Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

mdss
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 22:41

Covjeka sam gledao u Arsenalu mislim na Bendtner i stvarno je klada tako da sto se mene tice sto kaze 10DelPiero@ drug sa postane legenda :lol: :lol: bice mi mrzak jednostavno covjek je klada :evil: :evil: al takve Marotta moze samo u Juve dovesti :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 22:43

Eh, jesu li se smirile malo strasti? :lol:

Sad ću vam opet podignuti pritisak, ovaj neki novinar kaže da Marotta još uvijek čeka Borriella. :lol:

Uglavnom Marotta je rekao da će doći još jedan igrač, Llorente. 8-) :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 22:50

Beg@ nemoj ni u sali to spomionjati crni Marotta kakav Boriello doveo si jednog balvana Bentdnerdinho sad jos jednog i imamo kolekciju od 5 balvana u ekipi moze li kako da se sad zavrsi prijelazni rok samo da Marotta prestane sa cirkusom od mercata :o

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 30 avg 2012, 22:50

mdss je napisao/la:Beg@ nemoj ni u sali to spomionjati crni Marotta kakav Boriello doveo si jednog balvana Bentdnerdinho sad jos jednog i imamo kolekciju od 5 balvana u ekipi moze li kako da se sad zavrsi prijelazni rok samo da Marotta prestane sa cirkusom od mercata :o
Vučko balvan, a Gio?

8-)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 22:53

GIO nije napadac :D ovi 4 jesu

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 30 avg 2012, 22:53

Bogme jeste. :D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 22:54

mdss je napisao/la:Beg@ nemoj ni u sali to spomionjati crni Marotta kakav Boriello doveo si jednog balvana Bentdnerdinho sad jos jednog i imamo kolekciju od 5 balvana u ekipi moze li kako da se sad zavrsi prijelazni rok samo da Marotta prestane sa cirkusom od mercata :o
Jarane, tebi je sve ovo ovih dana teško palo, moj prijedlog ti je da sutra odeš negdje i pošteno se napiješ, normalno ako piješ. :P :lol: :lol:

S tim balvanima u ekipi mi imamo najkompletniji napad u ligi, a to će i rezultati pokazati.
Željezničar ale!

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 30 avg 2012, 22:56

Neka ba ljudi Bendtnera. Igrao LP, iskusan koliko toliko, fizicki jak, mlad, super odigrao EP, a dovodimo ga na posudbu sa opcijom otkupa (ako sam dobro vidio). Super je ovo ljudi. Ako proradi - super za nas, ako ne proradi sigurno ce onda zadrzati onaj kvalitet koji mu je donosio minimalno 7-8 golova u Engleskoj ligi, sto ce nama svakako dobro doci s obzirom na sadasnje napadace.

Nekako imam osjecaj da cemo u 3-5-2 super odigrati u LP, bas kao sto je repka Italije nadigrala Spance u prvom kolu. Mada prizeljkujem upotrebu i 4-3-3, ipak je MVP nase najjace oruzje.

Kako ide prodaja Martineza, Iaquinte, Zieglera i ostalih?
Koliko cemo dobiti za Pazienzu?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 22:58

Beg@ stvarno me stari pogodili toliko sam se nadao tom WC da sa strasno bijesan na sve ne mogu da vjerujem da cemo se i dalje patiti sa malim ekipama zbog toga sto nismo iskoristili ovu sansu i doveli WC krivo mi je stari jer imas sansu da napravis iskorak sa WC i ti dovedes balvan kako da ne slozis sve na hrpu Agnelliu i Marotti :evil: :evil:

Edit: nisam bas sa alkoholom na ti u obzir dolazi sam koja piva :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 avg 2012, 23:02

Samo da kazem da sam zadovoljan grupom, za prolaz nebi trebalo biti problema a uz malo srece mozemo cak i prvi doci na tabeli..

