Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ripper
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 15:13

Jozo Murina je golema piz.da i miš, to je sinoc jasno pokazao. Nikad više nece imati ovakvu priliku da razori Barcu, ali njegovi strahovi i kompleksi od Blaugrane nadjacavaju pamet.
Sinoc je Barca bila katastrofalna u prvom poluvremenu, posebno prvih 25-30 minuta igre, Mascherano i Pique su gadno griješili, a i bokovi cesto pucali....njegova ekipa je igrala kao u transu, zabila dva gola i stvorila još barem 2-3 mrtve šanse, navijaci na stadionu poludili i extazi, navijanje do maximuma, , zatim Barca ostaje i sa igracem manje :shock: sad su vec svi na stadionu žedni katakonske krvi ,svi vide jasnu šansu da se uvali i petarda ako treba.... i šta onda samozvani specijalni "genij" radi :lol: :lol: u on u drugom poluvremenu povlaci ekipu IZA lopte i Čeka Barcu :lol: :lol: cek 9 igraca u polju :shock: i ta njegova "genijalna" taktika dopušta da se onako raštimovana Barca (koja je bila totalno grogi) malo dozove, konsuliduje i da pocne igra svoju igru i da sa igracem manje stvori 4 šanse, a bili smo raštimovani i totalno down...kakva piz.da i ubleha trenerska, nevjerovatno...to je taj strah od Barce
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 30 avg 2012, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 avg 2012, 15:16

ripper je napisao/la:Jozo Murina je golema piz.da i miš, to je sinoc jasno pokazao. Nikad više nece imati ovakvu priliku da razori Barcu, ali njegovi strahovi i kompleksi od Blaugrani nadjacavaju pamet.
Sinoc je Barca bila katastrofalna u prvom poluvremenu, posebno prvih 25-30 minuta igre, Mascherano i Pique su gadno griješili, a i bokovi cesto pucali....njegova ekipa je igrala kao u transu, zabila dva gola i stvorila još barem 2-3 mrtve šanse, navijaci na stadionu poludili i extazi, navijanje do maximuma, , zatim Barca ostaje i sa igracem manje :shock: sad su vec svi na stadionu žedni katakonske krvi ,svi vide jasnu šansu da se uvali i petarda ako treba.... i šta onda samozvani specijalni "genij" radi :lol: :lol: u on u drugom poluvremenu povlaci ekipu IZA lopte i Čeka Barcu :lol: :lol: cek 9 igraca u polju :shock: i ta njegova "genijalna" taktika dopušta da se onako raštimovana Barca (koja je bila totalno grogi) malo dozove, konsuliduje i da pocne igra svoju igru i da sa igracem manje stvori 4 šanse, a bili smo raštimovani i totalno down...kakva piz.da i ubleha trenerska, nevjerovatno...to je taj strah od Barce
ofirno covjeku da vam daje 3,4 svaki put ... vec vam je jednom tim koji je vodio Veliki Jose utrpao 4 komada, pa mu ofirno ponavljati jedno te isto ... doduše nisi ti tad pratio fudbal, tek su ti prije par godina uveli struju a vidim krajem juna je u tvoj dom stigao i internet :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 15:21

@Monolog vidi repertoar ovoga gore, od nicka pa do texta, a decko da Gonzalo pogodi 2 od 4 vec bi mirisalo rasulo,dominacija Madrida je bila strasna prvih pola sata prije iskljucenja, to sto je Mou nabio komplex tebi i slicnima je vas problem, a Pinto, bas me zanima kad je to izjavljivao da li je nosio naocale i imao kaziprst desne ruke podignut u zrak (poput Arhimeda kad je dobio ideju)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 15:22

Kako triper napisa, ispade Mourinho kriv zbog Higuainovih promasenih zicera.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 15:23

jelde @Monolog, dozvoljena su ovakva licna vrijeđanja kolega forumaša....mislimm ono, super je to ha :?
Ja nikog licno nisam ni prozvao, ni citirao, ni vrijeđao.

