SaltCityAttack je napisao/la:apsolutno si upravutuzlak135 je napisao/la:ej moji ljudi prosle godine mi smo bili najneorganizovaniji klub u drzavi!!!! nas je puracic mogao hladno otresti, nemamo para za goriva da odemo na utakmicu, igraci odu na rucak konobari ih provociraju fola da su sampioni, mujkanovic igrao zadnjih nekoliko kola lik se ne zna sastati sa loptom (ostale igrace da ne spominjem), za godinu dana ljudi nisu dobili ni jednu jedinu platu zadnje urakmice pobjede protiv veleza, celika na tusnju i goska u gostima su bile namjestene i to znaja mnogi ljudi bliski svlacionici!!!! kakav ba davud zahirovic otidjite u zadu tvornicu ljekova pa pitajte radnike koliko mjeseci nisu dobili platu, isto tako u bosnafarmu. ljudi su doveli i mesica, nikolica nasu djecu sto smo trazili sad sto mesic nema pojma to je druga prica al svi ste vi okrivljavali savez prosle godine sto nije dao da se mesic registruje zadnjih par kola fola bi tad sloboda imala neke sanse (znaci tad vam je bio dobar sad ne valja), i sad mi ocekujemo da gazimo sve u ovoj ligi e pa nece moci jarani moji. prosle godine siroki se namuci protiv krajisnika u kupu a siroki je svemirski brod naspram slobode. mozes onda misliti kako cemo mi ispusiti!!!! malo se mi trebamo spustiti na zemlju jer previse ocekujemo a ove ljude pustiti da rade svoj posao;) evo sad u sanskom mostu ja se pobjedi ne nadam, smatram da bi remi bio odlican al ako bobjedimo niko nece biti sretniji od mene;)
ma momak je objasnio , svaka cast na postu , cuo sam ja mnogo toga loseg za Davuda Zahirovica !!
Sto se tice Mirze Mesica dobar je to igrac , ako mu pruzimo podrsku mislim da ce eksplodirati i poceti zabijati !!!