BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alevkov
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la alevkov » 08 avg 2012, 19:26

fera je napisao/la:
alevkov je napisao/la:Jel zna neko gdje ima radnja koja prodaje ili moze naručiti kickboxing opremu?

Mislim rukavice (ne za boks), pro tejpove, vreću, jastuke i ostalu osnovnu opremu.
BBI centar 5. sprat
Nisam iz Sarajva, jel isporučuju robu?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 avg 2012, 23:54

alevkov je napisao/la:
fera je napisao/la:
alevkov je napisao/la:Jel zna neko gdje ima radnja koja prodaje ili moze naručiti kickboxing opremu?

Mislim rukavice (ne za boks), pro tejpove, vreću, jastuke i ostalu osnovnu opremu.
BBI centar 5. sprat
Nisam iz Sarajva, jel isporučuju robu?
Imaju stranicu moze se narucit znaci da isporucuju robu.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 09 avg 2012, 10:57

To mi je tribalo :lol: sutra isporuka :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 avg 2012, 11:19

alevkov je napisao/la:To mi je tribalo :lol: sutra isporuka :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
nek je sa srecom :D
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 avg 2012, 03:47

Novi Bosanski Badr odma :D nek je sa srecom

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2012, 10:09

Polo je napisao/la:Novi Bosanski Badr odma :D nek je sa srecom
valjda nece ko badr biti upucao bi ga neko kod nas nije ovo holandija :mrgreen:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 avg 2012, 21:38

SuperKombat je ovog tjedna najavio nastavak svog World Grand Prixa, a u novom kvalifikacijskom turniru naći će se i Goran Radonjić.

Borilačka organizacija koja se može pohvaliti prijenosom uživo svojih priredbi na Eurosportu, SuperKombat, najavila je održavanje svog novog kvalifikacijskog turnira World Grand Prix 11.

Borci koji će nastupiti 20. listopada tražit će svoje mjesto na finalnom turniru koji je u planu za održavanje 8. prosinca ove godine. Svoje mjesto tamo zasad su pronašla tri borca: Catalin Morosanu, Raul Catinas i Benjamin Adegbuyi.

Na WGP-u 11 kvalifikacijskom turniru nastupit će tri Rumunja (Sebastian Ciobanu, Andrei Stoica i Alexandru Lungu), jedan Britanac (Daniel Sam) te jedan od najboljih crnogorskih boraca svih vremena – Goran Radonjić.

Zasad još uvijek nisu poznati parovi.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 11 avg 2012, 13:56

badru
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 12 jul 2014, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 avg 2012, 08:19

evo malo Mutapcica naseg iz Iowe :)

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 avg 2012, 14:36

Evo ti Dado njegove borbe od neki dan.
[youtube][/youtube]

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 12 avg 2012, 17:44

Dobar je samo treba malo na graplingu mozda poradit ali svakako nisam ga poznavao drago mi je da imamo ovakvog borca.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 avg 2012, 10:43

izgleda ovi iz K1 opet dževada izradili

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 30 avg 2012, 19:08

SFN 3 02.09.2012 KSC ILIDZA 20 CASOVA

Muamer Jugovic vs Thomas Gut
Adnan Omeragic vs Mico Ruzicic
Dario DaDo Kadić vs Djordje Stevanovic
Damir Mukovic(Mne) vs Darko Delic
Boban Krusic(Mne) vs Patrick Vidakovicz
Mesud Selimovic vs Bojan Bekonja
El'mir Mehic vs Martin Pacas
Goran Radonjic(Mne) vs Tihamer Brunner
Poturak Dzevad vs Thomas Mozny

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 30 avg 2012, 22:23

Dževad Poturak nedavno je potpisao ugovor s K-1 organizacijom i obećano mu je mjesto među 16 boraca koji će sudjelovati na World Grand Prixu, no na posljednjim popisima ipak ga nema.

K-1 Rising nedavno je objavio popis s ukupno 13 imena koja će nastupiti na njihovom World Grand Prixu teškaša 14. listopada u Tokiju, a na toj posljednjoj proširenoj verziji nema bosansko-hercegovačkog borca Dževada Poturka. Iako na popisu još uvijek ima mjesta za najmanje tri borca, a vrlo vjerojatno i četiri s obzirom na to da nam je zaista teško povjerovati da će Badr Hari uspjeti nastupiti u Tokiju uzevši u obzir da je malo izgledno da će izbjeći višegodišnju zatvorsku kaznu, ne zna se hoće li priliku dobiti i Poturak.

