FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 avg 2012, 18:56

SaltCityAttack je napisao/la:
tuzlak135 je napisao/la:ej moji ljudi prosle godine mi smo bili najneorganizovaniji klub u drzavi!!!! nas je puracic mogao hladno otresti, nemamo para za goriva da odemo na utakmicu, igraci odu na rucak konobari ih provociraju fola da su sampioni, mujkanovic igrao zadnjih nekoliko kola lik se ne zna sastati sa loptom (ostale igrace da ne spominjem), za godinu dana ljudi nisu dobili ni jednu jedinu platu zadnje urakmice pobjede protiv veleza, celika na tusnju i goska u gostima su bile namjestene i to znaja mnogi ljudi bliski svlacionici!!!! kakav ba davud zahirovic otidjite u zadu tvornicu ljekova pa pitajte radnike koliko mjeseci nisu dobili platu, isto tako u bosnafarmu. ljudi su doveli i mesica, nikolica nasu djecu sto smo trazili sad sto mesic nema pojma to je druga prica al svi ste vi okrivljavali savez prosle godine sto nije dao da se mesic registruje zadnjih par kola fola bi tad sloboda imala neke sanse (znaci tad vam je bio dobar sad ne valja), i sad mi ocekujemo da gazimo sve u ovoj ligi e pa nece moci jarani moji. prosle godine siroki se namuci protiv krajisnika u kupu a siroki je svemirski brod naspram slobode. mozes onda misliti kako cemo mi ispusiti!!!! malo se mi trebamo spustiti na zemlju jer previse ocekujemo a ove ljude pustiti da rade svoj posao;) evo sad u sanskom mostu ja se pobjedi ne nadam, smatram da bi remi bio odlican al ako bobjedimo niko nece biti sretniji od mene;)
apsolutno si upravu

ma momak je objasnio , svaka cast na postu , cuo sam ja mnogo toga loseg za Davuda Zahirovica !!

Sto se tice Mirze Mesica dobar je to igrac , ako mu pruzimo podrsku mislim da ce eksplodirati i poceti zabijati !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2012, 18:59

RUDARSKA2 je napisao/la:koji ste vi crnjaci ovde covjece , pa ja mislim da je to i najveci problem SLOBODE , sportski nepismena publika i veliki pritisak s tribina vec u prvom kolu i ebanja mama igracima vec u 3 min utakmice , i ocekujete od nekoga da zablista na terenu a pola stadiona mu psuje majku samo 5 metara dalje !!!

sad hocete da ebete majku nekome vec u 4 kolu prvenstva ( zauzimamo 3 mjesto , prvi nam bjezi 1 bod ako se ne varam ) , to nema veze s vezom , tim samo sebi skacemo u stomak , ajmo podrzati momke do zadnjeg kola , ja vjerujem u ovu ekipu , ne znam zasto vi ne vjerujete !!!???

STA JE PROBLEM , gorazde smo nadigrali u prvom kolu i deklasirali , u gracanici kao sto ste vidili nije bilo mjesta za sport i igru , nasi napadi su sjeckani i pored svega dali smo gol koji je ponisten !!! Protiv Bosne ( Zeljeznicar je 3 dana ranije remizirao s Bosnom 3:3 u prijateljskoj tekmi , Bosna ih vodila 3:1 i nadigrala ) , a sta ste vi ocekivili na 42 stepena u plusu od SLOBODE onaj dan ??? BITNI SU BODOVI , A IGRU CEMO NADOMJESTITI puno je novih imena tu , novih momaka koji se trude maximalno , Matijas Pejic , Ceric ,Nezic ,Jackson , Music Mirza ... svi su pokazali da su pojacanja , ali cinjenica je da se treba uigrati , pa i taj Mirza Mesic , cemu ono psovanje , JEL TREBA MOMKA DA UBIJEMO U POJAM , JEL TREBA DA MOMAK NAPUSTI EKIPU VEC DANAS ZBOG NEDOBRODOSLICE pa da igraju " NASA DJECA " tipa SEMIRA MUSICA ciji BABO je u stanju prodati i sav kapital da bi mu sin izasao u novinama ma koliko on bio nekvalitetan , e ljudi moji ne znate pravu pricu o " NASOJ DJECI " cast izuzetcima kojih je jako malo !!! Prava kvalitetna " djeca slobode " ce tek dobiti pravu sansu kad napune jedno 28 godina onako kao Joge ... sad " nemaju " mjesta pored SEMIRA MUSICA !!!

