj ligi,halo kao cetvrrti izlazite u Europu,o cemu pricate.
Podcijene
P.S Poslije zareza razmak pa nastavak! Npr! Nauci pravopis, i koristenje tastature!!
U našem pismu postoje i slova:
Š Đ Ž DŽ Č Ć
ja ih ne koristim, ali Vi koji pokušavate nas nepismene naučiti da pišemo bi samom logikom trebali da ih koristite
S poštovanjem
Gavran Gavranović
Trenutno korisnika/ca: Grbavac, Grk1234, Homelander, juka55 i 82 gosta.