i naravno ovoga .... serija je nastavljena ... hvala ti Bože, a ovakvu seriju nema ni ibrasamm je napisao/la:i da još zaboravi aBd u subotu gol u Bochumu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- miralem444
- Kontakt:
samo glupani nevide da je dzeko strasan napadac....i ljubomorne osobe..al sta cenmo takva nam narav.....pa ljudi moji da je dzeko hrvat ..ma hrvati bi ga vec proglasili najboljim igracem evrope sta vam je..a mi ga kritikujemo ..kako vas nije sramota..koji to radite...isto vazi i za ibisevica..momaci su svjecke klase...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Pozdrav za sve Bosannce i Hercegovce ma gdje bili,
Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.
Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
Eno jutros gledam pregled na DSF-u, onaj gol oni dali Martinsusamm je napisao/la:i naravno ovoga .... serija je nastavljena ... hvala ti Bože, a ovakvu seriju nema ni ibrasamm je napisao/la:i da još zaboravi aBd u subotu gol u Bochumu
EDIT: 600
hvala ti na ovom opisu,,, najezila sam se dok sam citala,,,fb otpravnik je napisao/la:Pozdrav za sve Bosannce i Hercegovce ma gdje bili,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma decki su nam digli nivo...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Gol je pripisan Dzeki i kraj price.The Game je napisao/la:Eno jutros gledam pregled na DSF-u, onaj gol oni dali Martinsusamm je napisao/la:i naravno ovoga .... serija je nastavljena ... hvala ti Bože, a ovakvu seriju nema ni ibrasamm je napisao/la:i da još zaboravi aBd u subotu gol u Bochumu
EDIT: 600
http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Vecina webstranica su danas nazalost pripisale gol Martinsu a ne Dzeki.
Glavna fudbalska webstranica u Njemackoj kicker.de je takodje pripisala gol Martinsu danas.
Glavna fudbalska webstranica u Njemackoj kicker.de je takodje pripisala gol Martinsu danas.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Bundesliga.de je pripisala gol Džeki, i kao sto rece kolega forumas malo iznad, tu prestaje sva prica.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Oficijelna stranica Bundesliga.de je kompetentna. Ovi ostali lešinari mogu pripisati golčić i Arminu Vehu, al` ne pije vode..Pauk je napisao/la:Glavna fudbalska webstranica u Njemackoj kicker.de je takodje pripisala gol Martinsu danas
Kahva, Kava, Kafa!
Pa dobro, hvala Bogu pa su Dzeki pripisali na bundesliga.ce, ja sam samo napisao sta sam vidio jutros. Jos komentator govori, bez ikakve dileme Martinsov gol.
- Žil Kretenie
- Kontakt:
To je globalna zavjera protiv Džeke.The Game je napisao/la:Pa dobro, hvala Bogu pa su Dzeki pripisali na bundesliga.ce, ja sam samo napisao sta sam vidio jutros. Jos komentator govori, bez ikakve dileme Martinsov gol.
Svi u Njemačkoj su svijesni da je Džeko putnik na polusezoni.
A cijena Džeke na transfermarkt je fudbalska šprdačina.
Kahva, Kava, Kafa!
-
- Kontakt:
Nastavlja se mrtva utrka Džeke i Kiesslinga za najboljegstrijelca lige. Kiessling ima 6 a dijamant 5 golova.
- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da ce ga dijamant prec i biti ove sezone najbolji strijelac bundesligešb fanatik je napisao/la:Nastavlja se mrtva utrka Džeke i Kiesslinga za najboljegstrijelca lige. Kiessling ima 6 a dijamant 5 golova.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
„Obafemi hat dem Ball die Richtung gegeben, und ich habe ihn dann auch noch berührt“, erinnerte sich Edin Dzeko.
Ovo je rekao za oficijelnu stanicu Wolfsburga. Može mu se samo vjerovat' na riječ ili nać' neki snimak da razjasni.
Prevod: Martins je usmjerio, a ONDA sam je još i ja dotakao. Znači, Džeko kaže da ga je on zabio. To je to. Do nekog jasnijeg snimka...
Ovo je rekao za oficijelnu stanicu Wolfsburga. Može mu se samo vjerovat' na riječ ili nać' neki snimak da razjasni.
Prevod: Martins je usmjerio, a ONDA sam je još i ja dotakao. Znači, Džeko kaže da ga je on zabio. To je to. Do nekog jasnijeg snimka...
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 04 okt 2009, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- miralem444
- Kontakt:
dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko
evo kolko je dijamant do sad golova dao u sezoni..
BUNDES LIGA: 5 GOLOVA
DFB POKAL:2 GOLA
LIGA PRVAKA:1 GOL..
ZNACI ZA MJESEC DANA 8 GOLOVA...ODLICNO TEK JE POCETAK CAKAJTE DA SE ON ZAHUKTA....
evo kolko je dijamant do sad golova dao u sezoni..
BUNDES LIGA: 5 GOLOVA
DFB POKAL:2 GOLA
LIGA PRVAKA:1 GOL..
ZNACI ZA MJESEC DANA 8 GOLOVA...ODLICNO TEK JE POCETAK CAKAJTE DA SE ON ZAHUKTA....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- rob do bagro
- Kontakt:
Sturmpartner Edin Dzeko (letzte Saison 26 Treffer) bleibt gesetzt. Grafite-Ersatz Martins rettete mit seinem Kopfball-Tor (75. Minute) das Unentschieden gegen die in Unterzahl (Ono sah Gelb-Rot/ 63.) vorbildlich kämpfenden Bochumer.
ebali majku...sad i ovi pisu da je martins dao gol
ebali majku...sad i ovi pisu da je martins dao gol

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Džeko je strijelac nema dileme..
http://www.goal.com/en/match/34039/vfl- ... neup-stats
http://www.goal.com/en/match/34039/vfl- ... neup-stats
- Žil Kretenie
- Kontakt:
http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Tu možete da vidite, kako Džeko na svom kontu ima 5 golova.
Dajte još novinskih članaka gdje kažu kako je Martins pogodio.

Tu možete da vidite, kako Džeko na svom kontu ima 5 golova.
Dajte još novinskih članaka gdje kažu kako je Martins pogodio.

Kahva, Kava, Kafa!
-
- Kontakt:
Zar je uopste bitno? U dobroj formi, odigrao dobru utakmicu, sudjelovao kod gola... pa nije sve u listi strijelaca.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hurem, Zglavkar i 37 gostiju.