Nema sta, Real je sinoc u prvom poluvremenu totalno
razbio Barcelonu.
Mislim da nikad nisu bolje odigrali, a isto tako mislim da oni ovakvu utakmicu nece jos dugo ponovit.
Barcelona neprepoznatljiva, ne znam jesul uopste jeli, pili, trenirali prije tekme ?
Nije bilo onog presinga, Real je citavo poluvrijeme to radio kataloncima, ne znam zasto .. kao da nisu imali zelje.
Odbrana sinoc rupa, Pique nikako ne moze cuvati Ronalda, toliko je covjek brzi, okretniji i explozivniji od njega.
Njega jedino mogu cuvati Alves i 100% spreman Puyol.
One greske Gerarda i Mascherana se ne smiju ubuduce desavati, ja vjerujem da bi Pandza bolje odigrao sinoc od ove dvojice.
Stvarno ne znam sta im je bilo ?
Adriano je dobar na lijevoj strani, ali kao back-up .. znaci Alves desno, Alba lijevo. Mozda bi puhalo u odbrani, ali vjerujem da bi vise
puhalo u Realovoj.
A nenormalno je koliko fali jedan Villa .. s njim je Barcelona u napadu bar duplo jaca, on je taj koji dribla, radi pasove, zabija golove iz svih pozicija, ovako je sve na Messiju, ponekad Pedru i to je to. Vjerujem da bi i Sanchez proradio kada bi igrao u vrhu napada, ali kako bi onda formacija izgledala ?
Vilanova je imao dosta taktickih pogresaka sinoc i uopste mi se nisu svidjele njegove izmjene.
Eto, to je u najkracim crtama zasad

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.