FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 30 avg 2012, 11:01

Ima li neko link za ovo oficijalno predstavljanje Javijera. Sad bi trebalo da pocne oko 11:00

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 avg 2012, 11:12

Bayern@heart je napisao/la:Ima li neko link za ovo oficijalno predstavljanje Javijera. Sad bi trebalo da pocne oko 11:00
mms://217.118.170.203/ntvlive" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 avg 2012, 11:53

Nije se uspjelo u BUNDESLIGIRANJU EUROPE, ali zato ćemo je BAYERNIZIRATI MATER JOJ ****, MILOM ILI SILOM!!!

Nekoć sam poznavao klub kojem je plafon za jednog igrača bio 15 MILJONA MARAKA! Tada su drugi klubovi kupovali raznorazne, Figaće, Zidane, Mendiete, Verone, Inzagije, Vijerije, Bayeronva zvijezda bio je, pazite sad ovo:

slika

Tada je uli izjavio, "dali smo tako puno novaca za njega jer vjerujemo u njegove kvalitete". 13 miljona maraka bilo je isplaćeno na Romin račun. Di je onda Bayern bio od vrha Europe kada su u pitanju transferi....Ljestvica se polagano ali sigurno poćela pomicati...

Slijedeće sezone napustio nas je Babbel i trebalo je dovesti kvalitetnu zamjenu. Dolazi igrač po imenu Sagnjol! Nesuđeni nam kapetan, za tada vrtoglavih 8 miljona eura za jednog obrambenog igrača! MAŠALA OD IGRAČA!

slika

Nakon toga BAyern je kupova igrače do nekih 20-25 miljona eura po sezoni, redom su dolazili Ballack, Deisler, Ze Roberto, no tada počinje SAGA nepamćena kada je u pitanju Bayern...Sjetite se samo di ste bili kada smo kupili:

slika

TOR HAJ ROY MAKAAY!!!

Ja sam halao šicu sa dečkima na igralištu, jer nisam mogao biti doma od nervoze, oće li taj Maestro doči kod nas. Strgan je rekordi Bayern jepljunuo za nas, vrtoglavih 20 miljona eura nebi li najbolji knipser europe, branio naše boje. Tada sam prvi puta shvatio što znači imati moć, kada je upitanju novac u kombinaciji sa dovođenjem igrača! Tada još nisam znao da je to bio moj prvi

DAS SEX!!!

I tako su sezone prolazile. Bayern je kupovao standardno, sa tu i tamo nekom iznimkom tipa Lucio, no ništa se ŠPEKtakularno nije dogodilo, sve do one sezone koju je teško zaboraviti, jer je Bayern morako u KUP UEFA - UFF SRAMOTE LI I CRVENOG ULIJA! Bayern je tada okrenuo novu stranicu svoje povjesti i svima nama pokazao što je to FESTGELD KONTO! Samo u jednom ljetu kada smo bili na koljenima, digli smo se iz pepela, jer je ULI rekoa, dosta je više, pokažimo im što imamo i dopeljo 3 igrača, od kojih će dva imati zauvijek mjesto u mom srcu. Iako je Klose bio tada najbolji švapski prvak nisam se previše uzjebao, no kada smo ponovo strgali rekord u granicama o kojima smo samo sanjali, mojoj sreći nije bilo kraja!

slika

Transfer Ribery, zauvijek je promijenio lice i povijest Bayerna. Udario je na našu transfer politiku, te je postao igrač kojem najviše možemo biti zahvalni zašto smo danas ovako veliki klub. Još kad smo ga uspjeli zadržati, klub kakav sam ja znao prestao je postojati. njega se preraslo i Bayern je ušao u jednu novu sferu di se sa svim belikim klubovima iz Europe tada, poput talijana, Arsenala, MUTD-a pa čak i Reala mogao boriti za igrača. Do tada to je bilo nezamislivo i nedosanjani san!

Još kad se na to doda najsimpatičniji Talijan svih vremena koji je dosloFce zamentirao izrečicu DAS SEX u mom rječniku, što više reči kakvo je to bilo ljeto....

