TVOJ DRES I MOJA KRV !!!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Red or Dead
- Kontakt:
Re: FK Velež
Naprijed Naprijed Rođeni
TVOJ DRES I MOJA KRV !!!

TVOJ DRES I MOJA KRV !!!
- Crveni_1922
Haj'mo Rođeni zivota vam ..
Bice predobra tekma danas, osjecam to, rezultat u korist formalnog domacina na ovoj utakmici
, nema veze 
Bice predobra tekma danas, osjecam to, rezultat u korist formalnog domacina na ovoj utakmici
Support Velez, It's logical! ★
Danas je dan za pobjedu. 
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Možda povijesna pobijeda
SRETNOOOOOOOOOOOO VELEŽUUUUUUUUU,samo hrabro i pametno!dajte nam lopte da se igramo
Go,GO!
SRETNOOOOOOOOOOOO VELEŽUUUUUUUUU,samo hrabro i pametno!dajte nam lopte da se igramo
Go,GO!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
danas pobjeđuje velež 
razmontirajte ih RA braco ! pozdrav od HZ-a
razmontirajte ih RA braco ! pozdrav od HZ-a
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sretno rođeni
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
MORAM se javiti opet i obratiti NASEM vjernom navijacu pod nickom@ANTIPOLITIKA...
Mada si ti nas najveci simpatizer(to dokazujes sa jos dvojicom-trojicom na taj nacin sto cijelo vrijeme visis na temi svojih RODJENIH),moram te upozoriti na nekoliko(ponovnih i svakodnevnih)"sitnica"koje navodis:Kazes-Nista se silom ne moze uraditi.....TAKO je...ovo ce ti vjerovatno biti dovoljan pokaz da ubuduce ne pises da je domacin danasnjem derbiju "Stadion HSKMSKBSK Zrinjski"u Mostaru,vec Velez iz Mostara.Jer"silom se nista ne moze"(a pogotovu topovima i haubicama sa Listice).E pa po"tvom"je danasnji domacin veliki i nepobitni velikan fudbalske igre i fudbalske magije-FK Velez Mostar..znaci mi ne idemo na gostovanje vec smo domacini..jer"silom se nista ne moze",itd itd...
@Marin je ista stvar ko i ti:nema dana da baremd eset puta ne pomene ljubav svoga zivota-madjionicara fudbalske igre ,FK VELEZ iz MOSTARA.
ETO TO SAM VAM KONTO KAZAT`:)
I procitaj POMNO (kao i svi ostali!)tekst doticnog gospodina gore,pravog GRADJANINA(za razliku od vecine drugih)Mostara i navijaca jedinog pravog Mostarskog ligasa koji se NIKAD gasio nije i nece, i SVE ti kaze.
(Dragan Markovina
Otvoreno pismo načelniku PU Mostar Tomislavu Čurčiću)
I nema ni insana ni hajvana koji taj tekst ne razumije .Tesko je zivjeti "od have(zraka)",tesko je koristiti tudje kao svoje jer jedan dan to postaje PROKLETO..vidjeces ..sjetit ces se ti rijeci tvoga dobrog "prijatelja"sa ovih strana..
Nego odavno nisam cuo bolji refren za skandiranje i mislim da bi ga RA morala cesce "upotrebljavati":
NECEMO VAS HEBATI
NECEMO VAS TUCI
UZIMAMO SVA TRI BODA
I IDEMO KUCI!;)
Uz Boziju pomoc...
Mada si ti nas najveci simpatizer(to dokazujes sa jos dvojicom-trojicom na taj nacin sto cijelo vrijeme visis na temi svojih RODJENIH),moram te upozoriti na nekoliko(ponovnih i svakodnevnih)"sitnica"koje navodis:Kazes-Nista se silom ne moze uraditi.....TAKO je...ovo ce ti vjerovatno biti dovoljan pokaz da ubuduce ne pises da je domacin danasnjem derbiju "Stadion HSKMSKBSK Zrinjski"u Mostaru,vec Velez iz Mostara.Jer"silom se nista ne moze"(a pogotovu topovima i haubicama sa Listice).E pa po"tvom"je danasnji domacin veliki i nepobitni velikan fudbalske igre i fudbalske magije-FK Velez Mostar..znaci mi ne idemo na gostovanje vec smo domacini..jer"silom se nista ne moze",itd itd...
@Marin je ista stvar ko i ti:nema dana da baremd eset puta ne pomene ljubav svoga zivota-madjionicara fudbalske igre ,FK VELEZ iz MOSTARA.
ETO TO SAM VAM KONTO KAZAT`:)
I procitaj POMNO (kao i svi ostali!)tekst doticnog gospodina gore,pravog GRADJANINA(za razliku od vecine drugih)Mostara i navijaca jedinog pravog Mostarskog ligasa koji se NIKAD gasio nije i nece, i SVE ti kaze.
(Dragan Markovina
Otvoreno pismo načelniku PU Mostar Tomislavu Čurčiću)
I nema ni insana ni hajvana koji taj tekst ne razumije .Tesko je zivjeti "od have(zraka)",tesko je koristiti tudje kao svoje jer jedan dan to postaje PROKLETO..vidjeces ..sjetit ces se ti rijeci tvoga dobrog "prijatelja"sa ovih strana..
Nego odavno nisam cuo bolji refren za skandiranje i mislim da bi ga RA morala cesce "upotrebljavati":
NECEMO VAS HEBATI
NECEMO VAS TUCI
UZIMAMO SVA TRI BODA
I IDEMO KUCI!;)
Uz Boziju pomoc...
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 04 okt 2009, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Kao i obično opet kući pognute glave. Bit će nekad bolje.
Da li ima TV prenos?
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
Puno srece Rodjeni, vrijeme je da ih nabijete. Drago mi je da ste konacno u vrhu naseg nogometa, a isto tako drago mi je zbog malog Dzafica sto ga idu golovi, tu mi je komsija u Srebreniku mali bio, valjda danas uvali koji i tim supcima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Za Velež u ovom derbiju navijam
NAPRIJED VELEŽ