Dajte Chelsei da igramo..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 avg 2012, 23:09

@Oxygen ne znam sta ti ocekujes. Jesmo li ocekivali vrhunskog napadaca zbog silnih obecanja Marotte-jesmo, je li bio Bendtner neki igrac prije nas-nije, da li ocekujemo da ce biti neki igrac kod nas-ne, od Bendtnera ne ocekujemo nikakav pomak jer ni dosada nije nista znacajno uradio da bi nas uvjerio suprotno, da li znamo kakav ce Bendtner biti kod nas-ne znamo ali pretpostavljamo, jesu li kritike opravdane-jesu. Ne vidim razlog da tebi to toliko smeta ali ako vec smeta ne obracaj paznju a znam da si i ti sam razocaran svim ovim.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 30 avg 2012, 23:14

slika :twisted:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 23:15

On sigurno neće dobiti broj 10.

Boga mi, zavede nas Marotta. :mrgreen: :lol:

Jedva čekam nedjelju i pobjedu aBd, kad se vratim s Grbavice da ovdje bude veselija atmosfera. :mrgreen:

Masi bi mogao sutra nazad u Pro Veccali, što znači da bi trebao doći još neki igrač u odbranu.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 avg 2012, 23:16

GaziHusrevbeg je napisao/la:On sigurno neće dobiti broj 10.

Boga mi, zavede nas Marotta. :mrgreen: :lol:

Jedva čekam nedjelju i pobjedu aBd, kad se vratim s Grbavice da ovdje bude veselija atmosfera. :mrgreen:

Masi bi mogao sutra nazad u Pro Veccali, što znači da bi trebao doći još neki igrač u odbranu.
Pa dosao je vec :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 30 avg 2012, 23:18

GaziHusrevbeg je napisao/la:On sigurno neće dobiti broj 10.
Eto ja sam bio siguran da hoće. :lol:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 23:20

10DelPiero@ slazem se druze u potpunosti sa tobom zbog toga sto smo osvojili titulu sad treba da sutimo i ne kritikujem jer svi smo znali sta nam u ekipi skripi mi se pojacavali na pozicijama koje su vec bile jaka a ljevo krilo i napada ostalo isto i opet eksperimentisemo sa ASA na ljevom krilu nide vez jest stvarno pokazao da je ekstra igrac al sto komplikovati nego kupis ljevog beka i kraj napad nam je posebna prica svi smo vidjeli da nam napad ne stima ne moze me niko ubjediti da imamo kvalitetne napadace kad oni to nisu mi imamo prosjek napadace i to je cinjenica al mi opet dovodimo prosjek napadaca da popunjava mjesto znaci opet radimo isto umjesto da poboljsamo kvalitetu u napadu mi je ostavljamo istom a imas priliku da dovedes zvucni ime tj WC igraca a ta prica kao sta ako damo 30 miliona a on se ne pokaze je smijesna jer i da nekim cudom taj WC ne pokaze opet je bolji od ovih nasih zajedno jer oni i svojom kretnjom pravi razliku a ovi nasi prave pomutnju :( :(

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 avg 2012, 23:22

Ne znam zasto smo se rijesili Del Piera ako cemo dovoditi polovnjake??
Pa Del Piero je izmislio fudbal za ovog, a mogo jos jednu godinu izdrzati i njegovo izskustvo bi nam dobro doslo u evropi...Po meni ovo nije bilo fino prema Legendi... Haj da smo doveli nekog Top napadaca al ovako ,, ne znam ..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 23:26

Marotta i Agnelli su nas slagali i to je to, šta ćemo mi sad, život ide dalje, što se prije pomirimo s tim bit će nam svima bolje.

Ponekad nije ni problem iskeširati lovu koliki je problem odbijanje igrača da pređe u neki klub.

Gila pređe u Bolognu, po meni je on bio bolja opcija od Bendtnera, ali eto, znate kako je tvrdoglav Conte, on tjera svoj neki inat i mi tu ne možemo ništa.
Željezničar ale!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 23:29

golden je napisao/la:slika :twisted:
Valjda je ovo neka šala jer ukoliko Blenter naslijedi desetku to će biti svetogrđe. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 avg 2012, 23:31

Nek nam donesu LP titulu i ja cu im oprostiti :) .. Ma ne al ko zna mozda ga i proradi ovdje ko kad nam je Pirlo doso... Problem je sto se niko nije nado ovo ime i odjednom pade bomba :mrgreen:

Sad ce vikend tekma s Udinesom, imamo mi bitni stvari diskutovati.. moramo sve 3 poena uzeti iz Udine i onda sve redom derati..hocu reprizu..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.