Drugo poluvrijeme je jasno pokazalo kakva je piz.da Jozo...to ce svako realan reci i priznati bez obzira za koga navijao

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 15:29

ripper je napisao/la:Jozo Murina je golema piz.da i miš, to je sinoc jasno pokazao. Nikad više nece imati ovakvu priliku da razori Barcu, ali njegovi strahovi i kompleksi od Blaugrane nadjacavaju pamet.
Sinoc je Barca bila katastrofalna u prvom poluvremenu
:lol: sta kmečiš, bice prilika još dont wory.

Ma da Barca je bila katasrofalna sama od sebe hoho :lol: itd..
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 30 avg 2012, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 15:30

madridist je napisao/la:@Monolog vidi repertoar ovoga gore, od nicka pa do texta, a decko da Gonzalo pogodi 2 od 4 vec bi mirisalo rasulo,dominacija Madrida je bila strasna prvih pola sata prije iskljucenja, to sto je Mou nabio komplex tebi i slicnima je vas problem, a Pinto, bas me zanima kad je to izjavljivao da li je nosio naocale i imao kaziprst desne ruke podignut u zrak (poput Arhimeda kad je dobio ideju)
Puni sat vremena je imao viška igraca, a citavo drugo poluvrijeme je ziheraški CEKAO Barcu sa svim igracima iza lopte.
I ko je onda tu kompleksaš i ko ima strahove od Barce, sam priznaj ;) ali nemoj se lagati :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 15:39

Ovdje hebe lud zbunjenog : ti MENE ubjedjujes da je Mou pogrijesio sto nije vise napadao? Pa koji je tebi(sigmund oprosti) qrac? I ja bi kao i ti volio da je bilo 7:1 al sta da radimo kad je Valdes najbolji golman na svijetu(ironija) a Gonzalo masa sto bi moja tetka Ćimka zakucala, by the way sa tim nickom trazis podheb aka triper,traper,proper i sl.
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 15:42

madridist je napisao/la:Ovdje hebe lud zbunjenog : ti MENE ubjedjujes da je Mou pogrijesio sto nije vise napadao? Pa koji je tebi(sigmund oprosti) qrac? I ja bi kao i ti volio da je bilo 7:1 al sta da radimo kad je Valdes najbolji golman na svijetu(ironija) a Gonzalo masa sto bi moja tetka Ćimka zakucala, by the way sa tim nickom trazis podheb aka triper,traper,proper i sl.
A šta :?: to tebi kao teško napisati Ripper, pa moraš ujedati ko pas poput nekih sa tim Triper...isto djeca, sviju mi.

eto triper sam i samo nastavite tako, ako vas to zadovoljava i ispunjuje...meni ne smeta ;)

Daj izdigni se malo od ove prizemne mahalske halaše i normalno komuniciraj, nemoj se spuštati na ove nivoe...kad sam ja tebe ili nekog pogrdno nazivao ;)
Ili je tebi furka samo spuštati na licnoj bazi, ne kontam

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 15:48

Nikad te nisam nazvao triperom,nadji taj post,samo sam ti sad rekao da je to poglupo za nick na navijackom forumu,a sad ako cu za svaku glupost prijavljivat postove i zalit se mod. radije necu ni ulazit na forum
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 15:52

madridist je napisao/la:Nikad te nisam nazvao triperom,nadji taj post,samo sam ti sad rekao da je to poglupo za nick na navijackom forumu,a sad ako cu za svaku glupost prijavljivat postove i zalit se mod. radije necu ni ulazit na forum
Ma OK, moj nick , moja stvar- ali to ne daje za pravo drugima da sad ismijavaju, jer ni ja to ne radim drugima ;) uostalom, to je i zabranjeno po pravilniku foruma, mislim omalovažavati druge forumaše.

Ja sam samo napisao post vezano za ovu temu, nikoga nisam citirao, nikome se licno nisam obratio, samo napisao svoje viđenje - e sad što su se neki odmah prepoznali i našli u tome i odmah poceli vrijeđati na licnoj bazi poput Genghisa i Portilla, to je njihova kultura i odgoj...ja se njima nisam obracao sa svojim postom, vidio si i sam ;)

Zamisli kad bi ja sad reagovao na svaku glupost na ovom forumu :shock: pa trebala bi mi godina dana da svima spocitavam i ismijavam...to je debilno.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 avg 2012, 16:06

