Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 avg 2012, 23:56

Vrhunska utakmic,melem za oci ;)
Soldado dokazuje da je igracina,a Pellegrino da ima u njemu Benitezove skole.Uz malo srece Valencia moze ove sezone puno toga da napravi :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 avg 2012, 00:04

Adi_Zepce je napisao/la:Vrhunska utakmic,melem za oci ;)
Soldado dokazuje da je igracina,a Pellegrino da ima u njemu Benitezove skole.Uz malo srece Valencia moze ove sezone puno toga da napravi :)
Fakat preljepa utakmica.Mogla je biti jos ljepsa da je Soldado zabio tricu i tako objasnio neke stvari.
I dalje mi se place kad znam da ovaj covjek nije bio putnik na Euru.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2012, 00:43

Depor se vratio iz mrtvih :o , iako malo sumnjiv penal i drugi žuti za Costu :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2012, 01:25

Ne mogu da vjerujem da nakon onakvog poluvremena Valencia osvaja samo bod :oops: Deportivo je strasno odigrao 2.poluvrijeme,ali mislim da penala nije bilo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 avg 2012, 11:06

Sa Valenciom uvijek dobre tekme :D
Jedva cekam utakmicu protiv Barce.
Naravno uz jos jednu petardu :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 28 avg 2012, 21:11

M4kaveli je napisao/la:Sa Valenciom uvijek dobre tekme :D
Jedva cekam utakmicu protiv Barce.
Naravno uz jos jednu petardu :mrgreen:
valdes nam je nada u ovoj utakmici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 21:46

Ne moze on primit kolko ovi mogu dat :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2012, 22:36

M4kaveli je napisao/la:Ne moze on primit kolko ovi mogu dat :lol:
Covjece Boziji imali teme na ovom forumu gdje ti nesto ne provociras?
Ukoliko Valencia bude na nivou utakmice protiv Deportiva,njenog prvog poluvremena komotno moze i do bodova kod Barcelone.
Samo da Gago bude igrao.Inace na povredu se zali on i Matheiu,a za Jerya nije neki problem jer ima Cissokho :D
Do kraja transfer roka Valenciu bi mogli napustiti Paco (posudba u Getafe) i Pablo koji ce otici izgleda u Swansea.
Ukoliko ode Pablo klub ce izgleda dovesti zamjenu za njega.Pominju se za sada Mertens (PSV),Sulejmani (Ajax) i Lass (Rayo).

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 22:40

Nije nikakva provokacija, vec sala. Nisi valjda i ti kao oni sa Liverpoolove teme :mrgreen:
Samo nek bude sto bolja tekma ..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2012, 22:44

M4kaveli je napisao/la:Nije nikakva provokacija, vec sala. Nisi valjda i ti kao oni sa Liverpoolove teme :mrgreen:
Samo nek bude sto bolja tekma ..
Ma daleko bilo da sam kao oni,samo mi ide na zivce ovo podcjenjivanje.Nije ni Valencia toliko losa da znas da ce vec primiti petaka,i da ne moze Valdez primiti koliko napadaci Barcelone mogu postici pogodaka.

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 23:05

Naravno da nije.
Prejaki su i uvijek su mi u Spaniji bili najdrazi uz Barcu.
Jednostavno ljudi znaju stvoriti zvijezdu od igraca.
Da su zadrzali one najbolje, borba za vrh bi bila neizvjesnija.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 avg 2012, 00:32

Samo da Gago i pogotovo Rami budu spremni . Znaci pametno odigrati u odbrani ,a u napadu,Valencia preko krila itekako moze ugroziti Barcu . Tu prije svega u mislim na Piattia 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 avg 2012, 23:11

juznjak> je napisao/la:Samo da Gago i pogotovo Rami budu spremni . Znaci pametno odigrati u odbrani ,a u napadu,Valencia preko krila itekako moze ugroziti Barcu . Tu prije svega u mislim na Piattia 8-)
Rami ce biti spreman i igrati ce,a Gago nece :cry:
Valencia pristala prodati Pabla u Swansea za 7 miliona eura.Sada dva dana klub ima da nađe zamjenu za njega ili ce to ostaviti za zimu :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 avg 2012, 13:56

ode i Pablo...nadam se da ce adekvatna zamjena biti pronadjena do kraja prelaznog roka....
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 avg 2012, 14:16

amadeus21 je napisao/la:ode i Pablo...nadam se da ce adekvatna zamjena biti pronadjena do kraja prelaznog roka....
San je Dris Mertens,a realnost Lass Bangorua :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 avg 2012, 18:26

Adi_Zepce je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Samo da Gago i pogotovo Rami budu spremni . Znaci pametno odigrati u odbrani ,a u napadu,Valencia preko krila itekako moze ugroziti Barcu . Tu prije svega u mislim na Piattia 8-)
Rami ce biti spreman i igrati ce,a Gago nece :cry:
Valencia pristala prodati Pabla u Swansea za 7 miliona eura.Sada dva dana klub ima da nađe zamjenu za njega ili ce to ostaviti za zimu :mrgreen:
Steta . Jako podcijenjen igrac,sto i suma za koju ga je dovela Valencia govori . Bas bi dobro dosao na Camp Nou jer je veoma inteligentan fudbaler, umije da cita igru, sjajno dodaje loptu i sigurno da bi njegove duge lopte predstavljale problem za Barcu. Sta je s Banegom ?

Dobar je Lass . Mlad je i ima sve predispozicije da postane odlican fudbaler .

PS Bayern Munchen 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 avg 2012, 18:48

Valencia je izvucena u grupi F za ovogodisnju ligu sampiona:

Bayern
Valencia
Lille
BATE Borisov

nadam se da se ove godine necemo zaje..ba..vat ko prosle te da cemo protiv Lillea i Borisova uzeti najmanje 10 bodova....AMUNT!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 avg 2012, 18:53

amadeus21 je napisao/la:Valencia je izvucena u grupi F za ovogodisnju ligu sampiona:

Bayern
Valencia
Lille
BATE Borisov

nadam se da se ove godine necemo zaje..ba..vat ko prosle te da cemo protiv Lillea i Borisova uzeti najmanje 10 bodova....AMUNT!!
Grupa iz koje moramo proci.Mislim da komotno mozemo boriti se i za prvo mjesto.Vracaju nam se Banega i Canales do pocetka LP i aBd vidim nas u 1/8 finala :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 18:55

Čeka vas blitzkrieg u dvomeču sa FCB. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 sep 2012, 00:14

Zvanicno bez zamjene za Pabla.Pellegrino ce koristi na desnom krilu Vieru i Piattia.Drago mi je iz razloga sto ce se Viera malo vise naigrati.Inace lovu od Pablovog transfera (oko 7 miliona eura) Valencia bi mogla iskoristiti u zimskom transfer roku.Treba ovom klubu jos 3-4 prava pojacanja.Vjerovatno krece ubrzo potraga i za Albeldinim nasljednikom,a tu bi trebao doci netko kvalitetan mozda M'Vila ili Capoue :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.