FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svakako da treba odigrati i to najbolje sto se moze, pa kasnije odmjeriti snage protiv nekoga iz PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ide li ko od vas za Sanski?
- TheVerminator
- Kontakt:
Mislim da pobjednik tog kupa nastavlja u Kup BiH, ili možda 4 ekipe idu u Kup BiH.. Bolje se okrenuti ligi i vratiti se u PLMakeTZ je napisao/la:Ma kakvo to hocemo i kup

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Idem jazla2 je napisao/la:ide li ko od vas za Sanski?

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zadnji put kada sam rekao da idem od kuce skinuli su mi bakarne oluke. Dobro vjerovatno idemzla2 je napisao/la:ide li ko od vas za Sanski?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Delegacija FK Sloboda u NSFBiH: Ibrakoviću ipak smanjena kazna?
Četvrtak, 30 August 2012
Ibrakovic u iščekivanju odluke Disciplinske komisije NSFBiH, koja se treba odrediti o dužini kazne za Abdulaha Ibrakovića i Aldina Šišića, delegacija FK Sloboda jučer je bila na sastanku sa prvim ljudima NSFBiH.
Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Abdulah Ibraković će dobiti dvije utakmice kazne zabrane vođenja ekipe (jednu već odradio), te znatnu novčanu kaznu.
Navodno, „disciplinci“ su namjeravali Slobodinom treneru izreći kaznu od osam utakmica zabrane vođenja ekipe, što se ipak ne bi trebalo desiti.
Aldinu Šišiću, jednom pod najboljih igrača u prve dvije utakmice, prijeti kazna od četiri utakmice zabrane igranja,ali će se definitivno znati na narednoj sjednici Disciplinske komisije NSFBiH.
Da se slične situacije kao u Gračanici ne bi dešavale i u budućem periodu, predsjednik Slobode, Mersed Kovačević, od igrača i struke na narednom sastanku će tražiti tražiti da budu oprezniji, jer bi suspenzije uveliko otežale put povratka u Premijer ligu BIH.
Četvrtak, 30 August 2012
Ibrakovic u iščekivanju odluke Disciplinske komisije NSFBiH, koja se treba odrediti o dužini kazne za Abdulaha Ibrakovića i Aldina Šišića, delegacija FK Sloboda jučer je bila na sastanku sa prvim ljudima NSFBiH.
Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Abdulah Ibraković će dobiti dvije utakmice kazne zabrane vođenja ekipe (jednu već odradio), te znatnu novčanu kaznu.
Navodno, „disciplinci“ su namjeravali Slobodinom treneru izreći kaznu od osam utakmica zabrane vođenja ekipe, što se ipak ne bi trebalo desiti.
Aldinu Šišiću, jednom pod najboljih igrača u prve dvije utakmice, prijeti kazna od četiri utakmice zabrane igranja,ali će se definitivno znati na narednoj sjednici Disciplinske komisije NSFBiH.
Da se slične situacije kao u Gračanici ne bi dešavale i u budućem periodu, predsjednik Slobode, Mersed Kovačević, od igrača i struke na narednom sastanku će tražiti tražiti da budu oprezniji, jer bi suspenzije uveliko otežale put povratka u Premijer ligu BIH.
vidimo se prekosutraKapellen je napisao/la:Idem jazla2 je napisao/la:ide li ko od vas za Sanski?

Amar Rahmanović potpisao za Novi Pazar kao slobodan igrač..ee upravo, legende i svi ostali, nabijem vas na ku*ac.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
JTS je napisao/la:Amar Rahmanović potpisao za Novi Pazar kao slobodan igrač..ee upravo, legende i svi ostali, nabijem vas na ku*ac.
a koga ti to jos nabijes, ko su ti ostali?

