Vidal je napisao/la:According to Gazzetta, Man City agree a deal with Fiorentina for CB Nastasic. 12 mil euro plus CB Savic
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
£7.9 million + Savić = Nastasić, sutra promocija!
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Na zalost, upropastice jos jedan talenat... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sky Sports @SkySports
Sky Sports understands Manchester City and Swansea City have failed to agree a fee for winger Scott Sinclair.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ako je pametan pokušat će dogovoriti da ostane na posudbi u Fiorentini još jednu sezonu.marconato je napisao/la:Na zalost, upropastice jos jedan talenat...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Ma cisto sumnjam da se on tu bilo sta pita... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kad bi odigrao deset utakmica ove sezone to i nebi bilo toliko lose... Liga kup, FA kup, neku ligasku i mozda protiv nekih papana u LS to i nebi bilo toliko lose.... U svakom slucaju, najvise ce nastetiti sebi, jer mu je ocajnicki trebala jos sezona ili dvije i Fiorentini prije prelaska u veci klub.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
- Cautinho
- Kontakt:
Ja neznam o cemu vi govorite.City nece kupovati igraca ako mu ne treba. (mozda prije,vise ne ).Treba im jedan talentiran,mlad stoper.Treba neko mjenjati onog panja Lescotta,tu su samo Kolo i Savic.Kolo je star vise,nema forme kao nekad,a Savicu treba jos dugo vremena,da postane siguran u obrani,da ne kiksa toliko.Kolo bi trebao negdje u Tursku,a Savicu treba neka posudba u manji klub,tipa reading,qpr,villa,soton.Nastasic,Agger ili Martinez.Izgleda da je prvi.
Keep walking.
Savic je premlad da igra jer pravi kikseve pa ce onda dovesti umjesto njega preiskusnog Nastasica
. A jest ti dobra teorija, nema sta 
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
Još kaže Savića šalju na posudbu, a lijepo mu piše gore da će dati njega i još nešto milijuna za ovoga.
Nastasić će igrati možda malo više od Savića tj. malo više od jako malo.
Nastasić će igrati možda malo više od Savića tj. malo više od jako malo.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Slazem se da nece imati neku minutazu, ali opet ko zna, ako se odmah dobro pokaze...
Balotelli: "I can't wait for transfer deadline day. I'm just going to drive to as many stadiums as possible just to confuse journalists"
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vala su vise dosadili i Bogu i narodu. Treba zimski prelazni rok ukinuti a ovaj ljetni skratiti.LBJ MVP je napisao/la:Balotelli: "I can't wait for transfer deadline day. I'm just going to drive to as many stadiums as possible just to confuse journalists"![]()
Bali svaka cast.
Koja budala..LBJ MVP je napisao/la:Balotelli: "I can't wait for transfer deadline day. I'm just going to drive to as many stadiums as possible just to confuse journalists"![]()
- Cautinho
- Kontakt:
Ma legenda.Pričat će se još duggoo o njemuNarin je napisao/la:Koja budala..LBJ MVP je napisao/la:Balotelli: "I can't wait for transfer deadline day. I'm just going to drive to as many stadiums as possible just to confuse journalists"![]()
![]()
![]()
Keep walking.
city ima dosta tesku grupu,real,city,ayax,borusija d. Ko u ovoj grupi bude prvi ima velike sanse da se popenje na krov Evrope! po meni Real i City su favoriti,ali vidjecemo...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Gary Lineker @GaryLineker
Manchester city, Real Madrid, Borussia Dortmund and Ajax is one hell of a Champions League group.
Prvak Njemačke, Španije, Holandije i Engleske u istoj grupi, Bože sačuvaj
Manchester city, Real Madrid, Borussia Dortmund and Ajax is one hell of a Champions League group.
Prvak Njemačke, Španije, Holandije i Engleske u istoj grupi, Bože sačuvaj
Zamisli Džeko izbaci Real iz CL kao nekad Pjanić. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
džaba kad bi opet sljedeću tekmu bio na klupi.Saurman je napisao/la:Zamisli Džeko izbaci Real iz CL kao nekad Pjanić.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- IlPrincipe
- Kontakt:
De Jong potpisao za Milan na 3 godine. Odšteta koju Milan plaća za usluge ovog Holanđanina je svega 3.5m (
) a cijena koju je ManCity prvobitno postavio je bila 12m

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !