Koji si ti ljakse to je nevjerovatno . Ti da si selektor sad bi sjedio na klupi u Latviji a ne za svojim računarom . Tako da ti je najbolje da se poklopiš jado jadni . Svi ste mi vi fuj ! Samo čekate poraz da ospete po našim reprezentativcima .Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
-
- Kontakt:
Ako su ovi igraci dostojni reprezentacije za koju nastupaju **** ti i sport i sve vise 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tako je to uvijek kod nas. Sve sami znalci i velemajstori, ali pred monitorima.bavarian_bk je napisao/la:Koji si ti ljakse to je nevjerovatno . Ti da si selektor sad bi sjedio na klupi u Latviji a ne za svojim računarom . Tako da ti je najbolje da se poklopiš jado jadni . Svi ste mi vi fuj ! Samo čekate poraz da ospete po našim reprezentativcima .Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
- hule_barca
- Kontakt:
Od press konferencije stičem utisak da Aci nije toliko bitno hoćemo li večeras izgubiti ili ne, jer je njemu najbitnije da se dobiju 2 domaće tekme, tako da večeras nisam ni očekivao nešto posebno, kao što vjerovatno neću ni očekivati u Gruziji. Naravno shvatam to jer zašto previše trošiti igrače kad možemo sebi dozvoliti taj luksuz poraza, tako da bolje sačuvati snagu igračima za domaće tekme 

Mes Que Un Club
lose lose lose..ipak mislim da nema potrebe pljuvat te momke..bit ce bolje....calcio je napisao/la:Tako je to uvijek kod nas. Sve sami znalci i velemajstori, ali pred monitorima.bavarian_bk je napisao/la:Koji si ti ljakse to je nevjerovatno . Ti da si selektor sad bi sjedio na klupi u Latviji a ne za svojim računarom . Tako da ti je najbolje da se poklopiš jado jadni . Svi ste mi vi fuj ! Samo čekate poraz da ospete po našim reprezentativcima .Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
TO JE TO !!reptil je napisao/la: imam osjecaja da ce nas Štrenlieks, Bertans i Majers ubiti![]()
![]()
pogotovo Bertans koji ce sutati sa reklama i pogadjati kao da suta zicere
![]()
.. Aco nabrij te nase dok jos nije pocela utakmica
Latvija je najbolja od svih momčadi u našoj grupi
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sramota,nista drugo se nema reci..Jedina pozitiva su ova djeca ,naravno svim osim Avdibegovica..Bjezim sa posla,uzimam slobodne dane,ali necu vise...Kikanovic Elmedin kojeg sam branio do sada,pa to vise nije normalno,,211 cm ne moze vise od 5 skokva?..Ostale ne zelim da komentarisem,jer bez skoka ne mozes nista zapoceti..Latvija,svaka cast imaju Playa kojeg mi mozemo sanjati...
kako kaze mujo fati..jel pocelo..pocelo je pljuvanje..................kokuz je napisao/la:Latvija je najbolja od svih momčadi u našoj grupi

- calcio
- Kontakt:
A nadamo se da hoce biti bolje. Al' i da ne bude, opet cemo ih pratiti, zar ne?Gadafi je napisao/la:lose lose lose..ipak mislim da nema potrebe pljuvat te momke..bit ce bolje....calcio je napisao/la:
Tako je to uvijek kod nas. Sve sami znalci i velemajstori, ali pred monitorima.

Da li samo zato sto se neko odazvao u reprezentaciju treba biti postedjen bilo kakve opravdane kritike ? Odigrali su kriticno,niko se nije zalagao,jednostavno ovako se ne igra za reprezentaciju! A sad ce biti najjaci komentari tipa : "Sto ti nisi umjesto njega tamo,sto ti nisi kosarkas...".Ovo je njegov posao,isto kao sto ja imam svoj,kada sam los dobijem kritike,i ako se ne popravim naravno da cu dobiti otkaz,kada sam dobar dobijam pohvale i dobijem povisicu,isto je i sa njima,i zato treba kritikovati ovakvu igru. Ako ga sazaljevas, od njega nikad nece biti nista i neces imati nikakve koristi.calcio je napisao/la:Tako je to uvijek kod nas. Sve sami znalci i velemajstori, ali pred monitorima.bavarian_bk je napisao/la:Koji si ti ljakse to je nevjerovatno . Ti da si selektor sad bi sjedio na klupi u Latviji a ne za svojim računarom . Tako da ti je najbolje da se poklopiš jado jadni . Svi ste mi vi fuj ! Samo čekate poraz da ospete po našim reprezentativcima .Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
Kasnije cu vise o igri
ZELJEZNICAR 1921!
- storm_raider
- Kontakt:
Veceras igra ocajna. Primili smo 80 poena, sto je neki nas prosjek, ali u napadu smo totalno stali. Stalo je glavne igrace, tacnije Latvijci su znali koga i kako da cuvaju. Raduju ovi malci, prije svega Buza. Hajde da dobijemo ove dvije domace, pa na EP dobro da se izmijeni roster.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 30 avg 2012, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Gruzija je u top 6 reprezentacija u Europi i zato su u prvom šeširu.Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.

