RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
i još, kad igramo na kontre očigledno češće dolzimo u dobre prilike za gol. a kad napadamo, sv se nešto vrti oko gola, ali nikad prilike...
Sta je sa onim novim golmanom ? Sta mislite hoce li on debitovat sutra ?
Ne vjerujem, znaš da je Džafić govorio da je Bobić broj 1 sada, i da Casillas dođe
, al bez šale, Bobić je pokazao kvalitet, dosta puta je spašavao 100 % -tne situacije.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja bih volio da vratimo Ostrakovicazizu1991 je napisao/la:Ne vjerujem, znaš da je Džafić govorio da je Bobić broj 1 sada, i da Casillas dođe, al bez šale, Bobić je pokazao kvalitet, dosta puta je spašavao 100 % -tne situacije.

A sjecate li se onoga Borica

Hehehehe pa bas zbog toga sto ce prilagodjavati igru sto boljem rezultatu, mora se igrati ofanzivno kad u goste dodju ekipe koje su u rangu s nama po kvalitetu... TRAVNIK NATOOzizu1991 je napisao/la:Jeste, Travnik je loš, upravu si, samo je ovo kolo u gostima s 2 : 0 na 2 : 2 vratio, shvatam šta želiš reći.kroos je napisao/la: Naravno da je loš u gostima.. Govorim ti kad igramo kod kuce da ne mozes ocekivati da te jedan travnik napadne u mostaru, morat ce velez da nametne igru... Ali ti veze nemas o fudbalu ako mislis da sistem " igranja na kontre " moze proci svaku utakmicu, nema sanse !!!.... I siguran sam da ova ekipa moze i da nametne igru protiv " nekih " ekipa u nasoj PL.
Ekipa formira svoju igru, neće se svaka utakmica bazirati na kontrama niti sam ja to rekao, nego će se ova ekipa prilagođavati svoju igru u cilju što boljeg rezultata, o tome govorim.
Malo čitaj post pa onda donosi zaključke koji okreću vodu na tvoj mlin

i tito je volio velež :D
Ma jašta se već sjećam, kad je one godine lik otišao na odmor u SAD, i nije se ni vratiovm22 je napisao/la: Ja bih volio da vratimo Ostrakovica![]()
![]()
A sjecate li se onoga Borica

Samo je jedan Sanel Borić

@ kroos, vidjeti će se sve kako vrijeme bude odmicalo, ne da mi se s tobom više raspravljati kada stalno tupiš jedno te isto
Jooj u onom Boricu bilo 2 metra a vazda ga lobovali
Znam da je kada je otišao Hadžidjulbić u Zvijezdu, on jedno vrijeme preuzeo " jedinicu ", al eto... to su ta " stara vremena " 

To su ta vremena kad su svi u Vrapcicima popravljali gol razliku 

vm22 je napisao/la:To su ta vremena kad su svi u Vrapcicima popravljali gol razliku

Aha, ali opet nismo ispali, brzo smo izborili opstanak, boli nas ku*raczizu1991 je napisao/la:vm22 je napisao/la:To su ta vremena kad su svi u Vrapcicima popravljali gol razlikuda, al *ebi ga, sve što je lijepo, kratko traje...

vm22 je napisao/la:Sta je sa onim novim golmanom ? Sta mislite hoce li on debitovat sutra ?
sutra neće sigurno

razumijem, ovaj se topic uglavnom aktivira malo više dan pred utakmicu, pa se može čovjek lako zbuniti

kajl je napisao/la:vm22 je napisao/la:Sta je sa onim novim golmanom ? Sta mislite hoce li on debitovat sutra ?
sutra neće sigurno
razumijem, ovaj se topic uglavnom aktivira malo više dan pred utakmicu, pa se može čovjek lako zbuniti

vm22 je napisao/la:kajl je napisao/la:vm22 je napisao/la:Sta je sa onim novim golmanom ? Sta mislite hoce li on debitovat sutra ?
sutra neće sigurno
razumijem, ovaj se topic uglavnom aktivira malo više dan pred utakmicu, pa se može čovjek lako zbuniti![]()
![]()
Jooj budale
Sta ces vrucina udarila u glavu
![]()
![]()
ma svima je, dešava se

ja isto mislim da je bobiću jedinica zagarantovana. odličan je do sada.

Ma i ja sam se poveo za tobom, kako sam bez obaveza, pa slabo pratim koji je dan, datum, i takve stvari, golemo 

ma nek igraju kao što su dosada, i nema zime.
ne trebaju se plašiti nikoga pa ni tog "famoznog" Olimpi(k)(c)a.....

ne trebaju se plašiti nikoga pa ni tog "famoznog" Olimpi(k)(c)a.....
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 29 avg 2012, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Ćemalović: Nema veće časti od dresa reprezentacije
Mladi Dino Ćemalović trenutno je jedan od najboljih napadača Premier lige u juniorskoj konkurenciji. U prošloj sezoni kao kadet branio je boje juniorskog tima Veleža prilikom čega je bio najbolji strijelac tima. Nova sezona je krenula onako kako je Dino očekivao. Osim dobrih igara u dresu Rođenih, Ćemalović se našao na spisku selektora Tonija Karačića.
"Nema veće časti za jednog sportistu od one kada prezentuje svoju domovinu. Svaki novi poziv za mene je nova radost. Hvala selektoru na ukazanom povjerenju, a ja ću se svojim igrama, radom i ponašanjem izboriti za minutažu," kaže Ćemalović, te dodaje:
"Ova generacija je izuzetno talentovana pa očekujem da u budućnosti napravimo bolje rezultate nego što je to prethodno bio slučaj."

Ćuo sam da će onaj mali Mace zaigrat u subotu, pa eto da i to vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.