Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Hypnose
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Hypnose » 30 avg 2012, 20:04

Ja sam prezadovoljan grupom jer bolji smo od Danaca i Ukrajinaca a brat bratu tu smo negdje sa Celskim.....
Jedino sto imaju vise iskustva u LP od nas i nista dr.....
Prednost Chelsea je jedino u napadu koji je realno i jedan od najboljih na svijetu, a mi muku mucimo sa napadacem, al' hajd' valjda Bendynator procepi.... Al' nasa prednost je svakako Buffon(mada je on golman), sigurno jaci vezni red i odbrana koja nije sigurno slabija od njihove zapravo usudio bi se reci i da je bolja........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 20:07

Bitno je i to da samo dobili grupu po mjeri, da se igrači nisu predali unaprijed, ovako su i oni sami svjesni da se ova grupa može i mora proći, protiv svih ekipa se može igrati.

Conte će se pobrinuti za to da iigrači budu spremni taktički, fizički, a Boga mi i psihološki.

@Hypnose

Naša najveća prednost u odnosu na ove ekipe je Andrea Pirlo. To će se i vidjeti kad budemo igrali protiv njih.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 30 avg 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2012, 20:07

Dobro je iskreno htio sam Barcu al ajd.. :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 30 avg 2012, 20:10

GaziHusrevbeg je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:@gazihusrev beže

Chelsea je itekako iznad Juvea, po igračkom kadru. Da, nema Drogbe, ali zato je ova sadašnja ekipa puno jača i puno bolje igra, no neću plaho o Chelseaju ovdje..

Drago mi je što je Juve s Chelseajem u grupi, drag mi je to klub. Očekujem da uz Chelsea prođu, mada će oba tima imati problema sa Ukrajincima ;)

Svejedno ekipa s Buffonom, Pirlom, te s Chieliniem i Lichtom, može i mora proći, jel.. ;)

Ja vam od srca želim drugo mjesto, a prvo ipak nek ide braniocu titule ;) pozdrav
In your dreams. Samo ću ti to reći, a u međusobnim duelima ćeš se sjetiti mojih riječi. Chelsea ima samo jednu prednost, a to je iskustvo i ništa više. Chelsea je jedva prošao i Napolija s kojim se Juve u posljednje vrijeme s lakoćom obračunava.

Eventualnu odlučujuću utakmicu igramo kući protiv Shaktara. Super.
Očigledno ne pratiš Chelsea, pa ne vidiš razliku između tog Chelsea protiv Napolija (kojeg je svejedno prošao) i današnjeg Chelsea. Tako da neću ni raspravljati o tome..

I vidim nisi uopšte kao većina ostalih fanova Juvea na ovom forumu.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2012, 20:10

19/09 Chelsea-Juve
02/10 Juve-Shaktar
23/10 Nordsjælland-Juve
07/11 Juve-Nordsjælland
20/11 Juve-Chelsea
05/12 Shaktar-Juve

ESCLUSIVA TMW - Shakhtar, Lucescu avvisa la Juve: "Passiamo noi"
http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... tmw=380814" onclick="window.open(this.href);return false;
:roll:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 20:14

Conte dao interviju za sluzbenu stranicu kaze sretan sam jer smo se vratili u LP iako smo osvojili LIGU bez poraza LP e nesto drugo jer u LP protivnici su kvalitetniji i bice jos teze sto se tice protivnika kaze za Shakhtar da je ukrajinski nogomet jako puno napredovao u zadnjih par godina to vidim i po tome sto su u 2 jakosnoj skupini LP za Nordsjaelland kaze da ih ne treba podcijenivati a Chelsea sam za sebe govori oni su prvaci evrope

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 20:16

brzi21 je napisao/la:
Očigledno ne pratiš Chelsea, pa ne vidiš razliku između tog Chelsea protiv Napolija (kojeg je svejedno prošao) i današnjeg Chelsea. Tako da neću ni raspravljati o tome..

I vidim nisi uopšte kao većina ostalih fanova Juvea na ovom forumu.
Ne pratiš ni ti Juventus dovoljno dobro pa zato s toliko samouvjerenošću tvrdiš da je Chelsea itekako iznad Juventusa. Meni je baš drago što Chelsea igra drugačiju igru, to znači da neće biti autobusa, a svaka ekipa koja protiv Juventusa ne parkira autobus loše se provede.

Kažem ti, na terenu će se sve pokazati.

:arrow:
Željezničar ale!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 30 avg 2012, 20:17

Sa silnih top napadaca spadoste na panjinu. Bolje da ste sansu dali Boakyeu ili nekom drugom iz Primavere.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 avg 2012, 20:18

Ma ljudi dragi bitno je da se opet igra LP. Volio bih da prodjemo grupu a ako dalje ne odemo od 1/8 finala nema veze.Opet treba da se fokusiramo na scudetto. LP je nesto extra i treba bit opusten.Mozemo se nositi sa Chelseaem i uz malo srece mozda i bit prvi a vala i drugo mjesto nije neuspjeh.Opusteno.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 30 avg 2012, 20:18

Kaze Marchisio:

That debut in champions!
Now in London to return large even in Europe!
Could be a harder, at least on paper, but in Europe there are no easy matches.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 30 avg 2012, 20:21

Hypnose je napisao/la:Ja sam prezadovoljan grupom jer bolji smo od Danaca i Ukrajinaca a brat bratu tu smo negdje sa Celskim.....
Jedino sto imaju vise iskustva u LP od nas i nista dr.....
Prednost Chelsea je jedino u napadu koji je realno i jedan od najboljih na svijetu, a mi muku mucimo sa napadacem, al' hajd' valjda Bendynator procepi.... Al' nasa prednost je svakako Buffon(mada je on golman), sigurno jaci vezni red i odbrana koja nije sigurno slabija od njihove zapravo usudio bi se reci i da je bolja........
Ja kako znam ime kluba je Chelsea FC, nikakav Celski ;)

