Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la LBJ MVP » 29 avg 2012, 16:17

madridist je napisao/la:Pa da,zaboravih,samo madridisti psuju, tito je vjerovatno prigovor srocio u vidu eseja i u pismenoj formi ga dao sudiji,kojemu se rima nije dopala pa ga iskljuci.
:lol: :lol: Kralju :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 29 avg 2012, 16:22

Madridist u elementu, keep on 8-)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 29 avg 2012, 16:56

Šta reći, izgubili smo Superkup, nadam se da nas neće nastaviti lomiti nakon večerašnje pobjede i u domaćem prvenstvu.

slika

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 avg 2012, 17:02

Stani, nemoj da mi izvrces reci , nisam rekao da Tito nije zasluzio crveni.Na bukvalno svakoj utakmici , treneri protestuju i on mora da je preterao cim je iskljucen. Verovatno je preterao sa negodovanjem i sudiji puko film, a druga stvar je kad se sudiji najeb** mame ;)

Sve u svemu , zasluzene kazne.
MVP - Messi-Villa-Pedro

KapioFootball
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la KapioFootball » 29 avg 2012, 17:05

madridist je napisao/la:Vjerovatno zato sto se tito moze dublje zavuc u paksu onima iz disciplinske komisije , hehe,pa obojica su sudiji spominjali roditelje,da ne budem pregrub za sigmundove osjetljive usi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HALA MADRID!!!

unbeatable
Kontakt:

Post Postao/la unbeatable » 29 avg 2012, 20:24

Nedimko je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
unbeatable je napisao/la:to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....
:lol: :lol:
Admin bi ovo trebao kazniti,nije u redu tako govoriti o nekome a pogotovo osvajaču Premier lige,ma šta mislili o neigranju Edina nemamo pravo nekoga vrijeđati.
mislio sam na Manicinija...meni je dzeko drazi i od mene samog ;) tako da prvo trebas pitat,da li si mislio na mancinija ili Dzeku ,pozz

unbeatable
Kontakt:

Post Postao/la unbeatable » 29 avg 2012, 20:27

KapioFootball je napisao/la:
unbeatable je napisao/la:Vidim bilo je govora Pjanic vs Modric

Pa Pjanke je 7 ogrooomnih godina mlađi od Gojka...pardon Luke.... :lol:

Miralem dobije ponudu Barce sa 22 godine,igra sad u Romi,kad ode u veci klub malac ce bit klasa kao i Dzeko...A od Dzeki ne treba trosit rijeci,to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....

Pa gdje nabere tih 7 godina :? valjda 5

5 godina,halalite,napisao sam prvo 7,pa tek kasnije na wikipedii provjerio i vidio da sam pogrijesio....

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 avg 2012, 20:40

unbeatable je napisao/la:
5 godina,halalite,napisao sam prvo 7,pa tek kasnije na wikipedii provjerio i vidio da sam pogrijesio....
džaba si provjeravao, nije ni 5 :lol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2012, 21:02

je li i veceras utakmica u 22:30
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2012, 21:02

meho-medo je napisao/la:je li i veceras utakmica u 22:30
Da.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 29 avg 2012, 21:03

Imali kakav stream SK Prime :?:
❤ si baš. CMOKić

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 avg 2012, 21:12

ako Bog da veceras po pobjedu ;)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 avg 2012, 21:38

Real: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Khedira, Ozil, Di María, Cristiano i Higuaín.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 29 avg 2012, 21:43

Barca je toliko bolja od reala zadnjih godina da malo koji realovac vjeruje u pobjedu reala veceras..i ono 1:2 od zadnji puta je na srecu i guzove bilo...veceras naravno 70:30 pobjeda Barce...samo neko cudo ili nevidjena sreca bi mogli donjeti pobjedu Murinju
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 29 avg 2012, 21:48

Ako u sredi bude skripalo volio bi vidjeti ovu formaciju s prethodne stranice,s ronaldom kao najisturenijim,i modricem u igri.
A sto se tice ocekivanog rezultata,normala, nadam se pobjedi,mada je tesko ocekivati da ce ih real nadigrati...velike ekipe pobjedjuju i kada budu slabije 8-)

Ocekujem veceras jako nabrijanog valdesa :mrgreen:
Sretno zmajevi!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2012, 21:58

LarryDavid je napisao/la:Barca je toliko bolja od reala zadnjih godina da malo koji realovac vjeruje u pobjedu reala veceras..i ono 1:2 od zadnji puta je na srecu i guzove bilo...veceras naravno 70:30 pobjeda Barce...samo neko cudo ili nevidjena sreca bi mogli donjeti pobjedu Murinju
Mislim da veceras nije kosarkaski El Classico :? . Sad ne znam, mora da sam pogresno informisan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 29 avg 2012, 22:00

za cijelo cudo jos se hvalisa barcelona, a ocito je da ne igraju na prijasnjem nivou..real dobio puno s modricem..mislim da ce to biti prevaga ove sezone
Unica grande amore

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 avg 2012, 22:04

Sastav puno bolji od onoga koji je poceo u prvoj utakmici. Zavrsavamo ovo elegantno, jedno dva gola razlike, nemaju oni sta traziti na SB. Samo treba trcati i vrsiti pritisak, ako prestanemo trcati dobit cemo po piČCI. Volio bih da je Lass umjesto Khedire, ali sta da se radi, nadam se da ce ova utakmica biti jedna od onih par godisnje koje Khedira odigra dobro. Nadam se i da ce Luka dobiti bar 10 minuta.

Uglavnom veca bi mi satisfakcija bila da dobro odigramo pa makar i ne osvojili CdR nego da npr. povedemo u pocetku 1-0 i onda k'o p. branimo do kraja. Mi se na SB ne smijemo braniti, a realno ni ne znamo, zasto raditi nesto sto ne znas, uostalom samo se sjetim kako smo se "uspjesno" branili protiv Bayerna. Bojim se da se Murina nece dvoumiti oko toga u slucaju da povedemo.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 29 avg 2012, 22:07

Jel prenosi iko osim SK Prime ?
I stavite link za stream, ako nije problem :D
HALA MADRID!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2012, 22:12

ek0 je napisao/la:Sastav puno bolji od onoga koji je poceo u prvoj utakmici. Zavrsavamo ovo elegantno, jedno dva gola razlike, nemaju oni sta traziti na SB. Samo treba trcati i vrsiti pritisak, ako prestanemo trcati dobit cemo po piČCI. Volio bih da je Lass umjesto Khedire, ali sta da se radi, nadam se da ce ova utakmica biti jedna od onih par godisnje koje Khedira odigra dobro. Nadam se i da ce Luka dobiti bar 10 minuta.

Uglavnom veca bi mi satisfakcija bila da dobro odigramo pa makar i ne osvojili CdR nego da npr. povedemo u pocetku 1-0 i onda k'o p. branimo do kraja. Mi se na SB ne smijemo braniti, a realno ni ne znamo, zasto raditi nesto sto ne znas, uostalom samo se sjetim kako smo se "uspjesno" branili protiv Bayerna. Bojim se da se Murina nece dvoumiti oko toga u slucaju da povedemo.
Nemas ti kralju moj sta da se brines za Khediru, on tih 'par dobrih utakmica' upravo pruzi protiv Barcelone 8-) . Kakav Lass i bakraci.
I da, hocu da vidim od igraca zalaganje i trku...bitna je ovo utakmica.
Ja vjerujem da ih mozemo dobit'. 2-1.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.