Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vučko balvan, a Gio?mdss je napisao/la:Beg@ nemoj ni u sali to spomionjati crni Marotta kakav Boriello doveo si jednog balvana Bentdnerdinho sad jos jednog i imamo kolekciju od 5 balvana u ekipi moze li kako da se sad zavrsi prijelazni rok samo da Marotta prestane sa cirkusom od mercata
Jarane, tebi je sve ovo ovih dana teško palo, moj prijedlog ti je da sutra odeš negdje i pošteno se napiješ, normalno ako piješ.mdss je napisao/la:Beg@ nemoj ni u sali to spomionjati crni Marotta kakav Boriello doveo si jednog balvana Bentdnerdinho sad jos jednog i imamo kolekciju od 5 balvana u ekipi moze li kako da se sad zavrsi prijelazni rok samo da Marotta prestane sa cirkusom od mercata
Pa dosao je vecGaziHusrevbeg je napisao/la:On sigurno neće dobiti broj 10.
Boga mi, zavede nas Marotta.![]()
![]()
Jedva čekam nedjelju i pobjedu aBd, kad se vratim s Grbavice da ovdje bude veselija atmosfera.![]()
Masi bi mogao sutra nazad u Pro Veccali, što znači da bi trebao doći još neki igrač u odbranu.
Eto ja sam bio siguran da hoće.GaziHusrevbeg je napisao/la:On sigurno neće dobiti broj 10.
Valjda je ovo neka šala jer ukoliko Blenter naslijedi desetku to će biti svetogrđe.golden je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.