Napad jest jači nego vaš, veza hm, teško komentarisati (zarad formacija, ako se ne varam vi igrate 3-5-2, a mi 4-2-3-1), odbrana, jbg teško je objektivno reć, ali svejedno mislim da je jača naša. Kod vas je Chielini klasa, vrlo jak je i švicarac, dok moraš priznati u Chelseaju su svi klasa (bez pretjerivanja) ;)
Na golmanskoj poziciji nije velika razlika, jer i Čech je top golman ;)

Ali kao što svi znamo, ništa to ne znači, kada ekipe izađu na teren ;)

@ beže

Itekako pratim Juventus (već sam rekao da ih gotivim), te znam o čemu pričam. ;) I opet ću reći, Chelsea je na osnovu igraškog kadra ispred Juvea. Ali normalno, to ne mora ništa da znači..

I jedva čekam, da se odigraju te tekme, pa se javim opet ;) :P

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 avg 2012, 20:23

Ma meni vala Chealse nije izraziti favorit, pa slobodno mogu reci ce se Juve sa njima ravnopravno boriti za prvo mjesto naravno ovo se oslanjam na njihovu proslogodisnju igru vjerovatno je sada drugacije ali ne bih rekao da je to daleko bolje od nas. Ono sto mislim da ce biti presudno u njihovu korist je neiskustvo Juventusa odnosno njihovih igraca.

edit: dalo bi se diskutovati pojedinacno o igracima i njihovim kvalitetama ali sveukupno mislim da je Chelsea jaci.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 30 avg 2012, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 avg 2012, 20:25

Onomad nas dobiše 1:0

Te u revanšu bi rezultat 2:2 sa igračem manje... onaj tada Chelski je bio (skromno mišljenje) malo bolji nego ovaj...

Biće nezgodno i sa Shakhtarom ali opet kažem : Mi smo Juve... Pobjeda nije važna, ona je jedino što se vrednuje...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 30 avg 2012, 20:26

brzi21 je napisao/la:
Napad jest jači nego vaš, veza hm, teško komentarisati (zarad formacija, ako se ne varam vi igrate 3-5-2, a mi 4-2-3-1), odbrana, jbg teško je objektivno reć, ali svejedno mislim da je jača naša. Kod vas je Chielini klasa, vrlo jak je i švicarac, dok moraš priznati u Chelseaju su svi klasa (bez pretjerivanja) ;)
Na golmanskoj poziciji nije velika razlika, jer i Čech je top golman ;)

Ali kao što svi znamo, ništa to ne znači, kada ekipe izađu na teren ;)
Čuj u Chelsea u odbrani sve klase. :roll: Pretjera ga i ti. Budi malo realan. U odbrani smo tu negdje mi i vi. I jedna i druga odbrana mogu biti granitne ali i jedna i druga se mogu provaliti da je to smiješno. Veza. Istina teško je to zbog formacije reći ali ja ću da kažem MVP je jači od Mikela - Lamparda i nekog trećeg. Što se tiče napadača tu nije teško biti bolji od Juventusa. :mrgreen:

Prerano je bilo šta govoriti. Ima još do utakmica. Gledao sam dosta Chelsea i mogu reći da su dobri ali nisu nepobjedivi. ;)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 20:26

@10DelPiero

Napokon da se neko slaže sa mnom.

Ma nije se tu ništa puno promjenilo, klubovi iz Premiershipa uglavnom igraju na snagu, a vala Juventus im u tom segmentu definitivno može parirati.

@brzi21

Ja nigdje nisam ni napisao da Chelsea nije ispred po igračkom kadru, vrati se na post zbog kojeg si mi i replicirao i sam ćeš se u to uvjeriti. Fazon što ta razlika nije drastična kao što to ti misliš, već minimalna. Chelsea možda ima veću širinu dok je udarnih prvih 11 tu negdje.
Željezničar ale!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 avg 2012, 20:26

Vidim Bentdnerdinho je dosao na posudbu, pa to je super. :mrgreen:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 20:27

Juvelandia je napisao/la:Vidim Bentdnerdinho je dosao na posudbu, pa to je super. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: Bentdnerdinho :lol: :lol:
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 30 avg 2012, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 30 avg 2012, 20:27

Grupa je dobra i povoljna.

Ako ne možeš Shaktar proći, onda i nisi zaslužio više.

Chelsea je prvak Evrope, strašno se pojačao i ove sezone djeluju dobro. Opet nekako rutinski pobjeđuju, bar na početku tako djeluje. Jači su i za Torresa, koje je vratio formu. Na svakoj poziciji imaju WC igrače i favoriti su.

Drugo mjesto ne bi trebalo biti upitno uopšte, a o prvom će odlučivati međusobni dueli nas i Chelseaja. Po meni je bitan prolazak, a sa Chelseajom igrati što bolje.

Bentdner je solidan igrač, veoma mlad i sa određenim iskustvom. Takav profil napadača nam je trebao i iskreno očekujem da sve prijatno iznenadi. Vjerujem da hoće.

FORZA JUVE :!:
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 30 avg 2012, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 avg 2012, 20:30

Sarajevo1946@ ne mogu da vjerujem da gotivis Bentdnerdinho :lol: :lol: njega njegova mati rodena ne moze ocima gledati :lol: :lol:

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 30 avg 2012, 20:30

Evo i ovako

slika

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.