NAPRIJED VELEŽ
- tuborg-green
- Kontakt:
želim vam da poderete svinjski i na tribinam i na terenu, dobro deranje na tribinama i nije neki problem, i neka pobjedi klub sa tradicijom, navijačima, rezultatima, a zna se ko je to, da se ne lažemo
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
-
velezovac do groba
- Kontakt:
sad sam od Ruže stigao gdje se okupilo 1500- 2000 navijaca Veleza ali ih 700 samo ima sa kartama ,sramota za grad jer pola navijaca nece uci na stadion ko sto sam i sam jer nisam uspio ugrabiti kartu na vrijeme
ja sam bmw i banovali su mi nick ovde na sedam dana a stvarno ne znam zasto
samo sam napiso pjesmu koju redovno pjevamo na tribini
ja sam bmw i banovali su mi nick ovde na sedam dana a stvarno ne znam zasto
-
presley_sa
- Kontakt:
Puno sreće rođenim danas protiv svinjovaca(neka me opet banuju ako im je ćeif zbog ovog naziva),zaista im želim puno sreće da na terenu uzmu 3 boda,a da onim bijednicima na tribinama pokažu koji klub predstavlja simbol grada Mostara i Hercegovine.
SRETNO i vidimo se u utorak na Grbavici
SRETNO i vidimo se u utorak na Grbavici
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Bitka za Mostar
SRETNO ROĐENI
SRETNO ROĐENI
-
velezovac do groba
- Kontakt:
hvala svima koji nas podrzavaju a ovih iz Zrinskog neka je stid kao i cijele gradske uprave cijela gornja tribina prazna i ne daju nam nego 700 karata na ˝nasem˝ stadionu , stid ih da ih nadglasamo valjda , mi smo kontali koji smo ostali bez karata ici u civilki pa kupiti karte na njihovom ulazu pa onda otici na svoju tribinu ali su nam rekli da su karte drugacije za nas pa je i to nemoguce , ali neka pobjedicemo danas aBd pa im se osvetiti na taj nacin
- tuborg-green
- Kontakt:
eh moj bmw, diktatura šta drugo, ko im odgovara drže ga, a ko ne odgovara yebu kako hoće, ali doći će sve na svoje skontaće ih raja kad tad, a onda nek ureduju dušmanima, evo samo ću jedan primjer navesti što se tiče ss.ba, imaju više vijesti o hrvatskoj ligi, nego o našoj, jbt svaku sitnicu koja se tamo desi oni prenose, umjesto da postave slike npr.utakmice u gradačcu, trebinju itd, oni postavljaju slike sa maksimira, poljuda objave za sedmicu više inf. o hrvatskoj ligi, nego hrvatski web stranice za godinu dana o plbih, nek se malo ugledaju na njih ljudi guraju svoje, a ne tuđevelezovac do groba je napisao/la:sad sam od Ruže stigao gdje se okupilo 1500- 2000 navijaca Veleza ali ih 700 samo ima sa kartama ,sramota za grad jer pola navijaca nece uci na stadion ko sto sam i sam jer nisam uspio ugrabiti kartu na vrijeme
ja sam bmw i banovali su mi nick ovde na sedam dana a stvarno ne znam zastosamo sam napiso pjesmu koju redovno pjevamo na tribini
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
sretno danas

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.