FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 30 avg 2012, 22:27

ljudi pusti te se ovih manijaka sto su doli da nam kaztu koko je zeta izgubila....da vas pitam zna li neko sta ima za onog desnog beka,,,:)))
Samo Sarajevo

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 30 avg 2012, 22:30

kanarinac je napisao/la:ljudi pusti te se ovih manijaka sto su doli da nam kaztu koko je zeta izgubila....da vas pitam zna li neko sta ima za onog desnog beka,,,:)))

Potpiso za Zetu :D Sala mala ;)
Razumijes ti mene burazere moj :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2012, 22:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
High je napisao/la:Ja mislio neko na fejs uletio. :mrgreen: Šalu na stranu, nadam se da će ovo služiti stručnom štabu i igračima, da neće tek tako i reda radi stajati ovako zbog neke reklame. Opasno se ušlo u ovu sezonu, da samo tako nastave.
Ne služi za ukras, vjeruj mi. Ovakav aparat bi trebao biti nešto uobičajeno za sve naše fudbalske profi klubove. No nažalost samo se jedan klub može pohvaliti posjedu i upotrebi istog.
Sta ce biti kada Saidu otkriju povisen pritisak, i velik' broj otkucaja srca, hoce li ga izostaviti sa sljedece utakmice.. :lol: :lol:
Hoće do derbija, a onda će vas po treći put u tri utakmice zaredom napraviti levatima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 avg 2012, 22:39

Samo kone nikako da napisu jedno,a to je da bi da bi igrao sa Zetom moras da izbacis jedan los Levski ,koji je njima opet utrpao oko 10-tak komada. :lol: Ali nazalost nije jedini. :oops:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 avg 2012, 22:49

nime_tm87 je napisao/la:
payton je napisao/la:od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
jbg zao mi bio bi pun stadion a zaradio bi klub od tv prava i karata ...samo tako ..plus uefina lova
bilo proslo jer je i sa clujem bilo "samo do stative"
nova god , nova nafaka
Realno od kakve ste vi ekipe ispali, mozes zamisliti tek kakvi ste vi...
Ne pobjedjuje uvijek bolji i ne gubi uvijek losiji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 22:50

amypitar je napisao/la:Samo kone nikako da napisu jedno,a to je da bi da bi igrao sa Zetom moras da izbacis jedan los Levski ,koji je njima opet utrpao oko 10-tak komada. :lol: Ali nazalost nije jedini. :oops:
dobili bi oni levski ;) ;) :lol: :lol:
al samo da nije ramazan jer tad losije igraju kako rece mislilac amar pred tekmu sa borcem...al eto , blizi se kraj ramazana pa mislim da cemo proigrati...bolestan milion %
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 22:55

nime_tm87 je napisao/la:
payton je napisao/la:od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
jbg zao mi bio bi pun stadion a zaradio bi klub od tv prava i karata ...samo tako ..plus uefina lova
bilo proslo jer je i sa clujem bilo "samo do stative"
nova god , nova nafaka
Realno od kakve ste vi ekipe ispali, mozes zamisliti tek kakvi ste vi...
evo vec zamisljam , to je neka ekipa koja utrpa 3 kom ekipi koja je vama utrpala na istom stadionu u sofiji 4
i ta moja ekipa istjera tu istu sofijsku ekipu koja je vas ponizila
ee izvini nisam znao da im je tad ronaldo igro
YES.WE.DID.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 avg 2012, 23:01

SamoZeljo je napisao/la:Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0 :shock:

(sad vam je jasno da sam bio u pravu kad sam govorio da vam je bolje sto ste ispali ranije)
Ako mislis da bi Sarajevo izgubilo tim rezultatom u velikoj si zabludi.Mislim da nema potrebe objasnjavati neke stvari jer si ovdje dosao iskljucivo sa ciljem da provociras. Moja neka pretpostavka Sarajevo - PSV 1:2 , u gostima 2:0 za njih.

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 23:01

exbabilon je napisao/la:

(sad vam je jasno da sam bio u pravu kad sam govorio da vam je bolje sto ste ispali ranije)
Samo sam cekao kad ce neki nas doc ovdje da pitare "obavjesti" o blamazi njihovog krvnika. Najbolje da se ne osvrćemo na to, iduće ljeto nova priča, do tad borba za titulu u fildžan ligi.

realan nema sta...i vama vise srece sljedece god...!!
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 23:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:

