FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ljudi pusti te se ovih manijaka sto su doli da nam kaztu koko je zeta izgubila....da vas pitam zna li neko sta ima za onog desnog beka,,,:)))
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:ljudi pusti te se ovih manijaka sto su doli da nam kaztu koko je zeta izgubila....da vas pitam zna li neko sta ima za onog desnog beka,,,:)))
Potpiso za Zetu

Razumijes ti mene burazere moj 

Hoće do derbija, a onda će vas po treći put u tri utakmice zaredom napraviti levatima.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta ce biti kada Saidu otkriju povisen pritisak, i velik' broj otkucaja srca, hoce li ga izostaviti sa sljedece utakmice..VanBasten je napisao/la:Ne služi za ukras, vjeruj mi. Ovakav aparat bi trebao biti nešto uobičajeno za sve naše fudbalske profi klubove. No nažalost samo se jedan klub može pohvaliti posjedu i upotrebi istog.High je napisao/la:Ja mislio neko na fejs uletio.Šalu na stranu, nadam se da će ovo služiti stručnom štabu i igračima, da neće tek tako i reda radi stajati ovako zbog neke reklame. Opasno se ušlo u ovu sezonu, da samo tako nastave.
![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Samo kone nikako da napisu jedno,a to je da bi da bi igrao sa Zetom moras da izbacis jedan los Levski ,koji je njima opet utrpao oko 10-tak komada.
Ali nazalost nije jedini. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne pobjedjuje uvijek bolji i ne gubi uvijek losiji.nime_tm87 je napisao/la:Realno od kakve ste vi ekipe ispali, mozes zamisliti tek kakvi ste vi...payton je napisao/la:od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
jbg zao mi bio bi pun stadion a zaradio bi klub od tv prava i karata ...samo tako ..plus uefina lova
bilo proslo jer je i sa clujem bilo "samo do stative"
nova god , nova nafaka
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
dobili bi oni levskiamypitar je napisao/la:Samo kone nikako da napisu jedno,a to je da bi da bi igrao sa Zetom moras da izbacis jedan los Levski ,koji je njima opet utrpao oko 10-tak komada.Ali nazalost nije jedini.

al samo da nije ramazan jer tad losije igraju kako rece mislilac amar pred tekmu sa borcem...al eto , blizi se kraj ramazana pa mislim da cemo proigrati...bolestan milion %
YES.WE.DID.
evo vec zamisljam , to je neka ekipa koja utrpa 3 kom ekipi koja je vama utrpala na istom stadionu u sofiji 4nime_tm87 je napisao/la:Realno od kakve ste vi ekipe ispali, mozes zamisliti tek kakvi ste vi...payton je napisao/la:od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
jbg zao mi bio bi pun stadion a zaradio bi klub od tv prava i karata ...samo tako ..plus uefina lova
bilo proslo jer je i sa clujem bilo "samo do stative"
nova god , nova nafaka
i ta moja ekipa istjera tu istu sofijsku ekipu koja je vas ponizila
ee izvini nisam znao da im je tad ronaldo igro
YES.WE.DID.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako mislis da bi Sarajevo izgubilo tim rezultatom u velikoj si zabludi.Mislim da nema potrebe objasnjavati neke stvari jer si ovdje dosao iskljucivo sa ciljem da provociras. Moja neka pretpostavka Sarajevo - PSV 1:2 , u gostima 2:0 za njih.SamoZeljo je napisao/la:Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0
(sad vam je jasno da sam bio u pravu kad sam govorio da vam je bolje sto ste ispali ranije)
exbabilon je napisao/la:Samo sam cekao kad ce neki nas doc ovdje da pitare "obavjesti" o blamazi njihovog krvnika. Najbolje da se ne osvrćemo na to, iduće ljeto nova priča, do tad borba za titulu u fildžan ligi.SamoZeljo je napisao/la:Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0
(sad vam je jasno da sam bio u pravu kad sam govorio da vam je bolje sto ste ispali ranije)
realan nema sta...i vama vise srece sljedece god...!!
YES.WE.DID.
Ma potpuno je nevazno koji bi bio rezultat. Iako , siguran sam da bi dali sve od sebe da bude sto povoljniji. Slazem se sa tobom u vezi "prognoze rezultata" ali mislim da bi u holandiji bilo 3-0. Nevazno sviju mi ali ostaje zal sto u klupske knjige upisali tekmu protiv PSV-a...plus zaradili !!HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako mislis da bi Sarajevo izgubilo tim rezultatom u velikoj si zabludi.Mislim da nema potrebe objasnjavati neke stvari jer si ovdje dosao iskljucivo sa ciljem da provociras. Moja neka pretpostavka Sarajevo - PSV 1:2 , u gostima 2:0 za njih.SamoZeljo je napisao/la:Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0
YES.WE.DID.
-
- Kontakt:
bio sam malo zaboravio na zetu a kad vidi 9-0 stomak me zaboli.nikad mi nece biti jasno kako smo ispali 