Dakle ja vjerujem u ovu ekipu , dajem im veliku podrsku posebno treneru IBRAKOVICU , SISICU , JACKSONU , MIRZI MESICU koji ce da eksplodira uskoro ako ga prestanete prozivati i psovati mu s tribina , podrzite ga , nama je u interesu da on proradi , MATIJAS PEJICU , CERICU , NEZICU , DIVKOVICU iako je nesiguran za sad , MIRZI MUSICU , STANISI NIKOLICU on kad se vrati gledat cemo drugu SLOBODU bolju puno ....

Posjedujemo ekipu puno kvalitetniju od ostalih na zimu cemo se jos vise pojacati i idemo u PL koja je isto sranje kao i ova liga !!!

Ako kome treba da bem mamu onda cu to da uradim tek da se zavrsi sezona , nista prije ... jer podrska je potrebnija neko ikad 111

brate moj upravu si ma kakvo crno psovanje igracima?...prvo slabo ce to koji normalan navijac uraditi..svugdje ima toga pojedinci sa tribina rade sto je jako ruzno...njima treba podrska s tribina, a ne neko psovanje i td....nismo mi u situaciji da treba stvarati pritisak prema igracima u prva 3 kola....ebiga sto rece na +42 i nisu mogli bolje igrat...u Gracanici su mogli proci bez poraza , a recimo Gracanica je jedna od boljih ekipa u ovoj ligi...da smo imali vise srece i da je vjerovanto sudija dovolio da igramo, uz to da smo odigrali i bolje moglo se proci bez poraza...sad treba otici samo u Sanski Most vratiti se neporazen i ako ja mislim da ovdje moramo uzeti bodove bez obzira sto je Podgrmec kvalitetan domacin
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2012, 19:00

ne treba bit nerealan i rec da SLOBODA treba prekucat ovu ligu,zavrsit na prvom mjestu sa 90 bodova i gol razlikom +85....al isto tako treba ona doza bahatosti jer mi JESMO real za vecinu klubova....treba svakog respektovat al bi ja sad trebao strepit od podrmeca iz sanskog mosta,recimo :roll: :roll: ..mislim..svaka njima cast..mogu oni i dobit..ako nas posteno uzmu,cestitat cu im prvi al brate nemogu i nece bit velicina pa cak i da u PL udzu...jasno je ko dan da ce doc istaro i mlado gdje god Sloboda bude igrala a igraci ce dat duplo vise da nam skinu skalp...zato je SLOBODI 3 puta teze nego ostalima..na njoj je pritisak i mora ga izdrzati...dok ce konkurenti vrebati i cekati priliku da se domognu PL...a kada udzu..najvjerovatnije ce plesat jedno ljeto,nece igrat u svom selu,gradu i vidjet ce kako se i u PL sudi i namjesta...najbolji primjer vam je gradina...usli u PL euforija..pa pljus los start..pa pljus,neces igrat kuci...i sta oni imaju konkretno od PL..troskove..zato ce lagano do godine najvjerovatnije tamo gdje su i navikli...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 avg 2012, 19:03

ma dobro otkad se to zna da kod nas nema navijackog mentaliteta i da slabo gdje ima vise papanluka nego kod nas na tribinama. tribine su ogledalo carsije a kod nas odavno nema carsije, ali to su vec neke druge teme koje su cak i ovdje davno prezvakane u vrijeme raspada navijacke skupine.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2012, 19:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro otkad se to zna da kod nas nema navijackog mentaliteta i da slabo gdje ima vise papanluka nego kod nas na tribinama. tribine su ogledalo carsije a kod nas odavno nema carsije, ali to su vec neke druge teme koje su cak i ovdje davno prezvakane u vrijeme raspada navijacke skupine.
ne znam sto Fukare mijesas sa ovim jazavcima sto prozivaju igrace...Fukare su i u ova 3 kola lige objasnili kako se voli i navija za svoj klub..o kojem raspadu pricas :? :?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 avg 2012, 19:07

staragarda je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro otkad se to zna da kod nas nema navijackog mentaliteta i da slabo gdje ima vise papanluka nego kod nas na tribinama. tribine su ogledalo carsije a kod nas odavno nema carsije, ali to su vec neke druge teme koje su cak i ovdje davno prezvakane u vrijeme raspada navijacke skupine.
ne znam sto Fukare mijesas sa ovim jazavcima sto prozivaju igrace...Fukare su i u ova 3 kola lige objasnili kako se voli i navija za svoj klub..o kojem raspadu pricas :? :?

kakav raspad , ni ja ne znam o cemu se radi ???? FUKARE nikad kvalitetniji , SVAKA CAST !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2012, 19:09

Ima nas koji smo godinama na utakmicama, evo ja vec cetrdesetak i nikada opsovao. Ni yebiga! Jer sam i sam nekada igrao na Tusnju i u Slobodinom dresu! Papanluku nema mjesta!
Jedina stvar koju ne podnosim je to kada neko ne igra srcem. Igraj srcem pa ce ti i biti lakse i igrati!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 avg 2012, 19:13

pozz za crvenocrnitz , to je jos jedan bivsi igrac SLOBODE !

