vaze li karte od hajdukalev77 je napisao/la:reci imanonimni je napisao/la:to većinu ovdje ne zanimaellaxaz je napisao/la:PREMIJER LIGA BiH: Zeljeznicar - Slavija
http://www.tvarenasport.com/vesti/11808 ... ar-slavija" onclick="window.open(this.href);return false;ko hoće da gleda, biće na Grbavici
![]()
šta se ovo svi truju po Hercegovini, Ultrasi se otrovaše dole u Trebinju, isto se još neko otrov'o dole, meni se čini, sad naši u Gabeli...SVI NA GRBAVICU
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nikica je napisao/la:Ma nema odgode jesu li čuli za flaširanu vodu i frižidere piju vodu pored puteva kao pravi krkani, kako neozbiljno i glupo to je za nepovjerovati, puno će vode proteći da mi budemo ozbiljan klub, ajde nek Bayernovi igrači piju svuda vodu imaju flaširane vode pun đavo i piju je, ne kao ovi naši papci iz nekakvih baretina.
A jesi ti pametan u picku materinu pa u ovoj drzavi ako ista valja onda je to voda sad svi pametni ako bogda sve ce biti uredu i u subotu cemo da karamo istocne kone
i pored ovoliko izostanaka izgledamo strasno
-------------Bukvic------------
Stanic--Kerla--Vasilic--Cutuk
-------------Tomic-------------
E.Colic----------------Brkovic
-------Beslija-----Zeba-------
------------Adilbeg------------
sumnjam da ce ovako izgleda previse ofonzivno a znamo sefa
Slažem se stvarno izgledamo najaci i ovako ...

Jeste strasnilev77 je napisao/la:i pored ovoliko izostanaka izgledamo strasno
::::SAMO ČELIK::::
ovaj bogicevic nije normalan samo igra one ebene slagalice na fb

Ti @zamorano si od ta 23 posta bar 20 napisao o Zelji i zbog Zelje..Jel to neka skrivena ljubav?zamorano je napisao/la:Jeste strasnilev77 je napisao/la:i pored ovoliko izostanaka izgledamo strasno
sumnjam da ce ovako izgleda previse ofonzivno a znamo sefaAl po facama
![]()
![]()
Još brko predvodnik
Pozdrav samo starim vodjama MANIJAKA...Omladini nista
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
nikad nije kasno da predje na pravu stranu.idi brini se o malom celiku.mi bi i sa juniorima pobjedili celikRios je napisao/la:Ti @zamorano si od ta 23 posta bar 20 napisao o Zelji i zbog Zelje..Jel to neka skrivena ljubav?zamorano je napisao/la:Jeste strasnilev77 je napisao/la:i pored ovoliko izostanaka izgledamo strasno
![]()
![]()
Još brko predvodnik
sad ADIOOO
Ne mrzim ja ba Zelju,doduse i ne gotivim ga nesto,al ovdje bolan ima najvise forum navijacaRios je napisao/la:Ti @zamorano si od ta 23 posta bar 20 napisao o Zelji i zbog Zelje..Jel to neka skrivena ljubav?zamorano je napisao/la:Jeste strasnilev77 je napisao/la:i pored ovoliko izostanaka izgledamo strasno
![]()
![]()
Još brko predvodnik
uporedi vasih prvih 11 i ovaj sastav 
Možeš li i meni Zamorano nabaviti dres od Alena Mešanovica,kad ga vec spominješ, ali onaj iz šampionske generacije Želje,tek kad se Amar vratio..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Ultras1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Molim vas SVI NA GRBAVICU. Mocmi su to zasluzili. Ove dvije utakmice su bile jako bitne, donijeli su 6 bodova kuci.
P.S. Ismare ako citas ovo znaj da pravis odlicne klipove. Bez obzira sto je ovo kratak video, lahko moze nafurat raju
. Samo ga dijelite!
Molim vas SVI NA GRBAVICU. Mocmi su to zasluzili. Ove dvije utakmice su bile jako bitne, donijeli su 6 bodova kuci.
P.S. Ismare ako citas ovo znaj da pravis odlicne klipove. Bez obzira sto je ovo kratak video, lahko moze nafurat raju
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ako je po ljepoti-nemate šanselev77 je napisao/la:uporedi vasih prvih 11 i ovaj sastav
Ko je bolan rekao da ne znam o kojem Mesanovicu pricaszamorano je napisao/la:Ako je po ljepoti-nemate šanselev77 je napisao/la:uporedi vasih prvih 11 i ovaj sastavAko je po igri-nemamo šanse
Ako je po stadionu-nemate teorije
Ako je po forumu-najači ste
Uporedio
Rios
Znas ti dobro koji je MEŠA u pitanju
Ne vadi se sad pred Manijacima svojim
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ma ti si meni glupzamorano je napisao/la:Ako je po ljepoti-nemate šanselev77 je napisao/la:uporedi vasih prvih 11 i ovaj sastavAko je po igri-nemamo šanse
Uporedio
Rios
Samo ti spremi Željin dres i zovi,doci cu jaRios je napisao/la:Ko je bolan rekao da ne znam o kojem Mesanovicu pricaszamorano je napisao/la:Ako je po ljepoti-nemate šanselev77 je napisao/la:uporedi vasih prvih 11 i ovaj sastavAko je po igri-nemamo šanse
Uporedio
Rios
![]()
Pobrkao si loncice
Znaci ipak je neka skrivena ljubav u pitanju
Ovo ako budes dobar cu zanemariti,a dres bi prihvatio,zasto da ne..Nosio ga ne bi naravno,ali poklon se ne odbija nikad
Ja cu tebi,ako priznas da ipak kad ostanes sam u kuci oblacis Zeljin dres,pokloniti dres vaseg bivseg kapitena
Zezam se malo,nemoj sad odmah "skociti"
Zivio ti meni zamorano
A kakvih sve može biti navijača osim" forum navijača" kad je ovo mjesto koje se zove forum.Ne mrzim ja ba Zelju,doduse i ne gotivim ga nesto,al ovdje bolan ima najvise forum navijaca
Na urbanom Sarajevskom dijelektu za osobu takve inteligencije i ponašanja se kaže "nije dobar".
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A sta sam to ja rekao,kojih najviše navijaca ima ovdjeEngland je napisao/la:A kakvih sve može biti navijača osim" forum navijača" kad je ovo mjesto koje se zove forum.Ne mrzim ja ba Zelju,doduse i ne gotivim ga nesto,al ovdje bolan ima najvise forum navijaca
Na urbanom Sarajevskom dijelektu za osobu takve inteligencije i ponašanja se kaže "nije dobar".
Zamorano drug baš si zamoran, pošto si stariji čovjek, haj ti popij koju pivu, odmori se malo, nije ovo za tebe.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobro si Bagri,ima i ta mjestabagrcavi je napisao/la:Zamorano drug baš si zamoran, pošto si stariji čovjek, haj ti popij koju pivu, odmori se malo, nije ovo za tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.