Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ripper
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 17:11

Se7en je napisao/la:
ripper je napisao/la:Seven

Ma ne jedem uopšte se radi poraza i ovog nevažnog trofeja, vec bi volio vidjeti šta bi vi forumaši ovdje pisali o Jozi i njegovoj "genijalnoj" taktici, da ga ja Montoya zabio na kraju ili Pedro prije toga, nebitno...kako bi sami sebi opravdali gubitak ovog nebitnog trofeja na svom stadionu i sa igracem više....baš bi volio to vidjeti ;) ali eto ne dade se :mrgreen:

Sam Jozo je rekao za važnost ovog trofeja još prije meca: Gdje treba potpisati da se odreknem istog, za Titulu na kraju...toliko o superkupu
Sta ce forumasi pisati o Jozi :lol: Jozu bas boli.. ali Jozo je postavio taktiku tj. bacio kost od 1min ovom Titu.
A vala i to što kažeš :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 17:12

D10S je napisao/la: nakon toga je mogao i izaci.
Pa ja sam to čitavo drugo poluvrijeme i mislio, da je izašao nakon prvog, nisam ga vidio života mi nigdje.
Rekoh, možda još nije izašao iz svlačionice, frizura ovo ono :lol:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 17:13

mandraX je napisao/la: Pa ja sam to čitavo drugo poluvrijeme i mislio, da je izašao nakon prvog, nisam ga vidio života mi nigdje.
Svjestan da si izgubio diskusiju. Uvjerio sam te da sam u pravu. Ronaldo je bio bolji od Messija. Zavrsili smo. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

nanek

Post Postao/la nanek » 30 avg 2012, 17:16

Kakav glupan moras biti da tvrdis da je lesi u ova 2 el clasica bio bolji od jednog jedinog doktora fudbala! Ccc

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 17:17

D10S je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Pa ja sam to čitavo drugo poluvrijeme i mislio, da je izašao nakon prvog, nisam ga vidio života mi nigdje.
Svjestan da si izgubio diskusiju. Uvjerio sam te da sam u pravu. Ronaldo je bio bolji od Messija. Zavrsili smo. 8-)
Iako kroz za'ebanciju, opet sam rekao istinu. A ti naravno nemaš pravi komentar na to, te brže-bolje bježiš podv'jena repa. ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 avg 2012, 17:19

Šta i dalje raspravljaš s ljudima koji ne gledaju utakmice realno, nemaš šta s njima pričati.

Ronaldo - 148 golova u 148 utakmica. Ćao! ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 17:25

anonymousHD je napisao/la:Šta i dalje raspravljaš s ljudima koji ne gledaju utakmice realno, nemaš šta s njima pričati.
Ma dobro, ne gledam ni ja utakmice realno, ali kad vidim nesto ocito sto mi ne odgovara, ili cu sutiti ili priznati da je tako. Medjutim, ovaj ide do kraja, iako je i sam svjestan da je usro motku i sad se mora vadit. Al sta ces mu, cules je, treba mu oprostit.
Znaci kad na Sportu, katalonskom Ronaldo dobije vecu ocjenu, a ovaj sebe ubjedjuje da nije tako.

slika
Krištjanu Ronaldu. Uzivaj lave.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 17:30

Ronaldo - 148 golova u 148 utakmica. Ćao!
I to sto kazes, pokorio Englesku (PL) sad Španiju (PD) .
❤ si baš. CMOKić

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 avg 2012, 17:37

1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili toliko

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 17:42

soxx je napisao/la:1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili toliko
Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticu :? imao bolju sezonu od Inieste, Mesija & Co... na EP imao sjajni odbrana kako u grupi da ne spominjem penale protiv Portugala 8-)
U finalu je kulirao, mada je skino sa glave Bali jednu kod rez. 0-0

Ne Casillas je golman, a golmani nisu bitni u ovom sportu how yes no :?
❤ si baš. CMOKić

