FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2012, 23:03

VanBasten je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Avazov sport je manje pouzdaniji od Mahdavikije,cak sta vise ovaj drugi ima neke i pogodke...eh da mi imamo ekipu sa svim tim pojacanjima koje nam je sport dovodio gdje bi nam kraj bio
Pa nisu valjda izmisli Jovićeve riječi. Ok, bilo bi mjesta za sumnju da je članak glasio: iz pouzdanih izvora saznajemo... Jović je to sam pomenuo bez da ga je novinar pitao išta o tom beku. Pitali su ga o Ademoviću, na šta se on nadovezao.
Vodeci se time da ne izmisljaju onda je Jovic degenerik koji nezna ko mu je dosao u ekipu,jel je prekljucer u Avazu stajalo da je u Sarajevo dosao Admir Adrovic iz Pazara nakon toga u nastavku potvrda Jovica kako je tacno da je dosao,u fazonu receno da dosao je Adrovic i sa njime se pojacava konkurencija u napadu ovako nesto :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2012, 23:06

Špamparska greška, garant. Nije rijetkost u Avazu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 28 avg 2012, 23:08

vraca se branislav arsanijevic pregovaraju sa njim vec neko vrijeme a to za ligu petice fula

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 28 avg 2012, 23:09

crnamamba je napisao/la:vraca se branislav arsanijevic pregovaraju sa njim vec neko vrijeme a to za ligu petice fula
Ako ga vrate haram im bilo na konto svih onih naših momaka koji su **** pod izgovorom nema povratka nikome kažem ako jer je ovo sve naglabanje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2012, 23:15

hearts je napisao/la:
crnamamba je napisao/la:vraca se branislav arsanijevic pregovaraju sa njim vec neko vrijeme a to za ligu petice fula
Ako ga vrate haram im bilo na konto svih onih naših momaka koji su **** pod izgovorom nema povratka nikome kažem ako jer je ovo sve naglabanje
Za razliku od pomenutih on nije guzicom vrata zatvorio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2012, 23:19

hearts je napisao/la:
Nije fazon nema povratka nikome,recimo kad se Hame dogodine vrati svi cemo se veseliti nece niko govoriti evo ga vrati se ,isto tako Kojasevic itd....mislim da su oni dosljedni tome da nema vracanja igraca koji su njih ispalili(govorim za ovu garnituru uprave)...recimo da je Skoro ispalio ljude prije njih,vjerujem da bi oni sad pricali sa njim sjeli i lahko se dogovorili,ovako je Alen direktno ispalio Selimovica i ljude koji su sada tu,i zato sa njim nije bilo nikakvih pregovora

Iz tog razloga mozda i nevjerujem za Baneta jel su njemu ovi sad kesirali lovu,tj nije dopustio nikakav dogovor ili nesto slicno kad je bila ova frka oko licence...a i mislim da je on star za Irfanov ukus :mrgreen: tako da nevjerujem da je on ako uopste ima u opticaju neki bek
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 28 avg 2012, 23:32

Ispalio je on klub dobrano i ucjenjivao ga i na kraju dobio i jare i pare i kao takav nam ne treba
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 avg 2012, 00:05

Da hoce dovesti Baneta,bio bi veliko pojacanje,po meni najbolji bek u zadnjih 5-6 godina koji je igrao u Sarajevu,a sta tek reci,ako bude Dzemo Berberovic,previse je dobro da bi bilo istinito.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2012, 00:06

hearts je napisao/la:Ispalio je on klub dobrano i ucjenjivao ga i na kraju dobio i jare i pare i kao takav nam ne treba
Tražio ono što je zaradio, što mu je Blekić obećao. Da nije trebao halaliti?
I nikad i nigdje pored silnih dugova koje smo iamli prema njemu nije rekao ružnu riječ o klubu, a imao je razloga.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2012, 00:16