jbg trenutak nepaznje kad je 8 igraca bilo pred njihovim golom...ma to ti je u 5 deka sa onom Hadzijinom stativom Cluj-u...preso i golmana i stativa..jbg desava se ...rijetko ali ipak desi sebordobijeli je napisao/la:bio sam malo zaboravio na zetu a kad vidi 9-0 stomak me zaboli.nikad mi nece biti jasno kako smo ispali
YES.WE.DID.
- Evolution87
- Kontakt:
pustite sad zetu i sta bi bilo kad bi bilo. U nedjelju moramo pobjediti GOSK i vratiti im sa kamatama proslogodisnji poraz. SVI NA KOSEVO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Naravno , Gosk ima da padne bez ispaljenog metka. Fkt , dosta je price o zeti !!
YES.WE.DID.
Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...payton je napisao/la:Ma potpuno je nevazno koji bi bio rezultat. Iako , siguran sam da bi dali sve od sebe da bude sto povoljniji. Slazem se sa tobom u vezi "prognoze rezultata" ali mislim da bi u holandiji bilo 3-0. Nevazno sviju mi ali ostaje zal sto u klupske knjige upisali tekmu protiv PSV-a...plus zaradili !!HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako mislis da bi Sarajevo izgubilo tim rezultatom u velikoj si zabludi.Mislim da nema potrebe objasnjavati neke stvari jer si ovdje dosao iskljucivo sa ciljem da provociras. Moja neka pretpostavka Sarajevo - PSV 1:2 , u gostima 2:0 za njih.SamoZeljo je napisao/la:Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0
Potpisite ovaj ugovor s turcima i po duplu krunu ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- HannahMontana
- Kontakt:
[/quote] Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...
Potpisite ovaj ugovor s turcima i po duplu krunu ..[/quote]
Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!!
Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...HannahMontana je napisao/la:
Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!![/quote]
Ma kakav strucnjak. To je realnost samo. Veca je sramota ispasti od Zete, nego primiti 7 golova od Psv-a ili bilo kojeg drugog kluba.
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!![/quote]Paranoja je napisao/la:Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...HannahMontana je napisao/la:
Ma kakav strucnjak. To je realnost samo. Veca je sramota ispasti od Zete, nego primiti 7 golova od Psv-a ili bilo kojeg drugog kluba.[/quote]
Ajde ne riSe majke ti i sjasi sa teme pacenice! Ako iko nema pravo glasa u poslije ratnim evropskim utakmicama onda ste to vi! Zivite od stare slave (Newcastlea) a ovamo sto ste naprimali jedno 30ak golova u par utakmica jel ti to realno??
Ma kakav strucnjak. To je realnost samo. Veca je sramota ispasti od Zete, nego primiti 7 golova od Psv-a ili bilo kojeg drugog kluba.[/quote]HannahMontana je napisao/la:Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!!Paranoja je napisao/la:Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...HannahMontana je napisao/la:
Ajde ne riSe majke ti i sjasi sa teme pacenice! Ako iko nema pravo glasa u poslije ratnim evropskim utakmicama onda ste to vi! Zivite od stare slave (Newcastlea) a ovamo sto ste naprimali jedno 30ak golova u par utakmica jel ti to realno??[/quote]
Nije nama to nikakva slava. Mi smo to prvi uradili postavili temelje, sada da bi slavili moramo uci u grupnu fazu. Ovo sve je talasika. Samo znam da od kad igramo evropu nikad nismo ispali od jedne ovakve ne(ekipe) kao sto je Zeta.
- HannahMontana
- Kontakt:
Nije nama to nikakva slava. Mi smo to prvi uradili postavili temelje, sada da bi slavili moramo uci u grupnu fazu. Ovo sve je talasika. Samo znam da od kad igramo evropu nikad nismo ispali od jedne ovakve ne(ekipe) kao sto je Zeta.[/quote]
Al ste zato hladno primali po 7 golova od strasnih litexa i levskog! Maribor vas natuce i kazete jak maribor! Suta na go protiv Dinama nisu imali....ajde sikter sa teme u svoju jazbinu i moli Boga dragog da vam Amar potraje jos koju god jer kad vam ode necete vi opet evrope vidjeti zadugo!!
Al ste zato hladno primali po 7 golova od strasnih litexa i levskog! Maribor vas natuce i kazete jak maribor! Suta na go protiv Dinama nisu imali....ajde sikter sa teme u svoju jazbinu i moli Boga dragog da vam Amar potraje jos koju god jer kad vam ode necete vi opet evrope vidjeti zadugo!!
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 52 gosta.