Tracy3McGrady je napisao/la:Ne znam za vas dvojicu ali za mene su Aguero, yaya, Silva, Kompany, Hart itd... na svojim pozicijama sigurno medju najboljih 5-6 na svijetu, to je 5 igraca sto cini skoro pola pocetne postave, ekipa koja je osvojila najbolju ligu na svijetu i da ne nabrajam dalje. U Wolfsburgu je bio glavni igrac donio im prvenstvo sa Grafiteom i Misketom, bio proglasen za najboljeg od svojih kolega iz Bundeslige i kao sto sam vec rekao bio 13. Fudbaler an svijetu. Ali da vam lakse objasnim stvar, kad uzmes sve igrace ovog svijeta i napravis neku listu najboljih to ovako izgledalo otprilike:elninho_resTO je napisao/la:kolega je malo pretjerao , malo viseKK_Bosna je napisao/la: najbolji na svijetu igraju u ekipi koja ne moze proci grupnu fazu lige prvaka?
1. Messi 2. Ronaldo 3.Iniesta....... i otprilike bi Dzeku nasao oko 50-60 Pozicije. A de tu istu napravi sa Kosarkasima i zamisli gdje bi Mirza bio pa ces vidjeti razlike. Ajd uzdravlju.
Volim obojicu,ali ti lupas gluposti,evo kazes da je Dzeko medju 50 60 fudbalera na svijetu?
Hoces da ti nabrojim samo 30 napadaca koji su bolji od njega?
Evo,Alexis,Messi,Benzema,Higuain,Villa,Aguero,Tevez,Balotelli,Milito,Eto'o,Rooney,Van Persie,Suarez,Ibrahimovic,Nene,Soldado,Defoe,Adebayor,Pato,Neymar,Cassano,Gomez..Ima ih jos,samo ne mogu vise nabrajat,zurim,eto uzmi taj podatak,znaci dodas jos koliko ima veznih,stopera i golmana koji su vrijedniji i bolji od njega doci ces do dosta vece brojke od 50-60,eh sad za Mirzu,Mirza je medju pet u Europi(neki GM-ovi u NBA-u su glasali za njega kao najboljeg kosarkasa izvan NBA prije dolaska u Netse)Dodaj tome da u svakoj ekipi u NBA prosjecno imas 6 kvalitetnih igraca koji su ili bolji ili tu negdje sa Mirzom(npr Bobcatsi nemaju dvojicu,dok Miami ima 7-8) pa dodjes do prosjecne brojke od 4-5-6,ali,eto uzmimo da je 6 pomnozis 6 sa 30 dobijes 180 igraca,stavis da su uglavnom oni superstarovi bolji od mirze,te rijetko koji roll player,a superstarova je prosjecno 1 po ekipi,dodas da jos jedan role player iz svake ekipe bolji od mirze doci ces do brojke od 60 igraca,znaci otprilike 60 igraca na svijetu je bolje od Mirze,o kojim ti onda razlikama pises?