AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
ovo je nesto komplikovano oko bojana
koliko ja kontam, platila ga roma 12 miliona i to je to, sad ako barca ga hoce nazad mora platit 13 miliona, ako nece nikom nista, treca opcija da ga barca zeli nazad, a roma zeli da ga zadrzi, onda roma mora platiti barci 28 miliona
koliko ja kontam, platila ga roma 12 miliona i to je to, sad ako barca ga hoce nazad mora platit 13 miliona, ako nece nikom nista, treca opcija da ga barca zeli nazad, a roma zeli da ga zadrzi, onda roma mora platiti barci 28 miliona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Evil Genius II
znaci ipak se radi o prodaji igraca a ne posudbi jer sam cijelo vrijeme mislio da je roma posudbu platila 12 miliona + 28 ukoliko zele da ga otkupe. inace 90% transfera tako radi ova uprava pa sam bio ubijedjen da je to slucaj i sa bojanom. bilo kako bilo, djecko je na putu za milan. zelim mu sve najbolje u nastavku karijere (osim kontra rome, naravno).
VIA BOJAN, ARRIVA ROSSI?
zanimljivo
VIA BOJAN, ARRIVA ROSSI?
zanimljivo
ma ja, to je to, nije to nikakva posudbva bila nego najjobicnija prodaja bojana krkica u romu, s opcijom koja ide na ruku barceloni, da ako pozeli moze ga i vratiti bez natezanja s romomEvil Genius II je napisao/la:znaci ipak se radi o prodaji igraca a ne posudbi jer sam cijelo vrijeme mislio da je roma posudbu platila 12 miliona + 28 ukoliko zele da ga otkupe. inace 90% transfera tako radi ova uprava pa sam bio ubijedjen da je to slucaj i sa bojanom. bilo kako bilo, djecko je na putu za milan. zelim mu sve najbolje u nastavku karijere (osim kontra rome, naravno).
VIA BOJAN, ARRIVA ROSSI?
zanimljivo
posto barca ne zeli nazad bojana, roma moze raditi s njim sta joj je cejf
28 miliona cifra je koju bi roma morala platiti barci jedino u slucaju da ga barca ocajnicki zeli nazad, a roma ga zeli ocajnicki zadrzati, da dodje dakle do natezanja
bilo kako bilo, nevezano za bojancheta, puo srece romi u narednoj sezoni, uvijek ste mi bila najdrazi klub u italiji, sad konkurencija nije jaka, zelim da vam se desi neko malo cudo i da uzmete scudeto ili barem da izborit ligu prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
jel moguće da sada mexesa utrampe nazad u romu? nešto je povrijeđen još nije zaigrao niti ga je bilo u timu u prvom kolu. muljaju nešto opasno ćelo i ovi iz rome 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!

'Najbolje tek dolazi'
Danas na trening došao sa ovom majom
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
do kraja mercata je ostalo jako malo a sada treba dovodit i zamjenu za Bojana..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
StevanovićElLoco7 je napisao/la:do kraja mercata je ostalo jako malo a sada treba dovodit i zamjenu za Bojana..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ebo vas Bojan, najgori napadač kojeg sam gledao u Romi. Doduše, očekivao sam da čak i on bude solidan backup u Zemanovoj ekipi, ali skontao Zdenek da nema od Krkana ništa.
Nego, zašto je došlo do smjene Di Benedeto-Palota?
NAPRIJED NARODE!
nije stvar u kvaliteti Bojana nego u tome sto smo ostali bez jednog napadaca u rotaciji..Zeman je napisao/la:Ebo vas Bojan, najgori napadač kojeg sam gledao u Romi. Doduše, očekivao sam da čak i on bude solidan backup u Zemanovoj ekipi, ali skontao Zdenek da nema od Krkana ništa.
ma to se odavno znalo, Di Benedeto je bio samo figura, Palotta i njegov covjek Pannes vuku sve konce i sada smo dobili napokon pravog predsjednika kluba..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Za ovo prvo se slažem, ali neki iz primavere neće biti lošiji od Bojana..ElLoco7 je napisao/la:nije stvar u kvaliteti Bojana nego u tome sto smo ostali bez jednog napadaca u rotaciji..
ma to se odavno znalo, Di Benedeto je bio samo figura, Palotta i njegov covjek Pannes vuku sve konce i sada smo dobili napokon pravog predsjednika kluba..
Ok, ali zašto je došlo do tog preuzimanja? Zašto odmah Pallotta nije bio predsjednik?
NAPRIJED NARODE!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Trebao im je Petruccijev blagoslav.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
Evil Genius II
ispravio sam ti greskicu da trolanje izgleda onako kako bog i gramatika zapovjedaju, husrevbeze.GaziHusrevbeg je napisao/la:Trebao im je Petruccijev blagoslOv.
romanisti, ne sikirajte se . . imamo borriella
meni nije zao nimalo sto bojan odlazi. znao sam da ce se to desiti nakon ove zadnje utakmice. bolje za romu da se okrene nekkim drugim opcijama jer spanac i nije ono sto romi treba. ja mislim da ce ovaj lopez biti odlican igrac ako mu zeman bude davao sansu redovno.
You are someone else I am still right here

evo malo slicica sa danasnjeg treninga
-
gojzerica
- Kontakt:
Đe je Borriello? 
sprema se da postane vas 'top player', kako tepate vasem fantomskom pojacanju u napadu u vec 2 mjesecagojzerica je napisao/la:Đe je Borriello?
-
gojzerica
- Kontakt:
Ništa, sumnjam da će kod nas, mada mi je drag.
PSG nudi Romi Nenea , Roma ima nesto manje od 48 sati da razmisli i posalje ponudu
E ako ga ne dovedemo slagirani smo,procjenjuje se da bi ga mogli dovesti za 7 miliona
Tek bi tad imali strasan napad

E ako ga ne dovedemo slagirani smo,procjenjuje se da bi ga mogli dovesti za 7 miliona
Tek bi tad imali strasan napad
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende