Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir18
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir18 » 30 avg 2012, 20:13

Jedno je sigurno,da bi se Ronaldo kad bi igrao u Barci,nevjerovatno brzo uklpio u taj sistem.nista mnaje nije lucidniji od Inieste.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2012, 20:14

E onda sinko otvori twiter , napisi svoje misljenje i niko ziv nece raspravljati s tobom.
na forumu je drugacije.

Po meni je Di Marija bolji od Nania recimo,al ako me neko pita zasto e onda bi mu naveo razloge zasto mislim da je tako a ne jer jednostavno jest.

al ajde,nek ti bude..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 avg 2012, 20:15

Djaba kad taj ne trci kao npr. Pedro.
Barcelona je mogla i moze dovest boljeg igraca od Pedra, al ne moze se nijedan bolje uklopiti u onakav sistem.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 avg 2012, 20:15

Predobra grupa fkt.Opet ce jedan jak tim u Evropa Ligu izgleda :D

Real ovo prolazi sa prve pozicije to je definitivno.Jaci su od oba tima i to dobro.Mislim da BvB ide dalje sa Realom ;)

Messi je zasluzio ovu nagradu.Bio je najbolji strelac i asistent LP tako da je u globalu najbolji bio.Iniesta je morao osvojiti jednu veliku nagradu sto mi ni malo nije krivo jer je zaista pravi romanista i umjetnik.Medjutim nije u rangu Messija.Messi je stroj i daleko najbolji igrac Barcelone.To se vidi u svakoj utakmici.On vuce Barcelonu a ne Iniesta ili Xavi.

Ronaldo je po meni nije zasluzio.Nije puno pruzio u LP ove godine.Da je stroj i masina stoji ali nagrada je trebala u ruke jednog od Katalonaca ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2012, 20:18

I sada ja moram da budem kao ti jel ? Da navodim svoje razloge, da nekoga uvjeravam u nešto ?
Boli mene k*rac šta ko misli o nekome, ja sam samo iznio šta mislim, nemam namjeru da nekoga uvjeravam u to što mislim, a niti da mene neko uvjerava u suprotno, to što ti misliš da ja moram da dajem razloge na kojima se bazira moje mišljenje, možeš da zadržiš za sebe,,, sinko.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2012, 20:21

PA rek´o si da neces vise odgovarat ?

Samo sam ti ukazao da na forumu ljudi imaju tendenciju da raspravljaju (e ono,forum),vidim da s tobom nema fajde..
dobro , najbolji je i gotovo.
kako je fino tako razmisljat

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2012, 20:23

18 September vs City (H)
3 October vs. Ajax (A)
24 October vs. Dortmund (A)
6 November vs. Dortmund (H)
21 November vs. City (A)
4 December vs. Ajax (H)

odlican raspored.
do Etihada je sve gotovo,idealno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2012, 20:30

Veoma jaka grupa je zapala Real pri žrijebanju danas, nadam se da će mu " jače " utakmice u grupnoj fazi pomoći u knock - out fazi te da će lakše savlađivati prepreku po prepreku.
Čitam da je Granero otišao U QPR, i da bi u konačnici Kaka mogao da ostane u Madridu., to bi svakako bilo veoma dobro, prvenstveno zbog konkurencije u timu.
U svakom slučaju, sretno Realu :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 30 avg 2012, 20:45

slika :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 avg 2012, 20:53

SC glasao za Messija, Ronaldo sa Irinom ljutito napustio salu
Danas je fudbaler Barcelone, Andres Iniesta izabran za najboljeg nogometaša Evrope za sezonu 2011/12. Za mnogo je ovo u sali u Monacu gdje je održana manifestacija bilo iznenađenje. Skoro svi su mislili da će nagrada otći u ruke Messija i Ronalda, koji su zajedno sa Iniestom ušli u najuži izbor.

Ipak, 53 sportska novinara, među kojima je bio i urednik portala ****.ba, Bakir Tiro su odlučili da laskavu titulu ponese Iniesta.

Iniesta je slavio sa 19 glasova, dok su Messi i Ronaldo sakupili po 17. Treba reći da je jedini predstavnik iz BiH dao glas argentinskom čarobnjaku iz Barcelone, Messiju, koji je po saznanju da je nagrada otišla u ruke njegovog saigrača, poljubio Iniestu i iskreno mu čestitao, mada je i on bio malo iznenađen.

Ronaldo, koji je stigao u pratnji svoje zaručnice, Irine Shayk je bio poprilično ljut, te je demonstrativno napustio salu sa svojom ljepšom polovinom.

