Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nevjerovatno je koliko su hrvatski mediji uzdigli tog Modrića.Odavno nije bilo precjenjenijeg igrača...
E svasta, pazi ti Mourinha budale. Covjek sa dvije osvojene Lige prvaka, mnostvom domacih Liga, diploma sa fakulteta padne pod utjecaj hrvatskih medija i dovede u klub precijenjenog igraca te ga plati cetrdesetak miliona eura.TH14 je napisao/la:Nevjerovatno je koliko su hrvatski mediji uzdigli tog Modrića.Odavno nije bilo precjenjenijeg igrača...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nije ni Mourinho bezgriješan. Dovodio je i u Chelsea Shaun Wright-Phillipsa,Geremija..
- raul-zakon
- Kontakt:
A to su oni loši igrači? U vrijeme kada su dolazili, jedan(Phillips) je bio najperspektivniji krilni igrač u Engleskoj, a drugi(Geremi) imao iza sebe vrlo solidnu sezonu u RMCF.TH14 je napisao/la:Nije ni Mourinho bezgriješan. Dovodio je i u Chelsea Shaun Wright-Phillipsa,Geremija..

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Tog drugog nije Mourinho doveo i sada sam odmah kontao da se zapitam da li nastaviti diskusiju sa tobom ili ne.TH14 je napisao/la:Nije ni Mourinho bezgriješan. Dovodio je i u Chelsea Shaun Wright-Phillipsa,Geremija..
Medjutim, svejedno se divim tebi koji vec unaprijed znas (barem aludiras na to) da ce Modric imati katastrofalnu sezonu u Madridu. A naravno, sudeci prema ova tvoja dva zadnja upisa (koja ti nisu bila potrebna), nije tesko zakljuciti da Modrica nisi nisi pogledao nikada na zelenom terenu, nego da si sliku o njemu gradio na forumskim pricama i citanjem indexa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Šta se ba odmah pališ ?
Džaba ti Modrić kad je vec -5 u Madridu..

Izgubio si raspravu. Postao si svjestan da Modric nije precijenjen nego odlican igrac, mozes ici sa teme.
I pazi ti ironije, kad ti navijac Arsenala kaze da kasnis pet bodova za prvim.
Zar nije - 3 u odnosu na Atletico?
I pazi ti ironije, kad ti navijac Arsenala kaze da kasnis pet bodova za prvim.

Zar nije - 3 u odnosu na Atletico?
- tyler durden
- Kontakt:
Pa sta ako je -5 ?TH14 je napisao/la:Šta se ba odmah pališ ?Džaba ti Modrić kad je vec -5 u Madridu..
ti haman pratis fudbal zadnjih par mjeseci, vec si zaboravio sta je bilo prosle sezone ...TH14 je napisao/la:Šta se ba odmah pališ ?Džaba ti Modrić kad je vec -5 u Madridu..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- KapioFootball
- Kontakt:
Pa zar ne mogu bar provjeriti kad se igra utakmica, ovo nije prvi put da im se desavaModrić bi svoj debi za Real Madrid mogao imati u četvrtak u revanš susretu Kupa Kralja protiv velikog rivala, ekipe Barcelone.

HALA MADRID!!!
KapioFootball je napisao/la:Pa zar ne mogu bar provjeriti kad se igra utakmica, ovo nije prvi put da im se desavaModrić bi svoj debi za Real Madrid mogao imati u četvrtak u revanš susretu Kupa Kralja protiv velikog rivala, ekipe Barcelone.

Almunia: Modrić ne vrijedi 42 miliona eura
http://sportsport.ba/ino_fudbal/almunia ... eura/86860" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Vrlo bitno šta kaže golman nekog malog kluba,Modrić da ne vrijedi nebi došao u tako veliki klub,a i Ferguson,Wenger i Mourinho valjda bolje znaju od Almunie i sličnih.bparena je napisao/la:KapioFootball je napisao/la:Pa zar ne mogu bar provjeriti kad se igra utakmica, ovo nije prvi put da im se desavaModrić bi svoj debi za Real Madrid mogao imati u četvrtak u revanš susretu Kupa Kralja protiv velikog rivala, ekipe Barcelone.Bas tako - ali je i ovaj mogao prenijeti citav text a ne samo zadnju recenicu.
Almunia: Modrić ne vrijedi 42 miliona eura
http://sportsport.ba/ino_fudbal/almunia ... eura/86860" onclick="window.open(this.href);return false;
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za revanš Superkupa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
why ??Se7en je napisao/la:Coentrao dobio 4 tekme suspenzije dok Tito Vilanova 2 tekme.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Vjerovatno zato sto se tito moze dublje zavuc u paksu onima iz disciplinske komisije , hehe,pa obojica su sudiji spominjali roditelje,da ne budem pregrub za sigmundove osjetljive usi.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Coentrao je sudiji rekao '' Ku***n sine, dok je Tito iskljucen zbog prigovaranja sudiji nakon prekrsaja nad Busquetsom, nigde nisam procitao da je spominjao sudijine roditelje ?madridist je napisao/la:Vjerovatno zato sto se tito moze dublje zavuc u paksu onima iz disciplinske komisije , hehe,pa obojica su sudiji spominjali roditelje,da ne budem pregrub za sigmundove osjetljive usi.

MVP - Messi-Villa-Pedro
Pa da,zaboravih,samo madridisti psuju, tito je vjerovatno prigovor srocio u vidu eseja i u pismenoj formi ga dao sudiji,kojemu se rima nije dopala pa ga iskljuci.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.