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Svi koji su u klubu, a koji mogu uraditi (a ne rade) nešto da ovi momci koji vrijede i koji mogu postati nešto ne napuste klub.crvenocrnitz je napisao/la:JTS je napisao/la:Amar Rahmanović potpisao za Novi Pazar kao slobodan igrač..ee upravo, legende i svi ostali, nabijem vas na ku*ac.
a koga ti to jos nabijes, ko su ti ostali?
Što bi oni radili za dobro Slobode, pa nisu ludi ..
P.S. Rahmanović je bolji od Musića, Jusufovića i Pršeša, al' momak očito nije platio pa da igra za prvi tim.
Fuuuj !!!!!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nemoj misliti da i rahmanovica nije niko gurao, i on i njegov stariji buraz su imali pozadinu (jest da je mladji bolji od starijeg)!!!! sad prati koliko ce se naigrati u pazaru;) ako ove sezone ubise 5 minuta u prvom timu onda pljuj po legendama a ovako nemoj napamet pricati. jos samo da maknu musica i jusufovica i niko sretniji od mene 

za musica ok ali sto jusufovica ima momak slifa i treba dobiti adekvatnu priliku i vidjet ces da grijesistuzlak135 je napisao/la:nemoj misliti da i rahmanovica nije niko gurao, i on i njegov stariji buraz su imali pozadinu (jest da je mladji bolji od starijeg)!!!! sad prati koliko ce se naigrati u pazaru;) ako ove sezone ubise 5 minuta u prvom timu onda pljuj po legendama a ovako nemoj napamet pricati. jos samo da maknu musica i jusufovica i niko sretniji od mene

Pa, ono malo što sam vidio od Rahmanovića, pokazao je da zna ..dakle, on možda jeste imao pozadinu, al' i zna igrat fudbala.
Ako se ne varam, momak je sam preokrenuo meč protiv Zrinjskog, da ne pričam šta im je radio, vjerujem da to znate ako ste bili na tom meču.
Kao što jedan bivši igrač Slobode reče, umjesto da ga Sloboda zadrži i uzme milion za njega (možda pretjerano), oni ga puštaju da ide džabe.
A sigurno da taj isti bivši igrač ima uvida u njegove kvalitete, čim je trenirao i malo igrao s njim.
Ako se ne varam, momak je sam preokrenuo meč protiv Zrinjskog, da ne pričam šta im je radio, vjerujem da to znate ako ste bili na tom meču.
Kao što jedan bivši igrač Slobode reče, umjesto da ga Sloboda zadrži i uzme milion za njega (možda pretjerano), oni ga puštaju da ide džabe.
A sigurno da taj isti bivši igrač ima uvida u njegove kvalitete, čim je trenirao i malo igrao s njim.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam mislio da ce se sa ovim novim ljudima u klubu stvari promjenit al ustvari sve je to isto go.vno samo drugo pakovanje, opet svako sebe gleda, svako dovodi neke svoje igrace za koje uzme pare, rade se iste stvari koje su nas dovele do ovog gdje smo sad 

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja sam znao da ne moze biti dobro...prvo Meske je i prije nekad bio u klubu bio sportski direktor sta vec i sta je uradio?...pljuvali smo i tad po njemu bili smo nezadovoljni..ja nisam ni ocekivao da on nesto uradi, ali eto reko dosli su i ostali pa reko imat ce neku podrsku kontam moze bit i bolje, ali daj boze 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo da Vas pitam pošto ste bolje upućeni, jel istina da se u mlađim kategorijama dešava da roditelji plaćaju trenreu da njihovo djete igra u prvoj postavi????
Bratstvo do groba....
- Probisvjet
- Kontakt:
A, ja tebe pitam, jel se u ovoj drzavi moze sve kupiti parama? Moze! Moze cak i to da te hodza prekrsti na katolicanstvo, il fratar da klanja dzenazu!ElWeddo23 je napisao/la:Samo da Vas pitam pošto ste bolje upućeni, jel istina da se u mlađim kategorijama dešava da roditelji plaćaju trenreu da njihovo djete igra u prvoj postavi????
- SiggySinatra
- Kontakt:
Nisi mogao dobit boljeg odgovora...Probisvjet je napisao/la:A, ja tebe pitam, jel se u ovoj drzavi moze sve kupiti parama? Moze! Moze cak i to da te hodza prekrsti na katolicanstvo, il fratar da klanja dzenazu!ElWeddo23 je napisao/la:Samo da Vas pitam pošto ste bolje upućeni, jel istina da se u mlađim kategorijama dešava da roditelji plaćaju trenreu da njihovo djete igra u prvoj postavi????
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ElWeddo23 je napisao/la:Samo da Vas pitam pošto ste bolje upućeni, jel istina da se u mlađim kategorijama dešava da roditelji plaćaju trenreu da njihovo djete igra u prvoj postavi????
hahah pa u tim mladjim selecijama su igrali babini sinovi, ali pazi i takvi opet su bili visestruki prvaci drzave...ebote toliko tih babinih neznalica je igralo, a titule dolazile...mogu samo mislit da je pravde bilo i da su svi oni koji su zasluzili igrali kakvi bi tek tad reuzltati bili.... evo ovaj nick "crvenocrnitz" ja garantujem da je bio jedan od najboljih mladih igraca tad u mladjim selekcijama i bio u reprezentativnim selekc ...u prvi tim je uletio svakako, ali ne i dobio onu pravu sansu sto nikako nemozemo opravdati...ebiga sigurno je bi jedan od brzih krilnih igraca u drzavi..ebiga momak pored fudbala bavio se i atletikom tako da ne treba vise trositi rijeci

