I Trejić i Galin su odlični igrači i odlični momci. To će vam potvrditi svi u Gračanici. Po mom mišljenju mogu igrati u bilo kojoj ekipi u Prvoj ligi a uz malo sreće, rada i pameti, imaju materijal i za Premijer ligu.
Trejić je strašan igrač u sredini terena, borac, fajter i uvijek korektan. Kad je igrao za Krajišnik protiv Bratstva u prvom dijelu prošle sezone, rasuo je našu vezu i na kraju dobio čestitke od svih (mislim da je zbog ove utakmice i došao u Gračanicu). U Bratstvu je odigrao solidno ali ne i odlično, možda se dosta više očekivalo od njega, ali opet je bio standardan prvotimac. Imao je manje pehove sa povredama u nekoliko navrata pa ga je i to malo pomelo. Garantujemo da i bi i danas imao mjesta u Bratstvu ali tu su vjerovatno drugi razlozi zbog kojih je otišao (domaći klub, grad i sl.) jer sumnjam da je mogao zaraditi neke extra pare u Gračanici, iako se kod nas sve uredno ispoštuje prema igračima. Čudi me da sada kako kažete igra u odbrani, jer čini mi se nema taj kapacitet. U svakom slučaju jedva čekam da mu pružim ruku kad bude došao sa ekipom u Gračanicu.
A Miloš, eh taj je drugi tip. Pomalo luckast, folirant i zajebant ali talentovan i dobar igrač. U Jedinstvu je u prvom dijelu sezone bio najbolji u Gračanici. Puno golova je dao jer je kako sam čuo izvodio sve penale, dok u Bratstvu nije mogao doći na red za tu obavezu. Nesreća je bila i što je imao jaku konkurenciju, što je ekipa igrala dobro, postizala dosta golova i u takvim okolnostima imao je malo prilika za konstatntu igru. Ipak, redovno je dobijao minute ali ih vjerovatno zbog nekog ličnog nezadovoljstva i nije baš najbolje koristio. Ipak davao je golove i u Bratstvu a i on će ostati u lijepom sjećanju svima u Gračanici, gdje je uvijek dobrodošao.
Undici stelle - ACM 1899