BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 avg 2012, 04:43

Hare_BvB je napisao/la:Glede CL, imam samo jednu zelju - Juve. :mrgreen:
Neka te, Juve nama ide, poželili su nas :P
Vi možete dobiti Milan da se riješavamo "dvije muhe jednim udarcem" :twisted: :twisted: :twisted:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 10:16

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9z ... o3_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

GOETZEUS-fkt su nerazdvojni,da nema nesto vise medju njima od prijateljstva :lol:
Ma nek se oni slazu na terenu,a van terena...haj znaj mozda im je tesko naci zenku :lol:

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 29 avg 2012, 12:12

smopiBVB je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9h9z ... o3_250.gif

GOETZEUS-fkt su nerazdvojni,da nema nesto vise medju njima od prijateljstva :lol:
Ma nek se oni slazu na terenu,a van terena...haj znaj mozda im je tesko naci zenku :lol:
hahaha p.ederlook :)

Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 avg 2012, 14:25

S-Y-L-A-R je napisao/la:Neka te, Juve nama ide, poželili su nas :P
Vi možete dobiti Milan da se riješavamo "dvije muhe jednim udarcem" :twisted: :twisted: :twisted:
Ama to rivalstvo je zavrseno, ne mogu Tale stici BuLi za 10 godina. ;) Par dobrih havera Juventina ceka na osvetu, pa zato. :D
sorcnapruge je napisao/la:Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi
Sibni info na PP. :D

PS: Jucer izbili neredi na tekmi izmedju BVB II i KSC-a. Sedam ljudi je povrijedjeno. Inace, KSC je slavio sa 3-0 na Erdeu. Nadalje, identificiran je navijac koji je u petak izvisio neonacisticki baner na Westfalenu, i to pomocu ljetos instalirane super-mega-giga kamere. :mrgreen: Inace, klub je ulozio dosta novca u dodatnu modernizaciju stadiona preko ljeta. Helem se vec pocelo isplacivati. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 15:38

sorcnapruge je napisao/la:

Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi
ZAINTERESOVAN!!! :D Pa et ak mognes ,ili ako imas kakvih informacija o tome TU SAM ;)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 avg 2012, 15:48

smopiBVB je napisao/la:
sorcnapruge je napisao/la:

ZAINTERESOVAN!!! :D Pa et ak mognes ,ili ako imas kakvih informacija o tome TU SAM ;)
Ma svi smo zainteresovani !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 avg 2012, 15:53

HzBvB je napisao/la:Ma svi smo zainteresovani !!!

+1

Nego vidim Hare bi zelio Juventus...ima li jos zelja? :D

Ja bi' volio da se Kagawa vrati u Dortmund,ima da zazali sto je uopste i isao :mrgreen:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 avg 2012, 15:53

sorcnapruge je napisao/la: Samo da javim svim navijacima BvB da je u toku formiranje Udruzenja navijaca u BiH, pa ako je neko zainteresovan da se uclani, neka se javi
Šta, kako, gdje? Može li malo opširnije?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 17:28

adnan24 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Ma svi smo zainteresovani !!!

+1

Nego vidim Hare bi zelio Juventus...ima li jos zelja? :D

Ja bi' volio da se Kagawa vrati u Dortmund,ima da zazali sto je uopste i isao :mrgreen:
Fakat,i ja sam nesto konto,govorio sam za Sahina da oce doci sa nekim klubom da vidi odakle je otisao,isti je slucaj i s Kagawom,moze ManUtd! ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2012, 18:39

jao, penga bi juventus :mrgreen:
razbili bi vas ko beba zvecku, unistili ko fejsbuk i pink omladinu, demolirali ko dijete kutiju keksa, itd.

liga prvaka je u pitanju i red je da se zaborave sve razmirice. kad na programu budu borusijine tekme, vjerujem da ce svi bavarci nositi zute dresove. svi osim mene. ono, i moja malenkost navija da domuz prezimi u ligi prvaka, al samo zbog toga sto bi borusija koja se bori na 2 fronta bila lagan plijen za najbolji njemacki klub.
za dortmund bih navijao jedino u slucaju da se susretnu sa nekim cionistickim klubom. navijalo bi se da oba tima ispadnu, al posto je to nemoguce, onda bi se navijalo za dortmund.
evo jedne grupice u kojoj bi dortmund bio favorit:
1. porto
2. donjeck
3. bazel
4. dortmund

sretno 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2012, 19:17

Nadam se da grupa neće biti teška i da gledamo žutalje u knockout fazi CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 avg 2012, 19:46

BVB-Talent Ducksch fällt mit Mittelfußbruch vier Monate aus
http://www.derwesten.de/sport/bvb-talen ... 30482.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šteta za malog. Nadam se da ova povreda neće puno uticati na njegovu karijeru.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2012, 22:41