Najboljeg bosansko-hercegovačkog borca po K-1 pravilima ovog vikenda u glavnom gradu njegove rodne države očekuje nastup na priredbi Sarajevo Fight Night 3, a nakon toga odmah kreće s pripremama za nastup u Tokiju.

Upitali smo Poturka da nam pokuša malo razjasniti svoju situaciju s K-1 organizacijom, no trenutno ni on ne zna kakva ja ona točno. "Prije mjesec dana potpisao sam novi ugovor s K-1 i u njemu je navedeno da se pozivam na njihov World Grand Prix te da će pobjednici tog turnira sudjelovati na onom najboljih osam u New Yorku u prosincu. Ne znam ni sam što se sada događa, ali nadam se pozitivnom razvoju situacije za mene te vjerujem da će K-1 uspjeti ove godine vratiti svoj stari sjaj", rekao je Poturak za Fight Site.

Los skor u zadnje vrijeme moze biti ovaj razlog a i malo borbi nije trebo izgubit od Douwesa onako.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 avg 2012, 15:48

Da napravimo neku grupu ili nesto slicno na fejsbuku mozemo skupit vise i naroda i vise bi rasprava bilo ovde rijetko ko prati borilacke sportove koliko sam primijetio Polo, Fera i Alevkov samo. :(

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 31 avg 2012, 16:02

MakeTZ je napisao/la:Da napravimo neku grupu ili nesto slicno na fejsbuku mozemo skupit vise i naroda i vise bi rasprava bilo ovde rijetko ko prati borilacke sportove koliko sam primijetio Polo, Fera i Alevkov samo. :(
Svako je ovdje dobrodosao i uvazavamo svako misljenje na ovoj temi kao i sve sto se pise a o fb bilo je i ranije fb portala mma bih ali nije isto bio bas ispracen pravo kod raje isto kao ovdje par aktivni osoba.

Ozivice najverovatnije ova tema samo ukoliko bude vise predstava borilackih u BiH kao i u inostranstvu sada opet se k1 polako vraca ali jos nije to ono pravo a i mma je sve popularniji kod raje.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 avg 2012, 16:30

MakeTZ je napisao/la:SFN 3 02.09.2012 KSC ILIDZA 20 CASOVA

Muamer Jugovic vs Thomas Gut
Adnan Omeragic vs Mico Ruzicic
Dario DaDo Kadić vs Djordje Stevanovic
Damir Mukovic(Mne) vs Darko Delic
Boban Krusic(Mne) vs Patrick Vidakovicz
Mesud Selimovic vs Bojan Bekonja
El'mir Mehic vs Martin Pacas
Goran Radonjic(Mne) vs Tihamer Brunner
Poturak Dzevad vs Thomas Mozny
Da pozelim svom rodjaku sve najbolje i naravno neka pobjedi. :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 avg 2012, 20:48

Polo je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Da napravimo neku grupu ili nesto slicno na fejsbuku mozemo skupit vise i naroda i vise bi rasprava bilo ovde rijetko ko prati borilacke sportove koliko sam primijetio Polo, Fera i Alevkov samo. :(
Svako je ovdje dobrodosao i uvazavamo svako misljenje na ovoj temi kao i sve sto se pise a o fb bilo je i ranije fb portala mma bih ali nije isto bio bas ispracen pravo kod raje isto kao ovdje par aktivni osoba.

Ozivice najverovatnije ova tema samo ukoliko bude vise predstava borilackih u BiH kao i u inostranstvu sada opet se k1 polako vraca ali jos nije to ono pravo a i mma je sve popularniji kod raje.
za MMA BiH sam cak bio i jedan od osnivaca nije jbg uspjelo zbog nesporazuma medju nama, a imali smo dobru posjetu na stranici.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 sep 2012, 10:08

MakeTZ je napisao/la:
Polo je napisao/la:

za MMA BiH sam cak bio i jedan od osnivaca nije jbg uspjelo zbog nesporazuma medju nama, a imali smo dobru posjetu na stranici.
a dobra je bila i stranica i fb grupa dok je radila, ima ovdje jos neke raje koja povremeno nesto napise treba malo aktivirati ljude...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 02 sep 2012, 00:30

Aktivirali smo fb stranicu opet pa ko hoce neka lajka : http://www.facebook.com/MMABosnaiHercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;
A evo i fb grupa, to sam vise kontao da svi postaju i da bude rasprava sto vise posto na fb jos nema nijedna slicna grupa http://www.facebook.com/groups/415754591814035/" onclick="window.open(this.href);return false;
I Twitter ko hoce da isprati https://twitter.com/BiHMMA" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa eto nadam se da ce se opet nekad portal otvorit ali sa ozbiljnijim ljudima.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.