To zato sto te ''neke''niko i ne benda ni dva posto.Rios je napisao/la:Gubio je Ciro od Rijeke,Pape remizirao sa Katarom kuci pa nikom nista na kraju..harishp je napisao/la:Vaha sa Alzirom fasova od Benina ako se ne varam u kvalifikacijama.Da je fasovao tako sa BIH repkom od nekih,na magarcu bi u Jablanicu bio vracen.
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
@gringobih O tvojoj kulturi ne bi trebao niko da raspravlja, dokazao si koliko si zaista mali. Kad nemaš argumenata, onda počinješ da vrijeđaš, već poznat sklop pećinskog čovjeka.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Od kad Rijeka i Katar igraju kvalifikacije za EP! hahahh to su bile prijateljske a ovaj govori za kvalifikacije!da ti objsnim to bi bilo kao da BIH izgubi sada od LichtensteinaRios je napisao/la:Gubio je Ciro od Rijeke,Pape remizirao sa Katarom kuci pa nikom nista na kraju..harishp je napisao/la:Vaha sa Alzirom fasova od Benina ako se ne varam u kvalifikacijama.Da je fasovao tako sa BIH repkom od nekih,na magarcu bi u Jablanicu bio vracen.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mozda nisam genijalac kao ti vrebac86,ali sam znao da su to bile prijateljske a da je on govorio o kvalifikacijskimvrebac86 je napisao/la:Od kad Rijeka i Katar igraju kvalifikacije za EP! hahahh to su bile prijateljske a ovaj govori za kvalifikacije!da ti objsnim to bi bilo kao da BIH izgubi sada od LichtensteinaRios je napisao/la:Gubio je Ciro od Rijeke,Pape remizirao sa Katarom kuci pa nikom nista na kraju..harishp je napisao/la:Vaha sa Alzirom fasova od Benina ako se ne varam u kvalifikacijama.Da je fasovao tako sa BIH repkom od nekih,na magarcu bi u Jablanicu bio vracen.![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne vrijedi na njega trositi vijeme i energiju,kud je nepismen,kud provocira. Ja od danas se ne obazirem na njegove postove,stavljen je na ignor,a bilo bi dobro da i drugi koje provocira (a ima ih masala) isto to ucine.Jednostavno se ne obazirati,to je jedini lijek za likove poput njega ...<3 LiMes <3 je napisao/la:@gringobih O tvojoj kulturi ne bi trebao niko da raspravlja, dokazao si koliko si zaista mali. Kad nemaš argumenata, onda počinješ da vrijeđaš, već poznat sklop pećinskog čovjeka.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rumunija, Bjelorusija...?gringobih je napisao/la:Ne znam dali se mozes sjetiti kad je ovakav sastav pobjedio koga...Sa naglaskom na taj fantasticni DM red???calcio je napisao/la:gringobih je napisao/la: Ma ne kandidat je ova ekipa![]()
-----------------------------------------Hasagic(slomljenog prsljena)-------------------------------------------
Zahirovic(2liga RUSIJE)------Jahic(sve sam ne stoper)-----------Spahic---- ---Salihovic(DM/CM)
-----------------------Rahimic(dedo,Rekreativac)-Medunjanin(CM,Amater,Rekreativcac)-----------------
Pjanic(OM) ---------------------------------Miske------------------------------------------------------Lulic
----------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------------------
Cuvaj te Brazilci dolazimo po zlato.....![]()
![]()
![]()
Tako mozda izgledamo samo kada se krpimo zbog povreda, a krpe se ponekad sve ekipa tako da to nije nista cudno. Mujdza je desni bek, Pandza je stoper (mada i Jahic igra stopera u klubu). Pjanic je igrao i u Lyonu na toj poziciji, Salihovic moze kvalitetno odigrati kao bek mada nije idealno rjesenje. Rahimic i Medunjanin su dokazana kvaliteta, mozes ih ismijavati koliko hoces ali u proslim kvalifikacijama su bili mozda nasi najbolji igraci. Nije cudo sto Susic ne zeli da ih se tako lako odrekne. Inace, fudbal nije egzaktna nauka. Koliko puta se desi da stoper zabije go, i dok ti cupas kosu i pitas se otkud stoper u napadu mi ostali cemo slaviti pogodak.
- Principatus
- Kontakt:
-------------------Begovic----------------
---Mujdza---Pandza--Spahic--Kolasinac--
----------------------Salihovic------------
-------------------Pjanic------------------
----Stevanovic------------------Lulic------
--------------Dzeko----Ibisevic-----------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To 2014. godine u Brazilu?Principatus je napisao/la:-------------------Begovic----------------
----------------Pjanic---------------------
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Men thought on present 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
da, idealno.. protiv lichtensteina... da pobijedimo nekih 8:5Principatus je napisao/la:-------------------Begovic----------------
- Principatus
- Kontakt:
----------------------Avdukic----------------
--Zahirovic---svako osim Zukanovica --Spahic--netrebanam/Zahirovic--
----------------------Sesar-------------------
-------------Vrancic---------Svraka-----------
----Vrsajevic----------------------Rivaldo------
---------------------Dzeko-------------------
Papetovih dream 11.