A i ti mi nisi jasan Ripperu, tu pričaš o nekim taktičkim failovima Mourinha a lik ih je rasuo u prvom poluvremenu taktički, i naravno Mou. na osnovu dobro odigranog poluvremena postavi se isto. A da Iker nije onako velikodušno postavio živi zid i vratio ih u igru još bi Barca kružila oko 16 metara. Zašto bi se Real odrekao svog najjačeg oružja (kontre) da bi ti i takvi govorili vidi Real napao Barcu? :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 16:12

Drago mi je da je jos neko primijetio Ikerov genijalni potez sa zidom sinoc.
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 16:12

Toxicity je napisao/la:A i ti mi nisi jasan Ripperu, tu pričaš o nekim taktičkim failovima Mourinha a lik ih je rasuo u prvom poluvremenu taktički, i naravno Mou. na osnovu dobro odigranog poluvremena postavi se isto. A da Iker nije onako velikodušno postavio živi zid i vratio ih u igru još bi Barca kružila oko 16 metara. Zašto bi se Real odrekao svog najjače oružja (kontre) da bi ti i takvi govorili vidi Real napao Barcu? :lol:
:lol: :lol: E sad da nije ovo ,da nije ono :lol: :lol: da nije Masche poklonio prvi gol, da nije Adriano dobio crveni, da nije Pique ispadao, da nisu Pedro i Montoya dva puta fulali u situaciji 1 n 1 sa Ikerom možda bi bilo 2-2 i trofej otišao Barci, da nije Messi promašio zicer u prvom mecu a odmah zatim u istoj akciji da nije Valdes poklonio loptu Di Mariji itd itd... Svašta nešto u tom domenu da nije...cuj velikodušno postavio živi zid i valjda htio da mu Messi zavuce golcinu :lol: , hajd dobro ako je tako.
Murina je ispao golema piz.da u drugom poluvremeno sa svojim ziheraškom taktikom kad ima igraca više (punih sat vremena) na svom terenu, to znaš i ti i svaki realan realovac ;) ...nemojte se sad praviti ludi :mrgreen: ne ide jbg
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 30 avg 2012, 16:14, ukupno mijenjano 3 puta.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 16:13

Pa šta vi imate pričati o tome kako je Barca Ikerovom greškom dala gol a Real dao čak 3 gola zahvaljujući greškama igrača Barce (Valdes, Pique, Mascherano) :lol:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 avg 2012, 16:14

mandraX je napisao/la:a Real dao čak 3 gola zahvaljujući greškama igrača Barce (Valdes, Pique, Mascherano) :lol:
Ono nije greska Piquea, nego genijalnost Ronalda.

Zahvaljujuci greskama Higuaina, vi niste primili 8 komada.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 16:16

Cuj zahvaljujuci greškama Higuaina :lol: :lol: a zapravo jedino on i prijetio u citavoj ekipi Reala, bježao odbrani Barce i pravio konstantno probleme...e svašta ce se procitati ovdje

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 avg 2012, 16:17

Oj mandri, ni slucajno golovi nisu produkt asistencija i superiorne realizacije Ronalda i Higuaina? Ne kazem da bi i ja dao iz slobodnjaka al sa onako postavljenim zidom..
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 16:19

11 vs 10, pa kakva bi sramota bila da Real nije imao te nabrojane zicere? Očekivano jbg...mora i Valdes nešto odbraniti ipak...

Ono je Ronaldova genijalost koja se ponavlja iz utakmice u utakmice, a Messijev šut je slučajnost koja se desi jednom u 100 godina, toliko o vašoj objektivnosti.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 16:21

mandraX je napisao/la:11 vs 10, pa kakva bi sramota bila da Real nije imao te nabrojane zicere? Očekivano jbg...mora i Valdes nešto odbraniti ipak...

Ono je Ronaldova genijalost koja se ponavlja iz utakmice u utakmice, a Messijev šut je slučajnost koja se desi jednom u 100 godina, toliko o vašoj objektivnosti.
Pa jbt šta je posao Valdesa nego da brani, a to kad Iker radi na drugoj strani i kad vadi Real iz krize- to je kao normalno i posao golmana, ali kad Valdes brani za svoju ekipu to je vec cudo...ako cemo pošteno, i jest cudo da je sinoc branio zicere :mrgreen: :D
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 30 avg 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: JoeBleck i 13 gostiju.