FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[quote="Consigliere"]nije provokacija, i mislim da ce te se i vi sloziti da ovaj momak bruka barcin dres!
.........
Prvo maestralno isjecen baner ali ne opravdajem Alexa i ovo simuliranje. Samo sto Alex ne bruka Barcelonu kao sto radi onaj majmun na golu. Alex je zvijer od igraca kojeg su mnogi zapamtili pa i vi izmedzu ostalih. 1:3 za Barcu.
.........
Prvo maestralno isjecen baner ali ne opravdajem Alexa i ovo simuliranje. Samo sto Alex ne bruka Barcelonu kao sto radi onaj majmun na golu. Alex je zvijer od igraca kojeg su mnogi zapamtili pa i vi izmedzu ostalih. 1:3 za Barcu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Eto opet Pepe, Marcelo, Mourinho mesarilimenka je napisao/la:Sramoti, ali u manjoj mjeri nego recimo Pepe, Marcelo ili Mourinho Realov dres svojim primitivnim i mesarskim potezima.

❤ si baš. CMOKić
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sanchez je igrajuću za Udinese znao pasti i kad treba i kad ne treba. Jednostavno, to nema veze sa Barcelonom i(li) ciganlukom kako to ovdje neki žele prikazati. No, ono što mene zanima je šta se s njim dogodilo? Kao da se plaši ući u dribling. Brz je, odličan tehničar, jak, al' nikako da ide 1 na 1. A, i kad se odluči za tu soluciju, opet izgubi loptu.
Marcelo je ubjedljivo najgori igrač što se tiče ponašanja. Pepe jeste imao ispada, ali ni blizu kao Brazilac. Pa taj lik je debil nad debilima, nebitno da l' nosi Realov ili dres brazilske reprezentacije.

Marcelo je ubjedljivo najgori igrač što se tiče ponašanja. Pepe jeste imao ispada, ali ni blizu kao Brazilac. Pa taj lik je debil nad debilima, nebitno da l' nosi Realov ili dres brazilske reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kad se izvlači za LP?
Ode Afellay u Šalke
Da je samo ovde postigao gol 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Visca el Barça ! Mes que un club !
Meni se cini da sam negdje procitao da je izvlacenje u 17:45.19Tuzla87 je napisao/la:Kad se izvlači za LP?
Afellay najvjerovatnije odlazi u Schalke..zao mi je, ali ipak nije skoro nista pokazao tako da je ovo bilo za ocekivati.
Ide na posudbuenobarca je napisao/la:Meni se cini da sam negdje procitao da je izvlacenje u 17:45.19Tuzla87 je napisao/la:Kad se izvlači za LP?
Afellay najvjerovatnije odlazi u Schalke..zao mi je, ali ipak nije skoro nista pokazao tako da je ovo bilo za ocekivati.
Messija uzima lagano večeras onu nagradu kao najbolji strijelac i asistent, nije mu niko ni do koljena. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Vjerovatno Messi uzima zlatnu loptu jer prošle sezone je oborio sve moguće rekorde, ako Iniesta dobije neće biti nezasluženo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne dodjeljuje se vcrs zlatna lopta nego najbolji igrac u LP a u decembru se tek dodjeljuje ballon d'or. Raspitaj se malo pa pisiSaurman je napisao/la:Vjerovatno Messi uzima zlatnu loptu jer prošle sezone je oborio sve moguće rekorde, ako Iniesta dobije neće biti nezasluženo.

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Raul7 je napisao/la:Ne dodjeljuje se vcrs zlatna lopta nego najbolji igrac u LP a u decembru se tek dodjeljuje ballon d'or. Raspitaj se malo pa pisiSaurman je napisao/la:Vjerovatno Messi uzima zlatnu loptu jer prošle sezone je oborio sve moguće rekorde, ako Iniesta dobije neće biti nezasluženo.
Bez obzira, neće se bitno mjenjati poredak.Messi - Iniesta - Ronaldo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda vam je ostalo samo da slavite golove MesijaDesimaL je napisao/la:

Jeste oborio je rekord protiv BayerLevrguzena (6) i ekipica iz Viktorije, Batea koliki kofc. imaju te ekipePostao/la Saurman dana 30 aug 2012, 16:24
Vjerovatno Messi uzima zlatnu loptu jer prošle sezone je oborio sve moguće rekorde

❤ si baš. CMOKić
Imao je i Ronaldu priliku, možda i bolju od Messija, sad je druga stvar što je nije znao iskoristit'...Dinamo, Ajax, Apoel, Lyon...ekipe sazrele za petica, šestica i sl., dobro možda nije Lyon, iako je i taj klub sad obični prosjek.Se7en je napisao/la:
Jeste oborio je rekord protiv BayerLevrguzena (6) i ekipica iz Viktorije, Batea koliki kofc. imaju te ekipe![]()
Bate, Bayer Viktorija kao timovi bolji od timovi poput Ajaxa, Dinama, ApoelamandraX je napisao/la:Imao je i Ronaldu priliku, možda i bolju od Messija, sad je druga stvar što je nije znao iskoristit'...Dinamo, Ajax, Apoel, Lyon...ekipe sazrele za petica, šestica i sl., dobro možda nije Lyon, iako je i taj klub sad obični prosjek.Se7en je napisao/la:
Jeste oborio je rekord protiv BayerLevrguzena (6) i ekipica iz Viktorije, Batea koliki kofc. imaju te ekipe![]()

Ronaldo je inace igrao za tim, da nije ne bih Benzema imao 6,7 komada Callejon 5,6, Higuain 3,4

Protiv Dinama nije ni igrao kao ni protiv Ajaxa u zadnjoj tekmi.
❤ si baš. CMOKić
Messi - 14 golova / 5 asistencija
Ronaldo - 10 golova / 3 asistencije
O čemu ti, momčino, pričaš?
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav Robben, šta pričaš ti? Večeras se dodeljuje nagrada za najboljeg igrača Europe 2012. Nominovani su Iniesta, Messi i Ronaldo...Se7en je napisao/la:Jeste oborio je rekord protiv BayerLevrguzena (6) i ekipica iz Viktorije, Batea koliki kofc. imaju te ekipeuostalom dodjela je nagradica za CL, mozda i Robben nesto dobije poput flop of final match o sta vec..

Bukvalac upravo ti kazem Ronaldo je igrao za tim vise od brojevamandraX je napisao/la:Messi - 14 golova / 5 asistencija

Znaci protiv Dinama, Ajaksa ga nije ni bilu u igri pa je jedan Callejon zabio 2, 3 komada u Madridu Dinamu 6-2 cini mi se pa u Ajaxu opet 0-3

Messi protiv malo jaceg tima u 1/2 LP nije pokazao nista, zar ne.
❤ si baš. CMOKić
Ronaldo nije igrao ni protiv Dinama ni Ajaxa. Messi je imao pet penala.mandraX je napisao/la:Messi - 14 golova / 5 asistencija
Inace da te podsjetim. Milan - 2 gola iz penala oba. Chelsea, nula golova iz 280 pokusaja

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.