BELLO IMPOSSIBILE!!!!

slika

Sušno vrijeme je pred nama. najednom bum 80 milja u jednoj sezoni, da bi se slijedeće ljeto uložilo ništa. Totalno neočekivano. Zar je to bilo samo jenputa, kako će biti ubuduće? WTF? WTF, e sad ću vam reči, jako kratko i direktno:

slika

Žlica mi je iz usta ispala kad sam čuo da će Bayern dovesti Gomeza i to za 30 miljona eura. REKO WTF?!?!?!? A što sa tonijem i Kloseom? Di ćemo sa svim tim ŠPEKOM? Jebote koliko je to para, pa zar je moguće da je ULI ili ti BAyerndao 30, **** 30 miljona eura za jednog igrača...To ljeto bilo je turbulentno. Trebalo je zadržati Ribery, doveli smo Gomeza i kao šlaga na tortu, MASS ALLER DINGE, DAS UBER SEX! Brutalis! Transfer koji je pomaknuo granice SVEMIRA.

slika

Dušu sam tada ispustio, poslo MILIJARDE SMS-a, ne znam kome se sve nisam krvi napio!!! Ne da Ribery nije prodan, već je došao Robben i tako je stvoren SEXUALAN DUO

slika

Joj kad se sjetim njegove prve tekme protiv Wolfsburga. Što sam tu noć od sebe napravi - potoke popio, čak prvi puta curi reko da je volim! Toliko me je taj transfer obradovao! Majke ti drage sad sam se naježio kad se toga sjetim....

E sad koju posluku porati što napisati?

ICH FREUE MICH BEI FC BAYERN ZU SEIN!

JA SAM SE U DEĆECA ZALJUBIL I NE SUMNJAM DAL SMO PMATENO ULOŽILI: Barca i real dobili su šamar, to je jedino kaj je bitno!

UND ICH FREUE MICH FAN VON FC BAYERN ZU SEIN!!!!

Znate li film "Blizanci" kada lik nazove Denija de Vita i velimu FAJV MILIJN DOLARS! I kad lik jedno minutu u extazi to ponavlja!

ČETRDESET!!! ČETRDESET!!! ČETRDESET!!! ČETRDESET!!! ČETRDESET!!! ČETRDESET!!! ČETRDESET!!! ČETRDESET **** MILJONA EURA!!!!

Ovo je Bayernova nova OSMICA:

slika

Kocka je baćena, borba za vrh Europe je poćela!

UND WIR WERDEN ES BAYERNNICHTEN!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 avg 2012, 12:04

Na press konfereniciji Martinez je izjavio da je od početka želio doći u Bayern, da je imao i drugih opcija, ali rano se odlučio za Bayern jer Bayern spada među 3 najbolja kluba na svijetu i historijski i u sadašnjosti.
Napomenuo je da je u Njemačkoj bio jedino kada je igrao protiv njemački klubova, u Koelnu i Gelsenkirchenu.

U Munchenu je prvi put, grad mu se čini jako zanimljiv, prema onome što je ukratko mogao vidjet.
Na jedno pitanje povezano sa Oktoberfestom, on je izjavio da ga o tome za sada jako puno pitaju i da se raduje i Oktoberfestu. :)
Spomenuo je španske igrače koji su igrali ili igraju u Bundesligi, između ostalog Domingueza, Raula, Jurada, Joselua i rekao je da Bundesliga postaje sve atraktivnija i privlačnija za one najbolje igrače pa tako i za Špance.

Jupp je rekao kako mu je Javi od samog početka putem svoje agencije, stalno signalizirao da želi doći u Bayern.
Heynckes je još između ostalog rekao, da je spektakularno kod ovog transfera to što je Javi prvi Baskijac u Bundesligi "to je spektakularno, i to više od same visine obeštećenja"-rekao je Heynckes.
Heynckes po pitanju igre , treninga mora još razgovarat s Martinezom pa nije mogao reči tačno kada će početi trenirati. Nije isključio mogučnost da će Javi bar na kratko zaigrat u nedjelju, ali ništa po tom pitanju preciznije nije rekao.

