Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Vi ne znate da su Sejo i Babel imali neki okršaj/nesporazum skoro? Ko je kriv ne znam, ali trenerova je zadnja 

NAPRIJED NARODE!
-
- Kontakt:
jos koju utakmicu izdrzi majstore i ta neznalica od strucnjaka leti iz kluba 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Gotivim Seju stvarno ali je se izradio toliko sto je potpiso novi kontrakt i sto ce najvjerovatnije ostati u ovoj selendri. Trebo je se malo ugledati na Ibisevica no otom potom. Sretno njemu i da nadje novi klub iduce sedmice inace ce sjediti na klupi i gledati velemajstore Vukcevica, Firmina...
P.s. Da mi je samo znati razlog sto je Derdyok doso iz Leverkusena u Hoffenheim...
P.s. Da mi je samo znati razlog sto je Derdyok doso iz Leverkusena u Hoffenheim...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne bi pretjerao kad bi rekao da kad igra salihovic hoff. igra barem 30 % bolje ocajna ekipa ne znam zobog cega je ostao nadam se da nije radi toga da sjedi na klupi ko sad sem toga ovaj trener je kurcina velika
- Dajdza
- Kontakt:
ma leti babel itako
mdss je napisao/la:Sejo usao u 82 minutu![]()
![]()
mater Babelu koji retard od trenera

❤ si baš. CMOKić
- Principatus
- Kontakt:
Ma Babel je strasan. Kaze kako ocekuje vise od Salija. Tako su oni ocekivali i vis od Vede, da zabija bez lopte i ikakve organizovane igre. Kud osta tu Sejade.
http://www.1899aktuell.de/slideshow/411 ... -salihovic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.1899aktuell.de/slideshow/411 ... -salihovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
BabelKaze kako ocekuje vise od Salija

❤ si baš. CMOKić
Kako je poceo Baba ce prije Rumuna zvake #2 da se uhvati noge.Cova ni igre ni rezultata,uostalom Sali mu ne igra a igra i rezultati katastrofa,znaci da je onda do njega i onih koji ''igraju''Principatus je napisao/la:Ma Babel je strasan. Kaze kako ocekuje vise od Salija. Tako su oni ocekivali i vis od Vede, da zabija bez lopte i ikakve organizovane igre. Kud osta tu Sejade.
Nista, Stangu za trenera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Bernd Stange: "Sa B-ekipom Hoffenheima cu osvojiti Champions League!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
like(naravno sa palcom podignutim)Principatus je napisao/la:Bernd Stange: "Sa B-ekipom Hoffenheima cu osvojiti Champions League!"
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo opet na klupi.
A šta je s njim ? Prije je bio nezamjenjiv, naravno, naglasak na ovo " prije ". Slabo pratim situaciju u Hoffenheimu, šta je razlog pa je on na klupi ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- majestic24
- Kontakt:
Produzi ti sa g.ovnima ugovor...yebo te Hoffenheim Sejo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobro im ide, opet gube. Hoffenheim je postao klub sa losom atmosferom i sve gorom ekipom, mislim da bi i Seji odgovarao novi klub kao i Vedadu. Ovi klocevi su bili otpisali i Ibisevica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Ma nezna se ni ko pije niti ko placaCartman je napisao/la:Dobro im ide, opet gube. Hoffenheim je postao klub sa losom atmosferom i sve gorom ekipom, mislim da bi i Seji odgovarao novi klub kao i Vedadu. Ovi klocevi su bili otpisali i Ibisevica.
Od odlaska ragnicka pucaju po savovima
Evo ga 0:2
Nema potreba Seji da dzaba ulazi u igru. Bolje da se sacuva za repku da nebi dobio kakvu ozlijedu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Babko je izgleda postao veliki strucnjak,otkad su Seju na klupu stavili,krenulo ih.
Samo i Sejo je sam sebe naguzio sa produzavanjem ugovora,oni valjali njemu on njima i igraj se rasipa,ali eto,hajde znaj gdje ces upasti.
Samo i Sejo je sam sebe naguzio sa produzavanjem ugovora,oni valjali njemu on njima i igraj se rasipa,ali eto,hajde znaj gdje ces upasti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo usao i za 1 minut dobio 2 zuta 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sta se to dogodilo? cccgringobih je napisao/la:Sejo usao i za 1 minut dobio 2 zuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.