Bice nas 2 puta vise nego Estonaca.fixator je napisao/la:
kakve su sad ovo mućke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bice nas 2 puta vise nego Estonaca.fixator je napisao/la:
kakve su sad ovo mućke
omerbavarac je napisao/la:Bice nas 2 puta vise nego Estonaca.fixator je napisao/la:
kakve su sad ovo mućke![]()
Hehe drug,neka i ostane tako..Ako si se probudio onda je utakmica zavrsena ,hehe...belaj_bager je napisao/la:Joj ljudi sanjao sam sinoc da vodimo na poluvremenu 5:1 protiv estonije![]()
![]()
Sto lazesbelaj_bager je napisao/la:Joj ljudi sanjao sam sinoc da vodimo na poluvremenu 5:1 protiv estonije![]()
![]()
Zdravo, Bosno. Oni koji ce umrijeti te pozdravljaju!rob do bagro je napisao/la:sta rece bona...mozes li nam prevest tolejla je napisao/la:estonijci:
Ave Bosna, morituri te salutant!![]()
![]()
![]()
Hala ti punolejla je napisao/la:Zdravo, Bosno. Oni koji ce umrijeti te pozdravljaju!rob do bagro je napisao/la:sta rece bona...mozes li nam prevest tolejla je napisao/la:estonijci:
![]()
![]()
Google translate je čudo.lejla je napisao/la:Zdravo, Bosno. Oni koji ce umrijeti te pozdravljaju!rob do bagro je napisao/la:sta rece bona...mozes li nam prevest tolejla je napisao/la:estonijci:
![]()
![]()
belaj_bager je napisao/la:Joj ljudi sanjao sam sinoc da vodimo na poluvremenu 5:1 protiv estonije![]()
![]()
ono sto se desilo je sramota...pa hebem ti vise brezobrazlok...ono dode na utakcmicu samo probleme da pravi...velez_mostar je napisao/la:Toliko su mi danas nemile scene u Sirokom narusile euforiju pred utakmicu,to je neopisivo..sve se nekako pomjerilo u drugi plan,pa cak i reprezentacija i nastup u Estoniji.
Nadam se da ovo nece narusiti ambijent u reprezentaciji i da cemo sa lakocom proci i ovu barijeru do Baraza!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.