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 avg 2012, 17:44

Se7en je napisao/la:
soxx je napisao/la:1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili toliko
Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticu :? imao bolju sezonu od Inieste, Mesija & Co... na EP imao sjajni odbrana kako u grupi da ne spominjem penale protiv Portugala 8-)

Pa upravi si tu. Malo je igraca koji imaju defanzivnu ulogu a da su dobili zlatnu viljusku

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 avg 2012, 17:48

Se7en je napisao/la: Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticu :? imao bolju sezonu od Inieste, Mesija & Co... na EP imao sjajni

Samo ću da kažem da te ogroman broj ljudi ne može shvatiti ozbiljno kada pišeš bih u trećem licu ;) Prvi razred osnovne škole.

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 17:54

soxx je napisao/la:
Se7en je napisao/la:

Pa upravi si tu. Malo je igraca koji imaju defanzivnu ulogu a da su dobili zlatnu viljusku
Nazalost tako je samo u nogometu :(
❤ si baš. CMOKić

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 avg 2012, 18:31

Ne znam sta diskutujete sa D10S-om,k'o da raspravljas sa bparenom. Bolesno su objektivni :mrgreen:

Real je bio odlican do crvenog,ponavljam. Skoro savrsenstvo u sredini,napad i nije nesto bio.opet su golovi bili greske Barcinih,a ono sto se Higuain isfulavao,jbg :lol:
A za to da je Ronaldov gol genijalnost neka, grohotom se smijem.

Ako nista,cak ni D10S nece vise moci dr.kati vise na Ronaldove slobodnjake a omalovazavati Messijeve.
A sad Primera,+5 vec :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 avg 2012, 18:44

PatrickBateman je napisao/la: Ako nista,cak ni D10S nece vise moci dr.kati vise na Ronaldove slobodnjake a omalovazavati Messijeve.
Kako nece, vidis da je Casillas kriv za Messijev gol. Neko sinoc napisa da je to ustvari Casillasov i Higuainov, ponavljam Higuainov gol. :mrgreen:

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 30 avg 2012, 19:26

PatrickBateman je napisao/la:Ne znam sta diskutujete sa D10S-om,k'o da raspravljas sa bparenom. Bolesno su objektivni :mrgreen:

Real je bio odlican do crvenog,ponavljam. Skoro savrsenstvo u sredini,napad i nije nesto bio.opet su golovi bili greske Barcinih,a ono sto se Higuain isfulavao,jbg :lol:
A za to da je Ronaldov gol genijalnost neka, grohotom se smijem.

Ako nista,cak ni D10S nece vise moci dr.kati vise na Ronaldove slobodnjake a omalovazavati Messijeve.
A sad Primera,+5 vec :lol:
Ma da, cista sreca, lopta se slucajno odbila od petu, i preskocila Piquea, i onda ju Ronaldu smirio i slucajno dao gol iz najlakse moguce pozicije....
HALA MADRID!!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 avg 2012, 19:37

KapioFootball je napisao/la: Ma da, cista sreca, lopta se slucajno odbila od petu, i preskocila Piquea, i onda ju Ronaldu smirio i slucajno dao gol iz najlakse moguce pozicije....
On je rekao da je Ronaldova genijalnost uzrokovala Piqueovu gresku,sto je idiotizam. Potez jest sjajan,gol normala,al sve je to proizislo iz Piqueove greske a ne suprotno.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 avg 2012, 19:44

Ko sto je pola Messijevih golova bilo plod sto su stoperi diletanti.
Pustite se toga bogati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 avg 2012, 19:48

Ma ne treba se raspravljat s ovima.
Oni pisu da je Ronaldo najbolji ( znaju da nije ), a ostatak svijeta, najveci treneri, igraci, strucnjaci znaju ko je najbolji.
Nema se tu sta reci.
Ronaldo i Messi se ne mogu porediti jer je ovaj drugi toliko bolji od prvog da se tu vise ne radi o nijansama ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2012, 19:49

Samo nek bude razlika izmedju njih kao u zadnjim mecevima , meni odgovara.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.