FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Koji ste vi sretnici...
Nego, Javi ne zna ni rijec beknuti na svapskom.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Sta je ovo lik potpisao ugovor u Spaniji??? Je li ovo iza logo znak Spanske premier lige?
Stern des Südens
Sada je savršen! Javier Martinez od Athletic Bilbao promjene Bayerna.Španjolski međunarodna je prekinut njegov ugovor s baskijskom klubu, primio je u srijedu poslijepodne od strane španjolskog nogometnog Federacije RFEF i portfelju pisača velikih formata španjolske lige Udruge release za Bayern i potpisao ugovor s njemačkom rekord prvaci na pet godina ugovor do 30. lipanj 2017
vako nesto prevod ide.
uglavno sada je def.great news sada nam samo barca moze pomrsiti racuna u lp a i to je upitno nije to vise ona baca sad je era bayerna budite sigurni.
ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine

vako nesto prevod ide.

uglavno sada je def.great news sada nam samo barca moze pomrsiti racuna u lp a i to je upitno nije to vise ona baca sad je era bayerna budite sigurni.

ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine

- Bayern@heart
- Kontakt:
Valjda zbog toga jer je bio danas u Madridu u sjedištu PrimereproFCB je napisao/la:Sta je ovo lik potpisao ugovor u Spaniji??? Je li ovo iza logo znak Spanske premier lige?
WILLKOMENN JAVI
marija ce kod mene dolaziti n lekcije svabskog nocni termin.

vakomomci recite miko ce biti nas protivnik u finalu na wembliju.
Cestitke na ovom transferu i ovo je ta karika koja je nedostajala Bayernu posljednjih godina.
Ja kako sam shvatio iz zvanicnog saopstenja Bayern je Martinezu dao novac, pa je on raskinuo ugovor sa Bilbaom kako bi bio slobodan igrac i time imao mogucnost potpisa ugovora sa Bayernom. Ukoliko je ovo istina Bilbao kao klub im je pao u ocima i ubjedjen sam da bi i Martinez i Bayern pokrenuli tuzbu da je ostalo vise vremena do kraja prelaznog roka.
Ja kako sam shvatio iz zvanicnog saopstenja Bayern je Martinezu dao novac, pa je on raskinuo ugovor sa Bilbaom kako bi bio slobodan igrac i time imao mogucnost potpisa ugovora sa Bayernom. Ukoliko je ovo istina Bilbao kao klub im je pao u ocima i ubjedjen sam da bi i Martinez i Bayern pokrenuli tuzbu da je ostalo vise vremena do kraja prelaznog roka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... m-athletic" onclick="window.open(this.href);return false;
eve na english
eve na english
konacno..veliko pojacanje..DOBRODOSAO JAVI
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dres sa brojem 8 dobio Javi
- schweinsteiger
- Kontakt:
kako znasBayern@heart je napisao/la:Dres sa brojem 8 dobio Javi
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Hajd' nek je konacno i ovo zavrsilo.
Najveci transfer ikad, ko bi reakao da je to Martinez Javi. Nego, jeste li vi razmisljali on nekom nadimku za ovog momka, jer realno, ne mozemo ga zvati Martinez.
Ja sam trenutno bez ideja, ali vjerujem da ste vi puno bolje inspirisani.
I da, umalo da zaboravim:

Ova maja je vec na stampanju.

Najveci transfer ikad, ko bi reakao da je to Martinez Javi. Nego, jeste li vi razmisljali on nekom nadimku za ovog momka, jer realno, ne mozemo ga zvati Martinez.

Ja sam trenutno bez ideja, ali vjerujem da ste vi puno bolje inspirisani.
I da, umalo da zaboravim:

Ova maja je vec na stampanju.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh eto, napokon se i ovaj transfer zavrsi.
Mozda jedan od najzapetljanijih transfera u posljednjih nekoliko godina, iskreno ne sjecam se da je neko ovoliko imao problema oko dovodjenja igraca, pa cak i kada je pristao na trazeni iznos.
Pokazali smo zube cijelom Svijetu, pokazali da vise nema onog skrtog Bayerna. Godinama se skupljalo, radilo da bi se ovakvi transferi mogli ostvarivati.
Nece vise biti kriticara glede ove situacije.
Martinez je najskuplje Bundesligasko pojacanje u historiji i treci najskuplji placeni Spanski igrac.
AUF GEHTS DIE BAYERN!!!
Mozda jedan od najzapetljanijih transfera u posljednjih nekoliko godina, iskreno ne sjecam se da je neko ovoliko imao problema oko dovodjenja igraca, pa cak i kada je pristao na trazeni iznos.
Pokazali smo zube cijelom Svijetu, pokazali da vise nema onog skrtog Bayerna. Godinama se skupljalo, radilo da bi se ovakvi transferi mogli ostvarivati.
Nece vise biti kriticara glede ove situacije.
Martinez je najskuplje Bundesligasko pojacanje u historiji i treci najskuplji placeni Spanski igrac.
AUF GEHTS DIE BAYERN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Igrac koji treba Bayernu je svakako Martinez. Dosta para ulozeno, ne sumnjam u njegove mogucnosti. Bayern se ozbiljno pojacava i Borussiji sigurno nece biti lako da odbrani naslov.
A i mene zanima ovaj grb Primere u pozadini
A i mene zanima ovaj grb Primere u pozadini

MANCHESTER UNITED!
For the love - not the money
For the love - not the money
- Bayern@heart
- Kontakt:
Evo jarane http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /36642.php" onclick="window.open(this.href);return false;badstuber je napisao/la:kako znasBayern@heart je napisao/la:Dres sa brojem 8 dobio Javi
- Neutralan88
- Kontakt:
badstuber je napisao/la:kako znasBayern@heart je napisao/la:Dres sa brojem 8 dobio Javi
Inside
Martínez erhält die Nummer 8
pise na bayernovom sajtu znaci definitivno broj 8 na ledjima bavarac,
eh sad da su kupili jos slicne igrace po 30+ miliona eura mogli bi se takmicit svake sezone do finala

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema veze, kompenzovace to sa engleskim a u ekipi ima Gomeza koji je pola Spanac.D10S je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
cekaj, takvog smo gov-njivom motkom otjerali u dortmund i to za deseti dio sume koja je izdvojena za martina.effe_sa je napisao/la: Naime on kaže za Javija, da je jako inteligentan igrač koji sjajno čita igru i da je to njegova i najveća prednost. Prednost njegovu u odnosu na Gustava vidi i u tome što Javi osvaja lopte bez faula često i isto tako često prekida protivničke akcije na taj način što loptu ne ispucava u aut, nego osvajanjem lopte vrši brzu transformaciju prema naprijed. Isto tako Rene kaže da Martinez strateški dobro dijeli lopte prema naprijed.
sad, kad je vec tu, red je da mu se pozeli dobrodoslica. njegova faca govori da se radi o vrlo inteligentnom mladom covjeku koji bi mogao postati bitan kotac u bayinoj masineriji.
dalje, ako momak ispuni ocekivanja i u blizoj buducnosti zaigra na nivou na kojem igra jedan xavi, onda ne samo da ce opravdati tih 40 miliona, nego ce vrijediti mnogo vise. tacnije, bice neprocjenjiv. jer, drug secko misli da se igraci poput rone, mesija, riberija i njima slicni mogu kupiti, dok je jedan xavi neprocjenjiv.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!