Al ste zato hladno primali po 7 golova od strasnih litexa i levskog! Maribor vas natuce i kazete jak maribor! Suta na go protiv Dinama nisu imali....ajde sikter sa teme u svoju jazbinu i moli Boga dragog da vam Amar potraje jos koju god jer kad vam ode necete vi opet evrope vidjeti zadugo!![/quote]HannahMontana je napisao/la:Nije nama to nikakva slava. Mi smo to prvi uradili postavili temelje, sada da bi slavili moramo uci u grupnu fazu. Ovo sve je talasika. Samo znam da od kad igramo evropu nikad nismo ispali od jedne ovakve ne(ekipe) kao sto je Zeta.
Kralju, nije ovo tvoja tema pa da tjeras. Ako nemas argumenata nemoj ni pisati a ne se braniti na taj nacin. Ja sam samo iznio cinjenice. To sto je Zeljo primao toliko golova je zato sto je igrao s prvacima svojih drzava i relativno puno jacih ekipa koje su na kraju uvijek igrali grupne faze. To sto pises o tim nekim komadima, zaboravio si prolazak Serifa prije par godina, isto prvaka jedne drzave. Ne bih da se prepirem jer to je borba s vjetrenjacama. S vama nema rasprave samo nekakva tjeranja, nesto-nista.