Neka te, Juve nama ide, poželili su nasHare_BvB je napisao/la:Glede CL, imam samo jednu zelju - Juve.

Vi možete dobiti Milan da se riješavamo "dvije muhe jednim udarcem"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Neka te, Juve nama ide, poželili su nasHare_BvB je napisao/la:Glede CL, imam samo jednu zelju - Juve.
hahaha p.ederlooksmopiBVB je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9z ... o3_250.gif
GOETZEUS-fkt su nerazdvojni,da nema nesto vise medju njima od prijateljstva![]()
Ma nek se oni slazu na terenu,a van terena...haj znaj mozda im je tesko naci zenku
Ama to rivalstvo je zavrseno, ne mogu Tale stici BuLi za 10 godina.S-Y-L-A-R je napisao/la:Neka te, Juve nama ide, poželili su nas![]()
Vi možete dobiti Milan da se riješavamo "dvije muhe jednim udarcem"![]()
![]()
Sibni info na PP.sorcnapruge je napisao/la:Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi
ZAINTERESOVAN!!!sorcnapruge je napisao/la:hahaha p.ederlooksmopiBVB je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9z ... o3_250.gif
GOETZEUS-fkt su nerazdvojni,da nema nesto vise medju njima od prijateljstva![]()
Ma nek se oni slazu na terenu,a van terena...haj znaj mozda im je tesko naci zenku
Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi
Ma svi smo zainteresovani !!!smopiBVB je napisao/la:ZAINTERESOVAN!!!sorcnapruge je napisao/la:hahaha p.ederlooksmopiBVB je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9z ... o3_250.gif
Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javiPa et ak mognes ,ili ako imas kakvih informacija o tome TU SAM
HzBvB je napisao/la:Ma svi smo zainteresovani !!!
Šta, kako, gdje? Može li malo opširnije?sorcnapruge je napisao/la: Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi
Fakat,i ja sam nesto konto,govorio sam za Sahina da oce doci sa nekim klubom da vidi odakle je otisao,isti je slucaj i s Kagawom,moze ManUtd!adnan24 je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Ma svi smo zainteresovani !!!
+1
Nego vidim Hare bi zelio Juventus...ima li jos zelja?![]()
Ja bi' volio da se Kagawa vrati u Dortmund,ima da zazali sto je uopste i isao
Znam ja da sam cesto neshvacen, jer mi presla boljka od cuvenog harisa(hp)Hare_BvB je napisao/la:Koji bre? Misura mu, nema kakav rekord nije oboren u zadnje dvije godine. Zli jezici.geronimo je napisao/la:Sve ovo ostalo su uspjeli i mnogo manji klubovi od Borusije.![]()
Klopp je napisao/la:Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha. Ja bih doveo Afelaya na posudbu, duga je sezona bio nam od pomoci. Povrede, pad forme, 3 fronta se igra treba tu kvalitete. Kevin i Perisic su realno prosjek, ako se hoce iskorak u Evropi moraju se bolji igraci dovesti.
Da li se ovdje radi o podjeli novca od TV prava za klubove iz Bundeslige koji igraju u LP?Klopp je napisao/la:Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha.
Zdena04 je napisao/la:Da li se ovdje radi o podjeli novca od TV prava za klubove iz Bundeslige koji igraju u LP?Klopp je napisao/la:Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.