Hare_BvB je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Sve ovo ostalo su uspjeli i mnogo manji klubovi od Borusije.
Koji bre? Misura mu, nema kakav rekord nije oboren u zadnje dvije godine. Zli jezici. :mrgreen:
Znam ja da sam cesto neshvacen, jer mi presla boljka od cuvenog harisa(hp) :mrgreen: i da volim sifre bacati, ali uprkos svemu sam kontao da se neces BAS ti javiti. :P

O rekordima je Sema romane pisao :mrgreen: dakle, tu je sve jasno. Znamo i za rekorde Magine masine (najbolji proljetni dio, najbolji duet, najvise assis...). Nije o tome prica.

Kada napravis cudo (u bilo kojem smislu, Wolfsi ga napravili, pa i VfB koju sezonu prije, zatim i tvoj BvB kada su se domogli svog naslova od prije 2 godine...) trebas se potruditi i zadrzati sampionsku ekipu i ostaviti neki trag u Evropi.
To pomenutim ekipama nije uspjelo, ispade da su bili blitz-gewinner i da su samo zalutali.

To Borussia definitivno nije i treba se isprsiti i pokazati da nisu kao prethodnici i da dostojno reprezentuju BuLi u evropskim takmicenjima.

Mozda opet nisam bio jasan, jer sam pratio zdrijebce. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 29 avg 2012, 22:55

Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha. Ja bih doveo Afelaya na posudbu, duga je sezona bio nam od pomoci. Povrede, pad forme, 3 fronta se igra treba tu kvalitete. Kevin i Perisic su realno prosjek, ako se hoce iskorak u Evropi moraju se bolji igraci dovesti.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 avg 2012, 23:39

Klopp je napisao/la:Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha. Ja bih doveo Afelaya na posudbu, duga je sezona bio nam od pomoci. Povrede, pad forme, 3 fronta se igra treba tu kvalitete. Kevin i Perisic su realno prosjek, ako se hoce iskorak u Evropi moraju se bolji igraci dovesti.

Ja bih prije kakvog dobrog beka doveo na posudbu pa da ga na kraju sezone, ako se pokaze dobar, kupimo. Onaj sarafciger sto smo ga doveli da mijenja Pisonju mi i ne ulijeva bas neko povjerenje, a Smelcer mi nikada nije nesto lezao. To valjda radi onih njegovih ubacaja na vrh tribina umjesto pred gol. Da ima kakav RLB, da moze na obe strane igrati, pa da u jednom co'eku imamo back up-a za obe bekovske pozicije.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 avg 2012, 23:46

Klopp je napisao/la:Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha.
Da li se ovdje radi o podjeli novca od TV prava za klubove iz Bundeslige koji igraju u LP?

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 29 avg 2012, 23:49

Milan
Braga
Anderlecht
BVB

Ovo izgleda jako lijepo..... :) :) :)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 avg 2012, 23:52

Zdena04 je napisao/la:
Klopp je napisao/la:Eto nenadano dobismo 6 miliona ovim ispadanjem G'ladbacha.
Da li se ovdje radi o podjeli novca od TV prava za klubove iz Bundeslige koji igraju u LP?

Aha. Mi 6, mali 5, vi 4. Valjda po finalnoj tabeli u Bl-u.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 avg 2012, 00:05

U Bundesligi baš je slaba ponuda bekova. Nema nekog' koji bi mogao da priprijeti našem Lukasu i Marcelu.
Eh da nam je još jedan Piszczek!

Šta ja znam, meni se uvijek dopad'o kao fudbaler/bek Boenish i kol'ko znam on je trentuno bez kluba odnosno na transfer listi, mada sam negdje čitao da je na probi u Stokeu. Ali je veliki pehista što se povreda tiče.

@Zdena
To je onaj tzv Marketpool koji se dijeli na klubove iz jedne lige. Evo recimo, iako smo od njemačkih klubova ispali prvi u prošloj sezoni LP, opet smo kao njemački prvak dobili najviše para iz Marketpoola. A tako će biti i ove sezone. 8-)

EDIT:
Evo koliko koji klub vrijedi na tržištu:
slika
P.S. Za one koji ne znaju matematiku:
40 od 210 je 75 %. 8-) :oops: :roll:
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 30 avg 2012, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 avg 2012, 00:11

A kaki je onaj Beck iz Hoffe? Onaj plavi decko, igrao je nekad i u Elf-u. Mescini da je on RLB, da moze igrati i desno i lijevo. Bi li on bio pojacanje ako bi igrao umjesto Smelea?

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.