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 avg 2012, 19:24

RUDARSKA2 je napisao/la:pozz za crvenocrnitz , to je jos jedan bivsi igrac SLOBODE !

hvala brate, pozzz i za jednog od najvatrenijeg i najodanijeg navijaca slobode ;)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 avg 2012, 19:31

da boldiram ono DAVNO prezvakane :?: hehe neki su ovdje na forumu dugo vremena pa im je "davno" bas davno :D , a te situacije ne bih da pisem ovdje ...vise smo se mi puta raspadali od kako je foruma i price o Slobodi i Fukarama ovdje ;) a dobar dio i ovih sto prozivaju igrace(ili ciljanu grupu igraca) imaju gostovanja ko pola ove mladje grupe zajedno, ili se trudi da na ovaj ili onaj nacin uticu na misljenje grupe o desavanjima u klubu tako da jasta su neg i to Fukare ako cemo realno ...Fukare su sad na dobrom putu zbog profila ljudi koji idu na tekme, ali nek se opet skupi "stara garda" eto ti one situacije s kraja prosle sezone, cini mi se protiv Veleza na C tribini, ko je bio zna o cemu pricam...ova mladja ekipa ima i moju podrsku ali treba biti realan pa reci da nema jos uvijek nacina da kontrolise grupu, al nije ni tome mjesto ovdje ...mnogo se puta pokusavalo ozbiljno, cak i ozbiljnije nego sada i vise love se dalo, vremena, odvajalo se fizicki itd itd pa uvijek na isto zavrsi, valjda ovaj put bude bolje. Trenutno Fukare jesu(jesmo za primjer) za primjer to se slazem i uvijek je bilo navijaca sa pravim mentalitetom( i na ostalim tribinama) ali nazalost oni su kod nas velika manjina koja nije u stanju da se izbori sa tim koji je.u mater jedni Mujkicu, drugi Soku, treci Braci Crnki, cetvrti igracu koji mu ne lezi itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2012, 19:45

crvenocrnitz je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:pozz za crvenocrnitz , to je jos jedan bivsi igrac SLOBODE !

hvala brate, pozzz i za jednog od najvatrenijeg i najodanijeg navijaca slobode ;)
sto se tice Rudarske 2 brate da mi imamo jos vise navijaca nase svetinje kao on..jos kad vidim kako sina ko bebu podicava od malena kako se treba voljet Sloboda jednostavno dirljivo.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 avg 2012, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 avg 2012, 20:39

Problem jeste i samom mi se gadi otic nekad na utakmicu zbog tog papanluka i psovanja u 2. min. utakmice i ko sto neko rece kako da igrac se ponasa na terenu,kao sto je slucaj bio sa Sisicem debi pred domacom publikom i odma poslije 5 minuta yebavanje svega i svacega...
Teska je ova nasa publika i problem je sto to nisu pojedinci vec na svakom dijelu stadiona imas vise grupica koje dodju samo da se istresu,Fukarama svaka cast jer pruzaju odlicnu podrsku i trebaju da budu primjer kako se ekipa podrzava...
Sjetim se i dok je Sok vodio,yebe se covjeku sve kao ne igramo atraktivno(a znamo kakve smo rezultate imali),a zato nek sad igramo atraktivno drugu ligu :oops:
Mozemo vidjet da Sakib i jos par ovih nasih igraca nisu jedini podnijeli tuzbe za dugovanja od kluba,a dugovanja imaju ali razlika je sto ovi nasi vole Slobodu a zauzvrat dobiju qurcinu,a ovi sa strane dodju i odu i klepe pare...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 avg 2012, 21:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:da boldiram ono DAVNO prezvakane :?: hehe neki su ovdje na forumu dugo vremena pa im je "davno" bas davno :D , a te situacije ne bih da pisem ovdje ...vise smo se mi puta raspadali od kako je foruma i price o Slobodi i Fukarama ovdje ;) a dobar dio i ovih sto prozivaju igrace(ili ciljanu grupu igraca) imaju gostovanja ko pola ove mladje grupe zajedno, ili se trudi da na ovaj ili onaj nacin uticu na misljenje grupe o desavanjima u klubu tako da jasta su neg i to Fukare ako cemo realno ...Fukare su sad na dobrom putu zbog profila ljudi koji idu na tekme, ali nek se opet skupi "stara garda" eto ti one situacije s kraja prosle sezone, cini mi se protiv Veleza na C tribini, ko je bio zna o cemu pricam...ova mladja ekipa ima i moju podrsku ali treba biti realan pa reci da nema jos uvijek nacina da kontrolise grupu, al nije ni tome mjesto ovdje ...mnogo se puta pokusavalo ozbiljno, cak i ozbiljnije nego sada i vise love se dalo, vremena, odvajalo se fizicki itd itd pa uvijek na isto zavrsi, valjda ovaj put bude bolje. Trenutno Fukare jesu(jesmo za primjer) za primjer to se slazem i uvijek je bilo navijaca sa pravim mentalitetom( i na ostalim tribinama) ali nazalost oni su kod nas velika manjina koja nije u stanju da se izbori sa tim koji je.u mater jedni Mujkicu, drugi Soku, treci Braci Crnki, cetvrti igracu koji mu ne lezi itd itd
brate nije ovo bas mjesto za diskusiju o stanju u navijackoj skupini ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 avg 2012, 21:58

