Vidis da frajer igra i stopera i napadaca.... Marotta sasvim racionalno razmislja.... Ovo je transfer ono 2 u 1....AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube] kojeg ste amatera doveli![]()
u ligi prvaka borba za 2. mjesto sa ukrajincima
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Hypnose je napisao/la:Vidis da frajer igra i stopera i napadaca.... Marotta sasvim racionalno razmislja.... Ovo je transfer ono 2 u 1....AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube] kojeg ste amatera doveli![]()
u ligi prvaka borba za 2. mjesto sa ukrajincima

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- 10DelPiero
- Kontakt:

Ne znam cemu da se vise smijem il' @Juvelandia il' @Hypnose il' ovom kralju sa clipa

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A jest se romanista uhvatio Bendtnera, neka momka, kad odigra 10 utakmica, onda iskomentarišete momka.
A i 4 puta citirati klip je užas.
A i 4 puta citirati klip je užas.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
[youtube][/youtube]
izvinite na ometanju..ali morao sam izdvojiti jos jedan klip iz sirokog repertoara bivseg topnika
izvinite na ometanju..ali morao sam izdvojiti jos jedan klip iz sirokog repertoara bivseg topnika

Unica grande amore
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- pendjercity
- Kontakt:
Vama je, nažalost, teze proći i Italijanskom kupu nego u ovoj grupi...milanist je napisao/la:pogledo sam da dodjete u grupu sa Realom i city-jel ali eto moje se zelje ne obistinise, sve u svemu imate velike sanse za prolaz. ne da govorim protiv vas ali celzi je trenutno klasa u grupi i bice prvi ubjedljivo.... sto se tice nase grupene bi nista da kazem
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Bendtner je balvan, shvatili smo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
- Kontakt:
Nek on zabija Sieni, Pescari i slicnima i ja zadovoljan, jer se tu osvaja scudetto.A moze on njima lupat golove uvjeren sam, samo Vucinic i Gio ga moraju sto vise trazit.Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dzaba Gabbiadini smo poslali Bologni, nece imati sanse pored Aquafresca i Gilardina... steta za mali.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hajde ba @Oxy sta se nerviras malo se sprdamo
On ce meni ostati odbojan pa makar postao legenda Juventusa. Mene brine da ga jos ne otkupimo naredni mercato pa od odustanemo od bilo kakvog top playera u napadu.

On ce meni ostati odbojan pa makar postao legenda Juventusa. Mene brine da ga jos ne otkupimo naredni mercato pa od odustanemo od bilo kakvog top playera u napadu.
Alessandro Del Piero !
- pendjercity
- Kontakt:
Momak je ok, ovo mogu samo majstori...Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Lično bih volio Dzeku, još bolji bi bio Falcao iz Atletica - ali kriza drma i Italiju...
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bendtner je svojevremeno trebao doći u Milan, kao jedan od najtalentovanijih fudbalera.
Dolazi iz EPL, fizički je dominantan. Ima veliko iskustvo, a tek su mu 22-23. Sa 194, čak je i solidan tehničar. Nije kao Ibra naravno, ali zna. Najvažnije je da smo dobili razbijača, a ja se nadam i golgetera.
Dajmo mu šansu, kad su svi imali, može i on...
Dolazi iz EPL, fizički je dominantan. Ima veliko iskustvo, a tek su mu 22-23. Sa 194, čak je i solidan tehničar. Nije kao Ibra naravno, ali zna. Najvažnije je da smo dobili razbijača, a ja se nadam i golgetera.
Dajmo mu šansu, kad su svi imali, može i on...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
To je to, i Padoin je dobio šansu, Boriello koji nije ništa uradio se smatra boljim, Giack i Pepe su manje - više isto ovako tretirani, tako da....Sarajevo1946 je napisao/la: Dajmo mu šansu, kad su svi imali, može i on...
Neka odigra koji meč, pa onda prosuditi, ali ovdje sve ide apriori, sve se unaprijed zna, svi sve znaju, već i poredak grupa ima, neki imaju i zagarantovano prvo mjesto.
Kakve gluposti, bio sam odlučio manje dolaziti na forum, ali sam se predomislio, ali ne bi bilo loše malo da se hladnem, svakako je ovo postalo mjesto gdje se samo nešto kritikuje, a i djeca preuzimaju primat na forumu svakako.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
jeste vi osjetljivi braco juventini
pa uvijek ce biti kriticara i prognozera rezultata itd..i vi znate to isto raditi, tako da je sve to udure..

Unica grande amore
Bendtner je bolji igrac i zabice vise golova od Osvalda,tako da ne znam kako ti kao navijac smijesnog kluba kao sto je Roma mozes ismijavat nekog igraca Juventusa.AllAbout je napisao/la:jeste vi osjetljivi braco juventinipa uvijek ce biti kriticara i prognozera rezultata itd..i vi znate to isto raditi, tako da je sve to udure..
- pendjercity
- Kontakt:
Mi moramo sto skorije kupiti Pjanica, kako bi maestro Pirilo mogao u zasluženu penziju (max. ova i sljedeća sezona)...
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Paddy Power
B52
Ne kontam sto bas njega. Jedan Sunderland nije htio da mu ponudi ugovor, vec brze bolje ga vratili. Juventini iz Danske ne mogu da vjeruju. i drvlje i kamenje na njega...iako je njihov covjek. Nije samo sto je na terenu duduk, jos je gori van terene.
Lik je punio englesku stampu samo negativnim naslovima.
Benty a.k.a Paddy Power ima u glavi zarctano da je on jedan od najveci, drugo on nista ne vidi, niti da interesuje. LIk ide svojim putem i ne slusa nikoga. Takvi igraci nisu za Juventusa, nikad bili, niti ce biti!!!! Samo ce kvarit' mir u ekipi sa svojim ponasanjem. Nesto a la Balotelli, samo malo u svijetlijem izdanju
Conte jeste veliki autoritet, ali tesko da ce moci ovog hableka dovesti u red. Nadao sam se da Juve ima vise ambicije ovo godine ( vise je i vrijeme), al dovodjenjem Paddy-ija tesko da sta moze u Evropi.
Ps. ganjaju se karte za tekmu protiv FCN

B52

Ne kontam sto bas njega. Jedan Sunderland nije htio da mu ponudi ugovor, vec brze bolje ga vratili. Juventini iz Danske ne mogu da vjeruju. i drvlje i kamenje na njega...iako je njihov covjek. Nije samo sto je na terenu duduk, jos je gori van terene.
Lik je punio englesku stampu samo negativnim naslovima.
Benty a.k.a Paddy Power ima u glavi zarctano da je on jedan od najveci, drugo on nista ne vidi, niti da interesuje. LIk ide svojim putem i ne slusa nikoga. Takvi igraci nisu za Juventusa, nikad bili, niti ce biti!!!! Samo ce kvarit' mir u ekipi sa svojim ponasanjem. Nesto a la Balotelli, samo malo u svijetlijem izdanju

Conte jeste veliki autoritet, ali tesko da ce moci ovog hableka dovesti u red. Nadao sam se da Juve ima vise ambicije ovo godine ( vise je i vrijeme), al dovodjenjem Paddy-ija tesko da sta moze u Evropi.
Ps. ganjaju se karte za tekmu protiv FCN

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.