madridist je napisao/la:Pa da,zaboravih,samo madridisti psuju, tito je vjerovatno prigovor srocio u vidu eseja i u pismenoj formi ga dao sudiji,kojemu se rima nije dopala pa ga iskljuci.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
madridist je napisao/la:Pa da,zaboravih,samo madridisti psuju, tito je vjerovatno prigovor srocio u vidu eseja i u pismenoj formi ga dao sudiji,kojemu se rima nije dopala pa ga iskljuci.
madridist je napisao/la:Vjerovatno zato sto se tito moze dublje zavuc u paksu onima iz disciplinske komisije , hehe,pa obojica su sudiji spominjali roditelje,da ne budem pregrub za sigmundove osjetljive usi.
mislio sam na Manicinija...meni je dzeko drazi i od mene samogNedimko je napisao/la:Admin bi ovo trebao kazniti,nije u redu tako govoriti o nekome a pogotovo osvajaču Premier lige,ma šta mislili o neigranju Edina nemamo pravo nekoga vrijeđati.zizu1991 je napisao/la:unbeatable je napisao/la:to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....![]()
KapioFootball je napisao/la:unbeatable je napisao/la:Vidim bilo je govora Pjanic vs Modric
Pa Pjanke je 7 ogrooomnih godina mlađi od Gojka...pardon Luke....![]()
Miralem dobije ponudu Barce sa 22 godine,igra sad u Romi,kad ode u veci klub malac ce bit klasa kao i Dzeko...A od Dzeki ne treba trosit rijeci,to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....
Pa gdje nabere tih 7 godinavaljda 5
džaba si provjeravao, nije ni 5unbeatable je napisao/la:
5 godina,halalite,napisao sam prvo 7,pa tek kasnije na wikipedii provjerio i vidio da sam pogrijesio....
Da.meho-medo je napisao/la:je li i veceras utakmica u 22:30
Mislim da veceras nije kosarkaski El ClassicoLarryDavid je napisao/la:Barca je toliko bolja od reala zadnjih godina da malo koji realovac vjeruje u pobjedu reala veceras..i ono 1:2 od zadnji puta je na srecu i guzove bilo...veceras naravno 70:30 pobjeda Barce...samo neko cudo ili nevidjena sreca bi mogli donjeti pobjedu Murinju
Nemas ti kralju moj sta da se brines za Khediru, on tih 'par dobrih utakmica' upravo pruzi protiv Barceloneek0 je napisao/la:Sastav puno bolji od onoga koji je poceo u prvoj utakmici. Zavrsavamo ovo elegantno, jedno dva gola razlike, nemaju oni sta traziti na SB. Samo treba trcati i vrsiti pritisak, ako prestanemo trcati dobit cemo po piČCI. Volio bih da je Lass umjesto Khedire, ali sta da se radi, nadam se da ce ova utakmica biti jedna od onih par godisnje koje Khedira odigra dobro. Nadam se i da ce Luka dobiti bar 10 minuta.
Uglavnom veca bi mi satisfakcija bila da dobro odigramo pa makar i ne osvojili CdR nego da npr. povedemo u pocetku 1-0 i onda k'o p. branimo do kraja. Mi se na SB ne smijemo braniti, a realno ni ne znamo, zasto raditi nesto sto ne znas, uostalom samo se sjetim kako smo se "uspjesno" branili protiv Bayerna. Bojim se da se Murina nece dvoumiti oko toga u slucaju da povedemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.