Vidim da niste stavili: igrate Kup FBiH (na koju čudnu foru, ne znam, niste igrali izlučno natjecanje, gdje iz svakog kantona idu po dva kluba - vaš predstavljaju Mramor i Priluk) protiv sada trećeligaša Orašja, u gostima, 05.09.

EDIT: Očito ste tu umjesto prvaka kantonalnog Kupa, Mramora. :?
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 29 avg 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

NKB
Kontakt:

Post Postao/la NKB » 29 avg 2012, 22:00

Najmrzi su mi oni pacenici koji od zene ne smiju da pisnu , i onda dodju na stadion i svaka druga fa **** majku ovom onom i tako e njih bi odma izdero ;D :)
Gojko Velicanstveni

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 29 avg 2012, 23:38

badblueboylivno je napisao/la:Vidim da niste stavili: igrate Kup FBiH (na koju čudnu foru, ne znam, niste igrali izlučno natjecanje, gdje iz svakog kantona idu po dva kluba - vaš predstavljaju Mramor i Priluk) protiv sada trećeligaša Orašja, u gostima, 05.09.

EDIT: Očito ste tu umjesto prvaka kantonalnog Kupa, Mramora. :?
jel idemo makar u ligu europe ako osvojimo ovaj kup :D

staro dobro orasje :mrgreen: jbt do sad nisam ni znao da postoji ovaj kup :roll:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 30 avg 2012, 00:36

Juniori osvojili finale kupa TK protiv Buducnosti rezultatom 2 - 1 Velagic i Kadic strijelci.

U prostorijama NS FBiH (29.08.2012.) izvučeni su parovi završnice Kupa Federacije BiH.

Parovi završnice Kupa FBiH:

ORAŠJE: NK Orašje - FK Sloboda Tulza
PODHUM: NK Kamešnica - NK Podgrmeč Sanski Most
TOMISLAVGRAD: NK Tomislav - FK Krajina Cazin
ZENICA: FK Rudar - FK Radnik Hadžići
D. SVILAJ: NK Mladost - NK Borac Jelah
VITEZ: NK Rijeka - NK Priluk
PRAČA: FK Jahorina - FK Famos Sašk N.

Utakmice završnice Kupa FBiH igraju se 05.09.2012. godine u 16:30 sati.

Direktno u 1/16 finala Kupa BiH plasirali su se: NK "Vitez", NK "Čapljina" i NK "Branitelj" Mostar.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2012, 01:03

MakeTZ je napisao/la:Juniori osvojili finale kupa TK protiv Buducnosti rezultatom 2 - 1 Velagic i Kadic strijelci.

U prostorijama NS FBiH (29.08.2012.) izvučeni su parovi završnice Kupa Federacije BiH.

Parovi završnice Kupa FBiH:

ORAŠJE: NK Orašje - FK Sloboda Tulza
PODHUM: NK Kamešnica - NK Podgrmeč Sanski Most
TOMISLAVGRAD: NK Tomislav - FK Krajina Cazin
ZENICA: FK Rudar - FK Radnik Hadžići
D. SVILAJ: NK Mladost - NK Borac Jelah
VITEZ: NK Rijeka - NK Priluk
PRAČA: FK Jahorina - FK Famos Sašk N.

Utakmice završnice Kupa FBiH igraju se 05.09.2012. godine u 16:30 sati.

Direktno u 1/16 finala Kupa BiH plasirali su se: NK "Vitez", NK "Čapljina" i NK "Branitelj" Mostar.
ovaj kup treba batalit..z.a.j.e.b.at to i okrenut se prvenstvu...gore poslat djecu nek se istrce na cistom zraku

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 30 avg 2012, 01:09

Ma kakvo to hocemo i kup :D

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 avg 2012, 01:13

treba odradit gostovanje blizu je :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.