kakvo je pljuvanje? je li ovo konstatacija ili pljuvanje, objasni molim te?Gadafi je napisao/la:kako kaze mujo fati..jel pocelo..pocelo je pljuvanje..................kokuz je napisao/la:Latvija je najbolja od svih momčadi u našoj grupi)))))
Da te volim duša zna, draga moja BiH
U TOP 6 reprezentacija koje igraju kvalifikacije...kovacic je napisao/la:Gruzija je u top 6 reprezentacija u Europi i zato su u prvom šeširu.Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
ZELJEZNICAR 1921!
al se ovaj Jassa ispsova , pustite covjeka nek se dobro istrese
tesko je u pubertetu, samo drkas i nista ne hebes osim ovako na forumima ,
eto danas je jedna Krupljanka nahebala, sutra ce mozda neka Sarajka

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mozes ti pratiti Boga, oca, a ne reprezentaciju, ali si papak samo takav sto se vidi i po tvom "rukopisu" na forumu.
A nema veze papcicu mali, neces ti jos dugo.
A nema veze papcicu mali, neces ti jos dugo.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Stvarno smo loše odigrali,lošije od ovoga ne može,napad se svodi na tome da daš Mirzi loptu i on radi šta hoce,a odbrana,šta je to jedel se to ? gledao sam i utakmicu protiv Rumunije i tu sam isto bio razočaran uprkos pobjedi ,vodiš toliko razlike i umjesto da par minuta odmoriš igrace, ti sa prvom postavom do kraja igraš,isto veceras skoro cijelu tekmu5-6 igrača igra,pa ubaci i te mlade,da ih vidimo.. ja mislim da Kikanović a pogotovo Sinanović nisu za reprezentacije,ako Kikanović kao centar ima najmanje skokova tokom meca šta dalje da vam pricam,a tek Sinanović žali Bože one visine.. bolje da se ne plasiramo ako cemo se ovako ponašati na tom prvenstvu,totalno nezainteresovano,pritisak im napravi 2 hiljade ljudi,kako ce biti u Gruziji kad budu igrali pred 10 hiljada ljudi.. Sad ispade da samo pljujem ali ako ce izvuci pouke iz ovoga onda je uredu,ali ja ne vidim pomak što se tice odbrane tokom čitavih kvalifikacija,u napadu kao i nešto znaju uraditi.. i da smo zadnji u grupi išao bih da gledam moju repku,al neke stvari se godinama ponavljaju i ne ispravljaju,tako da sam više frustriran kad ti ekipa kao što je Latvija ima 4 napada zaredom jer ti nemaš skoka,to je stvarno žalosno ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Znaci ispred Spanije,Makedonije,Francuske,Grcke,Litvanije,kojih nema u tim sesirima,eto,jos jedan doktor...kovacic je napisao/la:Gruzija je u top 6 reprezentacija u Europi i zato su u prvom šeširu.Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
- calcio
- Kontakt:
hamzaTM87 je napisao/la:Da li samo zato sto se neko odazvao u reprezentaciju treba biti postedjen bilo kakve opravdane kritike ? Odigrali su kriticno,niko se nije zalagao,jednostavno ovako se ne igra za reprezentaciju! A sad ce biti najjaci komentari tipa : "Sto ti nisi umjesto njega tamo,sto ti nisi kosarkas...".Ovo je njegov posao,isto kao sto ja imam svoj,kada sam los dobijem kritike,i ako se ne popravim naravno da cu dobiti otkaz,kada sam dobar dobijam pohvale i dobijem povisicu,isto je i sa njima,i zato treba kritikovati ovakvu igru. Ako ga sazaljevas, od njega nikad nece biti nista i neces imati nikakve koristi.calcio je napisao/la:
Tako je to uvijek kod nas. Sve sami znalci i velemajstori, ali pred monitorima.
Kasnije cu vise o igri
Jedno je kritika a drugo pljuvacina, uz prigodne psovke i kletve

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.