--Zahirovic---svako osim Zukanovica --Spahic--netrebanam/Zahirovic--
----------------------Sesar-------------------
-------------Vrancic---------Svraka-----------
----Vrsajevic----------------------Rivaldo------
---------------------Dzeko-------------------
Papetovih dream 11.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
U ovoj grupi niko protiv nas nebi disao protiv ovog sastava.sejo90 je napisao/la:da, idealno.. protiv lichtensteina... da pobijedimo nekih 8:5Principatus je napisao/la:-------------------Begovic----------------
Ne igramo sa Spanijom.
Jest niko, cak ni mi.Principatus je napisao/la:U ovoj grupi niko protiv nas nebi disao protiv ovog sastava.sejo90 je napisao/la:da, idealno.. protiv lichtensteina... da pobijedimo nekih 8:5Principatus je napisao/la:-------------------Begovic----------------
Ne igramo sa Spanijom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta fali ovom sastavu?? Pa necemo zauvijek igrati sa 56 def veznih i opet ispasti u barazu,akoi dodjemo do njega..Treba promjeniti sistem i formaciju kad vec imamo igrace za to..I ja sam zestoki zagovornik ofanzivnije postavke u ovoj grupi,izuzev protiv Grka u Atini i eventualno Slovaka u gostima..Ostalo sve napasti..Principatus je napisao/la:-------------------Begovic----------------
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Principatus
- Kontakt:
Ma ako postavi kukavicki kao protiv Portugala, gdje nam je lopta isla do centra pa hopa nazad do Begovica i tako u krug, treba odmah se oprostiti.
Ja zaista ne mislim da je tako.. svida mi se si stavio Salihovica na DMF, ja isto ne razumiem zasto to jos nije pokusano, logicniji bi na desnom beku bio Lulic, ali ipak, po meni je potreban jos jedan zadnji vezniPrincipatus je napisao/la:U ovoj grupi niko protiv nas nebi disao protiv ovog sastava.sejo90 je napisao/la:da, idealno.. protiv lichtensteina... da pobijedimo nekih 8:5Principatus je napisao/la:-------------------Begovic----------------
Ne igramo sa Spanijom.
- calcio
- Kontakt:
ovaj Hadzic mi djeluje kao da bi mogao postati nas standardni DM kada vec jednom sredi te papire. koliko vidim pocesto i zabije gol. mogao bi biti nas novi Bajramovic. box to box igrac koji dosta trci.sejo90 je napisao/la: Ja zaista ne mislim da je tako.. svida mi se si stavio Salihovica na DMF, ja isto ne razumiem zasto to jos nije pokusano, logicniji bi na desnom beku bio Lulic, ali ipak, po meni je potreban jos jedan zadnji vezni
11 utakmica 5 golova ove sezone (liga i evropska liga), super statistika za jednog (defanzivnog) veznog igraca
koji Hadzic?calcio je napisao/la:ovaj Hadzic mi djeluje kao da bi mogao postati nas standardni DM kada vec jednom sredi te papire. koliko vidim pocesto i zabije gol. mogao bi biti nas novi Bajramovic. box to box igrac koji dosta trci.sejo90 je napisao/la: Ja zaista ne mislim da je tako.. svida mi se si stavio Salihovica na DMF, ja isto ne razumiem zasto to jos nije pokusano, logicniji bi na desnom beku bio Lulic, ali ipak, po meni je potreban jos jedan zadnji vezni
- calcio
- Kontakt:
Anel Hadzic, Riedsejo90 je napisao/la:koji Hadzic?calcio je napisao/la:ovaj Hadzic mi djeluje kao da bi mogao postati nas standardni DM kada vec jednom sredi te papire. koliko vidim pocesto i zabije gol. mogao bi biti nas novi Bajramovic. box to box igrac koji dosta trci.sejo90 je napisao/la: Ja zaista ne mislim da je tako.. svida mi se si stavio Salihovica na DMF, ja isto ne razumiem zasto to jos nije pokusano, logicniji bi na desnom beku bio Lulic, ali ipak, po meni je potreban jos jedan zadnji vezni
http://www.transfermarkt.de/de/anel-had ... 51311.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@ calcio, ne treba nam Hadžić, najbolje smo skupili u ovoj reprezentaciji trenutnoj, zar to nisi već rekao ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.