VanBasten je napisao/la:
hearts je napisao/la:Ispalio je on klub dobrano i ucjenjivao ga i na kraju dobio i jare i pare i kao takav nam ne treba
I nikad i nigdje pored silnih dugova koje smo iamli prema njemu nije rekao ružnu riječ o klubu, a imao je razloga.
Nije osim što je licencu stopirao kao i mnogi drugi kojima se zamjera. A dio para je halalio za papire pa je onda tužio klub za te iste pare ;) Da ne pominjem da je rekao da dolazi na pripreme čim mu se pola isplati pa kad mu se to isplatilo opet je **** Plišeka i pojavljivanje na pripreme u Fojnicu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2012, 00:26

hearts je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Nije osim što je licencu stopirao kao i mnogi drugi kojima s ezamjera. A dio para je halalio za papire pa je onda tužio klub za te iste pare ;)
Drugačije ih ne bi ni dobio. Na koncu, mene to uopšte ne tangira previše. On je ba stranac, njemu je FKS način da stavi hljeb na sto, ništa manej - ništa više. SKroz druga priča je sa Škorom, Pelakom, i ostalom "našom djecom". Baš zato što su naša djeca, odrasli uz klub, ljubili grbovi....i kad te oni izrade, to brate puno više boli. Jer pokazuje da nisu ništa drugačiji od stranaca, čak u mnogim slučajevima i gori, da im je klub na zadnjem mjestu. E, to brate boli.
Da je nas ispalio Šćepanović, Sesar, ili šta znam, a ne Škoro ne bi me ni pomaklo s mjesta. ALi kad mi to uradi "naše dijete", idol generacije, e za to nemam pardona.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2012, 00:57

Ispala je ispala ko god to uradio onaj ko je jednom izradio klub i opet će i ako se držiš pravila koja si kao uspostavio ne treba ga uzimati u obzir
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2012, 01:01

hearts je napisao/la:Ispala je ispala ko god to uradio onaj ko je jednom izradio klub i opet će i ako se držiš pravila koja si kao uspostavio ne treba ga uzimati u obzir
Ja ti rekoh svoje lično mišljenje. Ne mišljenje i zaključke Uprave.

Ovo oko Baneta je ionako šupljak. Mahdavikija ba provalio na fejsu

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2012, 01:04

VanBasten je napisao/la:
hearts je napisao/la:Ispala je ispala ko god to uradio onaj ko je jednom izradio klub i opet će i ako se držiš pravila koja si kao uspostavio ne treba ga uzimati u obzir
Ja ti rekoh svoje lično mišljenje. Ne mišljenje i zaključke Uprave.

Ovo oko Baneta je ionako šupljak. Mahdavikija ba provalio na fejsu
I ja sam rekao svoje mišljenje samo :D a nije samo to fejs priča
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2012, 01:08

Nije?
Bio bi pojačanje sigurno. Al eto, otom potom. Uskoro ćemo sve saznati.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 avg 2012, 01:18

SUTRA,ODNOSNO VEC DANAS CU IMATI 100% INFO IZ PRVE RUKE O KOJIM POJACANJIMA (IMENIMA)JE RIJEC,A KAKO STVARI STOJE TRENUTNO, ZAISTA ZA NAS JOS PRELAZNI ROK NIJE ZAVRSEN :!: :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 avg 2012, 03:55

Svi satro provjerene info imaju :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 29 avg 2012, 06:58

''Tresla se gora, rodio se miš.''
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2012, 07:17

High je napisao/la:''Tresla se gora, rodio se miš.''
Haj ba ne kiluj nam mud :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 avg 2012, 08:49

Tri dana prije kraja prijelaznog roka klub iz Kranjčevićeve je potpisao ugovor s novim igračem. Momčadi Dražena Beseka priključuje se 21-godišnji defenzivni veznjak koji je dosad nastupao za Sarajevo u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi, objavljeno je na službenoj stranici Zagreba.

Kenan Handžić pristupio je Pjesnicima nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Sarajevom. U klubu s Koševa bio je i kapetan, najmlađi u povijesti. Standardni je član mlađih uzrasta bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije.

Vjernost Zagrebu potpisao je na čak sedam godina, a već je uspio i odigrati jednu utakmicu u bijelom dresu. Na terenima Nogometnog centra Zagrebello gostovala je sisačka Segesta u prijateljskom dvoboju gdje je Handžić nastupio.

El on bio kod vas u ekipi?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 56 gostiju.