Sta je sad skino ovaj njihov golman
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

I eto, ti kada si sada ovde dosao i realno rekao kako stoje stvari odmah ce te popljuvati kao provokatoramdss je napisao/la:Vidim Pescara vas bila malo digla poceli ste pricati o scudetu al vas ovi rumuni spustise na zemlju
 Tako je na svakoj temi, nevezano za ovu
  Tako je na svakoj temi, nevezano za ovu 
 Navijaci Arsenala lete odavno, da ne pricam o ostalima
 Navijaci Arsenala lete odavno, da ne pricam o ostalima

Pupi04 je napisao/la:Guarin u stilu Pogbe

PišemTritolone je napisao/la:@SiamoNoi - tvoji upisi me podsjecaju na jednog momka Interistu na ****-u jel pises ti mozda tamo?

Pretpostavljam da si onaj sta ima Balonju na avataru, a mozda se i varamSiamoNoi je napisao/la:PišemTritolone je napisao/la:@SiamoNoi - tvoji upisi me podsjecaju na jednog momka Interistu na ****-u jel pises ti mozda tamo?

Da nije bilo crvenog i igraca manjka situacija bila drugacija sigurno ali dobro sta je tu je. Bitan je jedino prolaz dalje.
 Da nije bilo crvenog i igraca manjka situacija bila drugacija sigurno ali dobro sta je tu je. Bitan je jedino prolaz dalje. i ako sam pomislio "ma nemoj njega" najbolji potez je povukao Strama ubacujuci Ranka
 i ako sam pomislio "ma nemoj njega" najbolji potez je povukao Strama ubacujuci Ranka   
   Covjek je pred kraj pokupio 3-4 visoke lopte , i to je po meni presudilo da smo se spasili veceg pritiska
  Covjek je pred kraj pokupio 3-4 visoke lopte , i to je po meni presudilo da smo se spasili veceg pritiska 
Nisam taj,Antonio Puerta je na avataruTritolone je napisao/la:Pretpostavljam da si onaj sta ima Balonju na avataru, a mozda se i varamSiamoNoi je napisao/la:PišemTritolone je napisao/la:@SiamoNoi - tvoji upisi me podsjecaju na jednog momka Interistu na ****-u jel pises ti mozda tamo?
Danasnja utakmica jedan laksi trening, ali trening zivacaDa nije bilo crvenog i igraca manjka situacija bila drugacija sigurno ali dobro sta je tu je. Bitan je jedino prolaz dalje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.