hearts je napisao/la:VanBasten je napisao/la:hearts je napisao/la:Ispalio je on klub dobrano i ucjenjivao ga i na kraju dobio i jare i pare i kao takav nam ne treba
Tražio ono što je zaradio, što mu je Blekić obećao. Da nije trebao halaliti?
I nikad i nigdje pored silnih dugova koje smo iamli prema njemu nije rekao ružnu riječ o klubu, a imao je razloga.
Nije osim što je licencu stopirao kao i mnogi drugi kojima s ezamjera. A dio para je halalio za papire pa je onda tužio klub za te iste pare

Drugačije ih ne bi ni dobio. Na koncu, mene to uopšte ne tangira previše. On je ba stranac, njemu je FKS način da stavi hljeb na sto, ništa manej - ništa više. SKroz druga priča je sa Škorom, Pelakom, i ostalom "našom djecom". Baš zato što su naša djeca, odrasli uz klub, ljubili grbovi....i kad te oni izrade, to brate puno više boli. Jer pokazuje da nisu ništa drugačiji od stranaca, čak u mnogim slučajevima i gori, da im je klub na zadnjem mjestu. E, to brate boli.
Da je nas ispalio Šćepanović, Sesar, ili šta znam, a ne Škoro ne bi me ni pomaklo s mjesta. ALi kad mi to uradi "naše dijete", idol generacije, e za to nemam pardona.