Joj tek viđoh sad, pa ovaj Bendtner katastrofa na socceru, znači slijedi patnja sa Matrijem i na PES 2013.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
20 na Ilidzi kad sam se vrac'o sa Termi, ondje gdje im je odpalo U sa Supermarketa pa pise SPERMARKETGaziHusrevbeg je napisao/la:Gdje si kupio i koliko si platio?
Joj tek viđoh sad, pa ovaj Bendtner katastrofa na socceru, znači slijedi patnja sa Matrijem i na PES 2013.![]()
Pa sa tramvajske prema mostu, odma sa lijeve strane kod onih baba sto prodaju gluposti ima jedan stand sa knjigamaGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa ja stanujem na Ilidži, trebam to sutra potražiti. Samo se nešto ne mogu sjetiti tog Spermarketa.
GaziHusrevbeg je napisao/la:InšAllah, Llorente!![]()
![]()
Vidite vi drugovi moji kako se calcio vraća na svoje mjesto, tj. na period prije 2006. Juventus kao najveći klub u Italiji najdominantniji klub u ligi, rimski klubovi uvijek nešto nabrijani, a svaki put na domaćem terenu dobiju po ušima, smećarski klub ispod Vezuva poput psa koji mnogo laje, a ne ujeda, a šta tek reći za milanske klubiće, onaj veći sam sebi skinuo gaće, šta ćeš lijepi strah, a onaj manji, prescritti su posebna priča, najbolje vam je otići na njihovu temu na ovom forumu i pročitati njihove postove kako se kunu u igrača kojeg su doveli tek nakon što ga smo ga mi odbili, a svi se sjećamo onih komičnih scena kad je Moratti slao svoje ljude da uhode Moggija pa je poslije dovodio neke levate u klub, tipa Greška, samo ime govori o kakvom se igraču radilo.
Siamo tornati davvero!
Fulhammeho-medo je napisao/la:A sta bi sa Berbatovom gdje ce on sada
Ali sada vam Fiorentina nikada nece pustiti JoveticaSoloJuve26 je napisao/la:Moguci sastav protiv Udinesa
Buffon
Barzagli, Bonucci, Chiellini
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah
Matri, Vucinic.
Trebali bi dobiti ovo ,
Forza Juve
Edit
Siena: We had Bendtner deal!
Jbg nismo im trebali ovo pokvariti, oni su nasi jarani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.