FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 avg 2012, 14:05

Kako nije bolan svi bi tamo da vode ekipu,dovode igrače, zabranjuju izlaske,prodaju igrače....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 14:08

A istok skoro prazan protiv Gradine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 30 avg 2012, 14:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nije bolan svi bi tamo da vode ekipu,dovode igrače, zabranjuju izlaske,prodaju igrače....
Ma dobro jest to, a i ovdje ti haman pa isto dodje, iako rjedje pisem al brate i ovdje ih ima na pretek koji bi da sude, vode i igraju u isto vrijeme!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2012, 17:08

High je napisao/la:A istok skoro prazan protiv Gradine.
Ko ce sjediti na onoj temperaturi na Istoku,stvarno je protiv Gradine gorila zemlja :mrgreen: pobjeglo je dosta standardnih sa istoka a i sa sjevera proslu utakmicu na zapad,sto zbog hlada sto zbog toga jel se moglo uci sa godisnjom za bilo koju tribinu

Ja sam se davno na zapad preselio jos da skinu one tute od stolica i nema dalje,tacno bolje na betonu sjediti bar se mozes na stepenicu naslonit:P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 30 avg 2012, 17:15

High je napisao/la:Mislim da je nešto slabija posjeta bila, ali nebitno. Zeta nas je zajebala, više nego što mislimo...
PASA MOJ KADA BI MALO VISE ISLI NA TEKMU A MANJE BILI NA FORUMU TAD BI NAS BILO A OVAKO ZALOSNOOOOOOOOO

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 30 avg 2012, 17:44

Tabija je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Da je bio kvalitetan ostao bi u Sarajevu,a ne bi pruzao onako ocajne partije...
Ja eto SaRajevo je ko neko mjerilo jel netko dobar ili ne..eto dobar je comor po tebi jer je u FKS :roll: NK Zagreb je klub koji forsira mlade igrace a poslije ih prodaju.ima dosta pr.Badelj,Ibričic,Mandžukic,Banovic ovo sto se ja sjećam a siguran sam da ih ima jos..
Badelj nije igrao za Zagreb, barem ne za seniore.. jos kao djecak je presao u Dinamo.

Ali je bilo puno dobrih igraca u NK Zagreb. Mandzukic, Spahic, Ibricic, Banovic, Lovrek, Mujdza itd.. a na pocetku karijere je i Olic igrao u Zagrebu, tada su bili prvak Hrvatske, a Olic najbolji strijelac.

Danas je taj klub na niskim granama.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 avg 2012, 20:09

Mustafa kralju! :D
Moralno mu je svaka na mjestu,ali forumski je promasio. :lol: :lol: :lol:
Ovo samo Manijaci mogu...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 30 avg 2012, 20:23

vratite nam mustafu da se razveselimo...a kome je replicirao, zna li se?
Mi nikada odustati necemo...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 avg 2012, 20:24

10.Skoro je napisao/la:vratite nam mustafu da se razveselimo...a kome je replicirao, zna li se?
Tu sam ja ne idem nigdje. :mrgreen:
#divovi

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 avg 2012, 21:01

Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0 :shock:

(sad vam je jasno da sam bio u pravu kad sam govorio da vam je bolje sto ste ispali ranije)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 avg 2012, 21:05

SamoZeljo je napisao/la:Zeta izgubila 9:0 a ukupno u dvije tekme 14:0 :shock:

(sad vam je jasno da sam bio u pravu kad sam govorio da vam je bolje sto ste ispali ranije)
Samo sam cekao kad ce neki nas doc ovdje da pitare "obavjesti" o blamazi njihovog krvnika. Najbolje da se ne osvrćemo na to, iduće ljeto nova priča, do tad borba za titulu u fildžan ligi.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 avg 2012, 21:09

exbabilon je napisao/la:

Samo sam cekao kad ce neki nas doc ovdje da pitare "obavjesti" o blamazi njihovog krvnika. Najbolje da se ne osvrćemo na to, iduće ljeto nova priča, do tad borba za titulu u fildžan ligi.
Dosao sam samo da kazem da sam bio u pravu kad sam govorio da ce PSV Zeti utrpati deset komada.
Ne vidim nista lose u tome kad neko zeli dokazati da je bio u pravu.

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 21:33

od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
jbg zao mi bio bi pun stadion a zaradio bi klub od tv prava i karata ...samo tako ..plus uefina lova
bilo proslo jer je i sa clujem bilo "samo do stative"
nova god , nova nafaka
YES.WE.DID.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 avg 2012, 21:34

payton je napisao/la:od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
jbg zao mi bio bi pun stadion a zaradio bi klub od tv prava i karata ...samo tako ..plus uefina lova
nova god , nova nafaka
Realno od kakve ste vi ekipe ispali, mozes zamisliti tek kakvi ste vi...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 30 avg 2012, 21:36

SamoZeljo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:

Dosao sam samo da kazem da sam bio u pravu kad sam govorio da ce PSV Zeti utrpati deset komada.
A da smo prošli ja ti tvrdim da bi natrpali taj PSV i ne bih došao na tvoju temu da to podjelim s tobom :D
A da smo prošli ja ti tvrdim da bi natrpali taj PSV i ne bih došao na tvoju temu da to podjelim s tobom :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 30 avg 2012, 21:40

nime_tm87 je napisao/la:
payton je napisao/la:od kakve smo mi ekipe ispali da povratis
nova god , nova nafaka
Realno od kakve ste vi ekipe ispali, mozes zamisliti tek kakvi ste vi...
Kako gotivim ovakve pacenike..... :mrgreen: :lol:

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 30 avg 2012, 21:41

Ma hebo Zetu, da je onda bilo malo srece pa da smo Cluj izbacili , to je bila prilika. Više mi je žao tada nego protiv Zete. Bilo kako bilo UEFA sa ovim poludirigovanim žrijebom, možda se u početku čini dobro al kasnije poprilično nahebeš :mrgreen: . E sad neko nahebe i ranije a neko prođe bar kolo dva 8-)
U novi boj...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 avg 2012, 21:43

SamoZeljo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:

De Boga ti tišu. Nemaš nikakve informacije o Zeti. Sarajevo je izgubilo, iako je u oba meča bio bolji, mislim napadali smo, a Zeta je cijeli svoj tim u odbranu i kontra napade. A Crnogorci su izgubili vjerovatno zbog kratke klupe, a Sarajevo ima dužu i bolju klupu od Zete, prema tome, mogao bi se kladiti da ovakav rezultat ne bi bio da smo mi protiv PSV igrali.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 21:49

Eto od koga je Sarajevo ispalo, od ekipe koja primi 14 golova. :oops:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 avg 2012, 22:24

VanBasten je napisao/la:
High je napisao/la:Ja mislio neko na fejs uletio. :mrgreen: Šalu na stranu, nadam se da će ovo služiti stručnom štabu i igračima, da neće tek tako i reda radi stajati ovako zbog neke reklame. Opasno se ušlo u ovu sezonu, da samo tako nastave.
Ne služi za ukras, vjeruj mi. Ovakav aparat bi trebao biti nešto uobičajeno za sve naše fudbalske profi klubove. No nažalost samo se jedan klub može pohvaliti posjedu i upotrebi istog.
Sta ce biti kada Saidu otkriju povisen pritisak, i velik' broj otkucaja srca, hoce li ga izostaviti sa sljedece utakmice.. :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.