Nego sjetim se samo dok je Fudo igrao i momak je u tim mladjim selekcijama bio odlican vise nego dobar bek i bio kapiten tih mladjih selekcija dizao peharove i td, ali Crnkcic ga poceo ebeavat u tim mladjim selecijama sve zbog babinih sinova.. momku ba dopizdilo vise ne zna sta da radi...nikad momak nije cugao ebiga, ali sa nama za 1 Maj" ebiga mi ga nagovorismo da se napije sa nama dosta nam bilo vise gledat da sa nama cuga sokice

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 31 avg 2012, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ovo pitam zato što sam čuo da je neki dan došlo do svađe između trenera i jednog "babe" baš u vezi toga....Znam ja da toga svugdje ima, al čuo sam da je to u Slobodi naročito izraženo, jbg. ipak je to najbolja škola fudbala u BiH...SaltCityAttack je napisao/la:ElWeddo23 je napisao/la:Samo da Vas pitam pošto ste bolje upućeni, jel istina da se u mlađim kategorijama dešava da roditelji plaćaju trenreu da njihovo djete igra u prvoj postavi????
hahah pa u tim mladjim selecijama su igrali babini sinovi, ali pazi i takvi opet su bili visestruki prvaci drzave...ebote toliko tih babinih neznalica je igralo, a titule dolazile...mogu samo mislit da je pravde bilo i da su svi oni koji su zasluzili igrali kakvi bi tek tad reuzltati bili.... evo ovaj nick "crvenocrnitz" ja garantujem da je bio jedan od najboljih mladih igraca tad u mladjim selekcijama i bio u reprezentativnim selekcijama i td...u prvi tim je uletio svakako, ali ne i dobio onu pravu sansu sto nikako nemozemo opravdati...ebiga sigurno je bi jedan od brzih krilnih igraca u drzavi..ebiga momak pored fudbala bavio se i atletikom tako da ne treba vise trositi rijeci...ebiga igro sam i ja pa znam kako ga je bilo cuvat
Nego sjetim se samo dok je Fudo igrao i momak je u tim mladjim selekcijama bio odlican vise nego dobar bek i bio kapiten tih mladjih selekcija dizao peharove i td, ali Crnkcic ga poceo ebeavat u tim mladjim selecijama sve zbog babinih sinova.. momku ba dopizdilo vise ne zna sta da radi...nikad momak nije cugao ebiga, ali sa nama za 1 Maj" ebiga mi ga nagovorismo da se napije sa nama dosta nam bilo vise gledat da sa nama cuga sokice... rekosmo Fudi da zajebe lopovluk i da se napije sa nama
. Fudo se napio prvi put u zivotu i reko fudbalu zbogom na zalost
... ebiga a ko je kriv?..nismo mi sto smo mu ponudili da cuga , nego fakat momku je dopizdilo gledati nepravdu i babine sinove kako se provlace kroz nas klub...mnogo mnogo tih igraca smo izgubili ovako... pa evo ja sam igrao kazem za OFK Tuzlu i znam da nam je iz Slobode doslo tih mladih igraca koji nisu tamo uspjeli od babinih sinova, a tad mi OFK Tuzla igramo finale kupa BiH, sto dovoljno govori koliko je samo tih kvalitetnih igraca otislo iz Slobode
Bratstvo do groba....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.