Ako mislis da bi Sarajevo izgubilo tim rezultatom u velikoj si zabludi.Mislim da nema potrebe objasnjavati neke stvari jer si ovdje dosao iskljucivo sa ciljem da provociras. Moja neka pretpostavka Sarajevo - PSV 1:2 , u gostima 2:0 za njih.
Ma potpuno je nevazno koji bi bio rezultat. Iako , siguran sam da bi dali sve od sebe da bude sto povoljniji. Slazem se sa tobom u vezi "prognoze rezultata" ali mislim da bi u holandiji bilo 3-0. Nevazno sviju mi ali ostaje zal sto u klupske knjige upisali tekmu protiv PSV-a...plus zaradili !!
YES.WE.DID.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2012, 23:07

bio sam malo zaboravio na zetu a kad vidi 9-0 stomak me zaboli.nikad mi nece biti jasno kako smo ispali :oops:

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 23:10

bordobijeli je napisao/la:bio sam malo zaboravio na zetu a kad vidi 9-0 stomak me zaboli.nikad mi nece biti jasno kako smo ispali :oops:
jbg trenutak nepaznje kad je 8 igraca bilo pred njihovim golom...ma to ti je u 5 deka sa onom Hadzijinom stativom Cluj-u...preso i golmana i stativa..jbg desava se ...rijetko ali ipak desi se
YES.WE.DID.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 avg 2012, 23:12

pustite sad zetu i sta bi bilo kad bi bilo. U nedjelju moramo pobjediti GOSK i vratiti im sa kamatama proslogodisnji poraz. SVI NA KOSEVO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 23:13

Naravno , Gosk ima da padne bez ispaljenog metka. Fkt , dosta je price o zeti !!
YES.WE.DID.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 30 avg 2012, 23:57

payton je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:

Ma potpuno je nevazno koji bi bio rezultat. Iako , siguran sam da bi dali sve od sebe da bude sto povoljniji. Slazem se sa tobom u vezi "prognoze rezultata" ali mislim da bi u holandiji bilo 3-0. Nevazno sviju mi ali ostaje zal sto u klupske knjige upisali tekmu protiv PSV-a...plus zaradili !!
Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...

Potpisite ovaj ugovor s turcima i po duplu krunu ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 31 avg 2012, 00:07

[/quote] Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...

Potpisite ovaj ugovor s turcima i po duplu krunu ..[/quote]

Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 31 avg 2012, 00:10

HannahMontana je napisao/la:
Realno ako bi se gledalo Zeta je prosla Sarajeva i primila 14 komada. Logicno je da je Sarajevo nije doraslo Zeti i onda bi Sarajevo trebali primiti oko 16 golova u dvije tekme. Bolje sto niste prosli ...

Potpisite ovaj ugovor s turcima i po duplu krunu ..[/quote]

Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!![/quote]

Ma kakav strucnjak. To je realnost samo. Veca je sramota ispasti od Zete, nego primiti 7 golova od Psv-a ili bilo kojeg drugog kluba.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 31 avg 2012, 00:14

Paranoja je napisao/la:

Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!![/quote]

Ma kakav strucnjak. To je realnost samo. Veca je sramota ispasti od Zete, nego primiti 7 golova od Psv-a ili bilo kojeg drugog kluba.[/quote]
Ajde ne riSe majke ti i sjasi sa teme pacenice! Ako iko nema pravo glasa u poslije ratnim evropskim utakmicama onda ste to vi! Zivite od stare slave (Newcastlea) a ovamo sto ste naprimali jedno 30ak golova u par utakmica jel ti to realno??

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 31 avg 2012, 00:16

Paranoja je napisao/la:

Ma sva sreca pa si ti jedan realni strucnjak!!
Ma kakav strucnjak. To je realnost samo. Veca je sramota ispasti od Zete, nego primiti 7 golova od Psv-a ili bilo kojeg drugog kluba.[/quote]
Ajde ne riSe majke ti i sjasi sa teme pacenice! Ako iko nema pravo glasa u poslije ratnim evropskim utakmicama onda ste to vi! Zivite od stare slave (Newcastlea) a ovamo sto ste naprimali jedno 30ak golova u par utakmica jel ti to realno??[/quote]

Nije nama to nikakva slava. Mi smo to prvi uradili postavili temelje, sada da bi slavili moramo uci u grupnu fazu. Ovo sve je talasika. Samo znam da od kad igramo evropu nikad nismo ispali od jedne ovakve ne(ekipe) kao sto je Zeta.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 31 avg 2012, 00:19

Nije nama to nikakva slava. Mi smo to prvi uradili postavili temelje, sada da bi slavili moramo uci u grupnu fazu. Ovo sve je talasika. Samo znam da od kad igramo evropu nikad nismo ispali od jedne ovakve ne(ekipe) kao sto je Zeta.[/quote]

Al ste zato hladno primali po 7 golova od strasnih litexa i levskog! Maribor vas natuce i kazete jak maribor! Suta na go protiv Dinama nisu imali....ajde sikter sa teme u svoju jazbinu i moli Boga dragog da vam Amar potraje jos koju god jer kad vam ode necete vi opet evrope vidjeti zadugo!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”