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 21:23

Eh,najbolje da je Ronaldo mogao reci:(sigmund oprosti) nabijem naqrac i vas i nagradu,platini i kompanija mi mogu podudlati i izaso napolje i nikad vise ne dolazio na ove mazohisticke orgije francuskog alkoholika i njegovih podanika, hehe, koji ce mu qrac nagrada pa publika je sinoc vidjela da je bolji od obojice a i primeru je uzo tako sto je shebo njih dvojicu,mene sto se tice nek gnomi stalno uzimaju ove pop award a Madrid nek kupi titule na terenu fer i posteno ,ja zadovoljan, jos jednom sigmund oprosti na malo jacem tonu posta.
slika
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 avg 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 avg 2012, 21:34

madridist je napisao/la:Eh,najbolje da je Ronaldo mogao reci:(sigmund oprosti) nabijem naqrac i vas i nagradu,platini i kompanija mi mogu podudlati i izaso napolje i nikad vise ne dolazio na ove mazohisticke orgije francuskog alkoholika i njegovih podanika, hehe, koji ce mu qrac nagrada pa publika je sinoc vidjela da je bolji od obojice a i primeru je uzo tako sto je shebo njih dvojicu,mene sto se tice nek gnomi stalno uzimaju ove pop award a Madrid nek kupi titule na terenu fer i posteno ,ja zadovoljan, jos jednom sigmund oprosti na malo jacem tonu posta.
Odavno nisam procitao gluplji post, svaka ti cast.. ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 avg 2012, 21:49

Pa šta želite s tim slikama sad ovdje pokazat? Pa normalno da mu je krivo, lik se trudio čitavu sezonu, trenirao k'o nitko od njih, vodio svoj tim do naslova Primere i ne dobije nagradu. Vidi se da je željan trofeja, gladan. Ako je odbio čestitati Iniesti to mu je minus..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 21:55

madridist je napisao/la:Eh,najbolje da je Ronaldo mogao reci:(sigmund oprosti) nabijem naqrac i vas i nagradu,platini i kompanija mi mogu podudlati i izaso napolje i nikad vise ne dolazio na ove mazohisticke orgije francuskog alkoholika i njegovih podanika, hehe, koji ce mu qrac nagrada pa publika je sinoc vidjela da je bolji od obojice a i primeru je uzo tako sto je shebo njih dvojicu,mene sto se tice nek gnomi stalno uzimaju ove pop award a Madrid nek kupi titule na terenu fer i posteno ,ja zadovoljan, jos jednom sigmund oprosti na malo jacem tonu posta.
E pa ne znamo onda koji je qrac uopšte išao na tu gala predstavu, pojavljivao se tamo samo da upotpuni broj.
Mogao je odyebati i alkosa Platini i tu njegovu podanicku družinu...ne može ga niko tužiti za to, jel tako....niko ga vala nije tjerao da ide tamo na te pop awards, ako cemo pošteno...ali jok poleti portugalska momcina, hoce nagradu, bi on, ali mu gnomi i hobiti vazda pokupe pred nosom, pa zato uvijek izgleda posrano na tim gala predstavama :D :mrgreen: i tako vec godinama, hej :!: pa neka se zapita sam sa sobom, što mu to treba u životu.

Inace. slažem se da je ovo jedno obicno celebrity preseravanje ;)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 30 avg 2012, 22:03

To dodjeljivanje nagrade od strane novinara je sasvim nerelevantno i ne odlučuje o tome ko je stvarno najbolji.

Sam primjer razloga zbog kojeg ovo kažem jeste i Bakir Tiro, istaknuti navijač Barcelone koji nikad neće dati glas Cristianu Ronaldu.

Budimo realni, Iniesta nije ni M od Messija.

To je MORAO ponijeti Messi i nema priče.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 avg 2012, 22:09

Stvarno mentally challenged post. 53 novinara se urotila protiv Ronalda i Reala. (mora da su masoni opet)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 22:09

FKKC1932 je napisao/la:To dodjeljivanje nagrade od strane novinara je sasvim nerelevantno i ne odlučuje o tome ko je stvarno najbolji.

Sam primjer razloga zbog kojeg ovo kažem jeste i Bakir Tiro, istaknuti navijač Barcelone koji nikad neće dati glas Cristianu Ronaldu.

Budimo realni, Iniesta nije ni M od Messija.

To je MORAO ponijeti Messi i nema priče.
Mah dobro, Messi ce uzeti Zlatnu loptu po ko zna koji put , natrpat ce to u svoju privatnu kolekciju i to je to.
A i tu se glasa od strane citavog svijeta ;) nekakvih selektora i kapitena Bermuda, Trinidad i tobaga, Fijia, gornje volte, okeanije itd....dakle ,isti princip.
Ja mislim da je kod ovih individualnih nagrada jedino mjerilo teren, a statistika je ubjedljivo na strani Messia (i po broju golova i po broju asistencija)...samo te dvije kategorije se mogu gledati kod individualnih uspjeha, naglašavam....jer bi inace npr. Busquets, Pedro, Albiol ili Arbeloa - bili prije Messia u konkurenciji kad bi se gledali kolektivne uspjesi kao što su titula SP ili EP.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 30 avg 2012, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 avg 2012, 22:11

dal je ronaldo uzeo ovu nagradu ova nagrada bi bila najvaznija od svih ,sad i novinari se udruzili protiv ronalda i reala jel tako ,ne samo uefa i fifa i bogovi ,lijepo se zna ko je za koga glaso ,uzivo glasanje bilo, pogledas na uefa .com ko je za koga glaso i tacka ,ne moze uefa namjestit nikako, al ne mozes ti to skontat nikako ,sta cu ti ja
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

nanek

Post Postao/la nanek » 30 avg 2012, 22:15

Sir Alex Ferguson: "Za mene je Cristiano Ronaldo najbolji igrač prvog, drugog i trećeg dijela ovog svijeta, ali ne..Neki ljudi ga ne vole"

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 30 avg 2012, 22:18

slika
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.