Sammer je izjavio između ostalog, da je Bayern ubjeđen u kvalitet Javija i da upravi nije bitno šta se sad misli o Javiju, nego šta će se mislit na kraju. Također je rekao, da Javi nije kriv za visinu obeštećenja, pa ga ne treba smao po tome mjerit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 avg 2012, 13:08

e ovako vidim nisu ni 24 sata prosla a o meni se vece neka polemika vodi na predhodnoj stranici sto bi rekli ni luk jeo ni miriso.postovani gospodine geronimo ako mislis da sam taj tip forumasa koji cisto bilo sta pise samo da bi nabio stranice grdno se varas svi moji postovi u zadnji 10 do 15 stranica bar vecina su napisani bez ikakog razloga i dosade uredu dalje na ovoj sam temi samo zatostosamovolim ovaj klub i ni jedan vise i mene apsolutno ne interesuje sta dr.pisu i kako pisu mene interesuju desavanja u mojoj kuci moji su posovi takvi kakvi jesu kome se ne svidja ne mora ni citati dalje ne vidim razloga zasto ti smetaju fotke koje se postave u cemu je problem jeli zelis da time da das do znanja forumasima da si ti Alfa i Omega Bogami niti si alfa a jos manje omega nez.ko ti samo dade da budes.adm.al otom potom. :roll: pozz

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 15:48

1.Bayern
2.Valencia
3.Juventus
4.Celtic.,.......

Dominacija.

slika

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 30 avg 2012, 17:02

ljudi kakvu grupu bi htjeli da bayern danas dobije

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 avg 2012, 17:08

NAJJACU MOGUCU!!!
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 avg 2012, 17:22

Bayern

City

PSG

Malaga

Ja bih ovako,da bude sve protiv seika.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2012, 18:16

Prvi protivnik je Valencia, a smjesteni ste u grupu F.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 30 avg 2012, 18:16

Konacno da su ove muke vise gotove, Javi herzlich willkommen!Stvarno jako sam zadovoljan ovim transferom bez obzira sto je 40mil puno previse.Kad vidim da Barca jednog Songa dovede za 19mil ili dokazanog Fabregasa za 40mil onda stvarno vidimo koliko je to pretjerana cijena ali ipak bolje s Javijem,a bez 40 mil nego obratno!Prosle godine Neuer,ove Javi i stvarno se nadam da ce se i sljedece godine nastaviti ovakvi transferi i da ce se dovesti jedno zvucno pojacanje bez obzira da li osvojimo naslove ili ne!Zadnjih sezona uvijek ista stvar ukoliko ne osvojimo nista trosimo brdo para,a kad pokupimo trofeje onda nista i mislim da je to totalno pogresan pristup koji se vjerojatno nece mjenjati ali ipak ja se nadam...

Sto se tice danasnjeg zdrijeba nebi htio jaku skupinu kao prosle godine ali volio bi da izvucemo Dinamo pa da odem na utakmicu!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2012, 18:31

prvi protivnik valensija?
ta ce valensija :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 avg 2012, 18:32

drugi protivnik je Lill.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2012, 18:38

I treci protivnik je BATE Borisov. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 avg 2012, 18:40

u nasoj grupi su:

BAYERN

VALENCIA

LILL

BATE BORISOV

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2012, 18:43

dakle, uzimamo 18 bodova uz dvocifrenu gol razliku 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 18:43

Možemo biti zadovoljni, Valencia,Lile i Bate :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 30 avg 2012, 18:52

Vi ne morate ni igrat,vec ste prosli...a mi.... :D :D :D :D

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 avg 2012, 19:00

sta reci vrlo dobar zrijeb po nas ocekujem rutiski prolazak u 2 fazu .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 avg 2012, 19:22

Dobar , dobar žrijeb, al et nije atraktivna grupa toliko :lol: :lol: :lol:
Valencia budi stara sjećanja.... :)
Idemo od starta dominantno 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.