Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samm
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la samm » 04 okt 2009, 09:30

samm je napisao/la:i da još zaboravi aBd u subotu gol u Bochumu 8-)
i naravno ovoga .... serija je nastavljena ... hvala ti Bože, a ovakvu seriju nema ni ibra

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 okt 2009, 09:44

samo glupani nevide da je dzeko strasan napadac....i ljubomorne osobe..al sta cenmo takva nam narav.....pa ljudi moji da je dzeko hrvat ..ma hrvati bi ga vec proglasili najboljim igracem evrope sta vam je..a mi ga kritikujemo ..kako vas nije sramota..koji to radite...isto vazi i za ibisevica..momaci su svjecke klase...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

fb otpravnik
Kontakt:

Post Postao/la fb otpravnik » 04 okt 2009, 11:18

Pozdrav za sve Bosannce i Hercegovce ma gdje bili,

Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 okt 2009, 11:24

samm je napisao/la:
i naravno ovoga .... serija je nastavljena ... hvala ti Bože, a ovakvu seriju nema ni ibra
Eno jutros gledam pregled na DSF-u, onaj gol oni dali Martinsu
EDIT: 600

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 04 okt 2009, 11:26

fb otpravnik je napisao/la:Pozdrav za sve Bosannce i Hercegovce ma gdje bili,

Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.
hvala ti na ovom opisu,,, najezila sam se dok sam citala,,, ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 okt 2009, 12:11

Ma decki su nam digli nivo...

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 04 okt 2009, 12:52

The Game je napisao/la:
samm je napisao/la:
Eno jutros gledam pregled na DSF-u, onaj gol oni dali Martinsu
EDIT: 600
Gol je pripisan Dzeki i kraj price.

http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 okt 2009, 13:10

Vecina webstranica su danas nazalost pripisale gol Martinsu a ne Dzeki.

Glavna fudbalska webstranica u Njemackoj kicker.de je takodje pripisala gol Martinsu danas.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 okt 2009, 13:16

slika

Bundesliga.de je pripisala gol Džeki, i kao sto rece kolega forumas malo iznad, tu prestaje sva prica.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 04 okt 2009, 13:26

Pauk je napisao/la:Glavna fudbalska webstranica u Njemackoj kicker.de je takodje pripisala gol Martinsu danas
Oficijelna stranica Bundesliga.de je kompetentna. Ovi ostali lešinari mogu pripisati golčić i Arminu Vehu, al` ne pije vode..
Kahva, Kava, Kafa!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 okt 2009, 13:29

Pa dobro, hvala Bogu pa su Dzeki pripisali na bundesliga.ce, ja sam samo napisao sta sam vidio jutros. Jos komentator govori, bez ikakve dileme Martinsov gol.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 04 okt 2009, 13:32

The Game je napisao/la:Pa dobro, hvala Bogu pa su Dzeki pripisali na bundesliga.ce, ja sam samo napisao sta sam vidio jutros. Jos komentator govori, bez ikakve dileme Martinsov gol.
To je globalna zavjera protiv Džeke.
Svi u Njemačkoj su svijesni da je Džeko putnik na polusezoni.
A cijena Džeke na transfermarkt je fudbalska šprdačina.
Kahva, Kava, Kafa!

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 04 okt 2009, 13:41

Nastavlja se mrtva utrka Džeke i Kiesslinga za najboljegstrijelca lige. Kiessling ima 6 a dijamant 5 golova.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 okt 2009, 13:42

šb fanatik je napisao/la:Nastavlja se mrtva utrka Džeke i Kiesslinga za najboljegstrijelca lige. Kiessling ima 6 a dijamant 5 golova.
ja mislim da ce ga dijamant prec i biti ove sezone najbolji strijelac bundeslige :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 okt 2009, 13:43

„Obafemi hat dem Ball die Richtung gegeben, und ich habe ihn dann auch noch berührt“, erinnerte sich Edin Dzeko.

Ovo je rekao za oficijelnu stanicu Wolfsburga. Može mu se samo vjerovat' na riječ ili nać' neki snimak da razjasni.
Prevod: Martins je usmjerio, a ONDA sam je još i ja dotakao. Znači, Džeko kaže da ga je on zabio. To je to. Do nekog jasnijeg snimka...
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 04 okt 2009, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 okt 2009, 13:49

dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko dzeko

evo kolko je dijamant do sad golova dao u sezoni..
BUNDES LIGA: 5 GOLOVA
DFB POKAL:2 GOLA
LIGA PRVAKA:1 GOL..
ZNACI ZA MJESEC DANA 8 GOLOVA...ODLICNO TEK JE POCETAK CAKAJTE DA SE ON ZAHUKTA....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 okt 2009, 13:52

Sturmpartner Edin Dzeko (letzte Saison 26 Treffer) bleibt gesetzt. Grafite-Ersatz Martins rettete mit seinem Kopfball-Tor (75. Minute) das Unentschieden gegen die in Unterzahl (Ono sah Gelb-Rot/ 63.) vorbildlich kämpfenden Bochumer.
ebali majku...sad i ovi pisu da je martins dao gol :twisted:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 okt 2009, 13:53

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 04 okt 2009, 13:56

http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php

Tu možete da vidite, kako Džeko na svom kontu ima 5 golova.
Dajte još novinskih članaka gdje kažu kako je Martins pogodio. :mrgreen: :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 04 okt 2009, 13:56

Zar je uopste bitno? U dobroj formi, odigrao dobru utakmicu, sudjelovao kod gola... pa nije sve u listi strijelaca.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, myself, signalidunapark i 63 gosta.